Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 62 053
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Аз съм имала няколко опита за отказване от цигарите, неуспешни.
Не съм пушила около 2-3 седмици и просто замествах цигарите с нещо за хапване.
При успешното ми отказване на цигарите просто реших, че така трябва и е най-добре и нито са ми липсвали, нито съм се мъчила да ги заменя с нещо.
Идеята не е да замениш едното с другото, а да се откажеш.
 Simple Smile

# 106
Аз въобще не виждам логика с това с храната Grinning какво точно заменяш, въобще не го усещам така, храната не заменя цигарата по никакъв начин  newsm78

# 107
Явно не се изразих правилно Simple Smile
Свикнала си да пушиш и така да се каже да "правиш нещо"
Вече като не пушиш цигара уплътняваш времето си хрупайки нещо.
Заменяш времето и движението...
Ох, замотано стана Simple Smile

# 108
Даа, аз го разбирам, ахахаа...ама при мен, Слава Богу, не е така Grinning Тоест не заменям с храна пушенето като действие Grinning тоест - пушенето с ядене, разбрахм се ахаха  bouquet

# 109
Умница си ми ти, знам, че ще ме разбереш Simple Smile
Мушморанка много точно го каза - всеки, който пушеше щеше да е строен като топола, но уви...

# 110
хехехе, и ти си умница, тука сме се наредили само умнички, защото не пушим Heart Simple Smile)))))

# 111
Хахаха, дам, вярно си е Simple Smile
Ние сме герои!

# 112
Ами аз мислч че се дебелее от спирането и ще ви кажа защо. От една страна забавя се метаболизма (чела съм че цигарите ускоряват храносмилането-една от най-сладките цигари е тази след ядене все пак) и от друга неусетно човек си бута разни неща в устата когато спре да пуши-за да изпитва някакво удоволствие.
Аз също имам няколко опита за спиране преди сегашния - винаги качвах по около 8 кг още на първия месец Shocked И затова почвах да пуша....и след 1-2 месеца си връщах килата...Този път обаче реших че  килограмите няма да ме спрат да се откажа....иначе омагьосаният кръг ще продължи вечно (спирам да пуша, ставам дебела, пак пропушвам.....пак спирам, пак дебела и така.....до кога?)
Но пък и този път много ама много се постарах да не дебелея - още със спирането минах на по-лек режим - повее плодове и зеленчуци, доста вода, по-малко сладко. Освен това тръгнах на фитнес, отделно ходя и на народни танци. Първият месец не качих нищо, ама вторият вече съм нагоре. Този път само 3 кила.. и едно вариращо,ама поне  не са 8 както друг път... Много се надявам да ги сваля тия кила че ужасно ми пречат....засега обаче не се получава и не знам защо....дала съм си една година за спирането на цигарите и сваляне на качените килограми...смятам че толкова е достатъчно ...
хайде че много дълго стана....

# 113
Ако досега не си спортувала е възможно след започване в началото да качиш малко.
С мен стана така. Първо качих  килограма, след което продължавайки с тренировките започнах да отслабвам.
Всеки ден скачам  на степер поне час. В момента краката ми са стегнати както никога досега.
Та не съди само по масата, а по това от какво е Simple Smile

# 114
Е, добре, де...аз не пуша вече над месец и не само, че не съм качила, ами се чувствам и по-слаба. ахахаха...според мен е свързано с храната, не може просто така да надебеляваш от въздуха..  Joy Joy Joy
 поне се надявам да не може, за да не надебеля, много ми е важно ахахаха, защото не се тъпча и би било скандално  #Crazy

# 115
Хахахха, определено Simple Smile
Аз досега съм дебеляла след обилно похапване.
Не от въздух и вода Simple Smile

# 116
 Laughing Laughing Laughing вдруги ден съм на преглед! ако доктора ми каже, че съм надебеляла, ще му кажа че цигарите и чистия въздух са виновни  Laughing Laughing Laughing Кадаифа, който направи свекърва ми няма нищо общо ... нито тавата с пълнените домати и чушки с ориз, които изядох сама за два-три дена  Mr. Green

# 117
Laughing Laughing Laughing вдруги ден съм на преглед! ако доктора ми каже, че съм надебеляла, ще му кажа че цигарите и чистия въздух са виновни  Laughing Laughing Laughing Кадаифа, който направи свекърва ми няма нищо общо ... нито тавата с пълнените домати и чушки с ориз, които изядох сама за два-три дена  Mr. Green

Падам от смях  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 118
Смей се ти, смей се! Ще се смея ли аз като се кача на кантара?
Междудругото това ме подсети, че още докато пушех и бях със "забързан" метаболизъм, който уж ме държи като фиданка от лятото на сам съм качила... 10кг  Whistling Пусти цигари, знаели са, че ще ги откажа и са ми лепнали килограмите още от тогава  Close

# 119
ох, какво да се смея то и аз ахаха нямам нужда да качвам килограми Grinning  Joy Joy Joy Joy отмъщението на цигарите  Joy

Общи условия

Активация на акаунт