Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 62 720
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
 ThinkingДали и аз съм миришела така, както сега усещам някои пушачи и ако да, защо никои от дружките не ми е казал?!Успокоявам се единствено, че шефа е непушач и като е сядал до мен съм си разчиствала сметките hahaha

# 691
  • Русе
И аз съм го мислела Simple Smile Сутрин карам една колежка за работа и много я усещам, и какво д ай кажа..тъпо е, но да ..и ние сме миришели така Sad

# 692
  • София
Моят приятел не пуши, когато реших да спра да пуша започнах да усещам околните пушачи. Питах го какво ли му е било когато е трябвало да ме целува, а той каза, понякога се насилвах да го правя...е няма как да му го причиня пак  Wink

# 693
Къде сте непушачки? Hug
Снощи сънувах, че изпуших две цигари и питам майка ми дали отново съм станала гадна пушачка? Stop
Тези цигари са ми повредили и кожата и психиката. #Cussing out

# 694
  • Русе
Преди 15 мин човек убивах за една цигара, а са минали 8 месеца...кога ли ще изтрия навика? Crazy

# 695
cvete7575, ти направо си ме депресира! Как е минало толкова много време, а още ти се пуши, как ще я карам не знам Confused

# 696
  • Русе
Не,не не ми се пуши..просто като стане нещо стресогенно..само тогава, но минава бързо

# 697
На мен не ми мина бързо и затова съм решила да ми промият мозъка за по сигурно Mr. Green

# 698
Здравейте момичета,
записвам се при вас, след много неуспешни опити да спра цигарите. Пуша много, пуша от от 18 години 😢
Рекорда ми без цигари е 5дни 😣
Прочетох всички теми до сега.... нямате представа каква помощ и вдъхновение сте. Започвам ✌️

# 699
Здравейте момичета,
записвам се при вас, след много неуспешни опити да спра цигарите. Пуша много, пуша от от 18 години 😢
Рекорда ми без цигари е 5дни 😣
Прочетох всички теми до сега.... нямате представа каква помощ и вдъхновение сте. Започвам ✌️

Здравей, moonflower84,

С теб сме! Успех! Много е важна, според мен, нагласата с която ще спреш тия лайна - приемай го положително, с радост. И един съвет от мен - когато ти се пуши дишай дълбоко и си мисли "Няма нито една причина, поради която трябва да пушиш. Нито една".  Simple Smile

# 700
  • SF
Преди 15 мин човек убивах за една цигара, а са минали 8 месеца...кога ли ще изтрия навика? Crazy

След година и половина, още ми се иска да запаля с кафенце. Имам много приятен балкон с гледка към парка и Витоша. С масичка, цветенца... Откакто не пуша изобщо не му се радвам. Онзи ден мислех да купя един голям дизайнерски фенер за тераси. И си казах "за какво ми е! Там вече никой не седи!"
Така ми се иска отново да си направя едно хубаво кафе и да "погледам" малко дърветата с една цигарка, с гости...
Но това е само симпатичната страна на пушенето. Всичко останало е смрад, жълти зъби, сива кожа и сума пари, с които се плащат тези екстри.

# 701
Преди няколко дена както си пиех кафето и дойде в офиса колега /пушач/ и му поисках една цигара. Тъкмо да запаля и му се обяснявам, как не съм пушила от две седмици и той ми издърпа цигарата и вика тогава няма да ти я дам. Направо #Crazy, но сега се радвам, че си я прибра обратно...та 18-ти ден държа фронта. Хубавото е, че пристъпите за фас намаляват, за сметка на корема ми Stop

# 702
Благодаря ти, Ева Николова  Hug
Надявам се този път да успея. Доколкото си спомням ти мина от две кутии на 0,нали?Това е огромно постижение, искрено ти завиждам за волята и желанието. Дано и аз се похваля след време с такъв успех.   bouquet
Ellinceto1 Браво!  18 дни ми се виждат недостижими за момента.Взела си правилното решение! Чувствам се отвратително като пушач и повече от всичко искам да се отърва от тази наркомания.

Последна редакция: вт, 18 апр 2017, 21:48 от moonflower84

# 703
  • SF
Имам чувството, че след още година и половина, пак ще ми се пуши.

# 704
moonflower84,

точно, пушех по 2 кутии Виктори черни слим на ден. Винаги ми свършваха около 5 следобяд. Радвах се, ако ми свършат към 5 и половина или 6 часа  Confused  В един момент просто се отвратих от себе си - дишах трудно, постоянно кашлях, често сърцебиене. Не можеш да ходя, постоянно се задъхвах. Да не говорим, че тежах 110 кг. Грозна работа и много тъжна.

Сега съм 65 килограма и пуша 0 цигари на ден. Тренирам редовно.  bowuu

Хубаво е, че си стигнала до момента, в който се чувстваш отвратително и искаш да махнеш тая гадост. Това е правилният път! Когато ти се пуши взимай душ, дишай бавно и дълбоко, намирай си занимания. Най-вече бъди щастлива, че си се отървала. Бъди щастлива, че вече си свободна  Simple Smile Радвай се, че ще спестяваш пари, няма да трепериш, когато ти се наложи да останеш някъде по-дълго време, ще миришеш на хубаво....много са ползите  Hug

Малко в стил "Алън Кар" го подкарах, но си е така  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт