Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - Тема 12

• 63 289
  • 776
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, как се справяте ? При мен смятам, че остана само психологическото, мисля че няма да имам засега проблем, тъй като дори безсънието мина за около седмица, но не знам за в бъдеще дали няма да реша някой ден, че няма особен смисъл. Вие как се надъхвате ? Simple Smile

# 481
Desert^girl, самата мисъл, че всеки месец ще давам по 300 лв. за цигари, ако пак пропуша ме отвращава  Simple Smile Да не говорим колко свободно дишам, колко са ми хубави зъбите, бели и чисти след като ги почистих.  Ноктите са ми хубави, бели и здрави /правя им и маска с лимон/  Simple Smile
И колко хубаво мирише в къщи  Simple Smile Купувам си ароматни свещи и ги усещам хахахаа  Laughing

И най-важният аргумент против пушенето ми е, че няма нито една причина ЗА  Laughing

# 482
Desert^girl, самата мисъл, че всеки месец ще давам по 300 лв. за цигари, ако пак пропуша ме отвращава  Simple Smile Да не говорим колко свободно дишам, колко са ми хубави зъбите, бели и чисти след като ги почистих.  Ноктите са ми хубави, бели и здрави /правя им и маска с лимон/  Simple Smile
И колко хубаво мирише в къщи  Simple Smile Купувам си ароматни свещи и ги усещам хахахаа  Laughing

И най-важният аргумент против пушенето ми е, че няма нито една причина ЗА  Laughing

Joy  Peace  newsm10

# 483
  • Русе
И онова усещане, че не си зависим от нещо/ поне от това де/ и няма нужда като тръгваш за някъде да носиш цигари и запалка Laughing

# 484
И онова усещане, че не си зависим от нещо/ поне от това де/ и няма нужда като тръгваш за някъде да носиш цигари и запалка Laughing

А това усещане е много приятно, да !  Heart Eyes

# 485
Много точно казано  Hug

# 486
  • София
Здравейте, момичета. Тази седмица спрях цигарите, не помня кога, не мисля за цигари, не ми се пуши и изобщо не ми пука, че съм ги спряла, което ме учудва, защото пушех от 10 години. Влязох тук с молбата да получа отговор на въпроса, който живо ме вълнува - кога ще спре това безсъние, всяка нощ се наспивам за час и се будя после през 10 минути? Как премина безвънието при вас? След колко време ще е окей?

# 487
Здравейте, момичета. Тази седмица спрях цигарите, не помня кога, не мисля за цигари, не ми се пуши и изобщо не ми пука, че съм ги спряла, което ме учудва, защото пушех от 10 години. Влязох тук с молбата да получа отговор на въпроса, който живо ме вълнува - кога ще спре това безсъние, всяка нощ се наспивам за час и се будя после през 10 минути? Как премина безвънието при вас? След колко време ще е окей?

Браво и поздравления. Според мен винаги има някъв дисконфорт за организма, все пак това е промяна, която се отразява по някакъв начин - при един безсъние, при друг друго. Аз също имах безсъние, но беше няколко месеца след спиране на цигарите за около 2-3 седмици. Май не беше от спирането на цигарите.

# 488
Здравейте момичета...
много се радвам че има нови попълнения. Не пуша от 6-ти януари, т.е скоро ще станат 8 месеца. Наистина се чувствам прекрасно....голяма част от Вас вече са усетили колко хубаво е да не пушиш. Физическите симптоми като безсъние или главоболие минават за около две седмици. Безсънието се причинява от това, че тялото до сега се е морило с отрови и токсини и в един момент го оставяте да си почива, не го заливате с отрови и то съответно Ви се отплаща с прилив на енергия. Като мине безсънието всичко си идва на мястото, само че не се събуждате сутрин уморени и не ви тежи главата....
Пожелавам успех на всички ви....и само да напомня да НЕ СЕ ПОДДАВАТЕ НА ИДЕЯТА САМО ЕДНА ЦИГАРА....
лек и успешен ден на всички

# 489
  • SF
Момичета аз да се похваля, че през последните 3 дни не съм имала кризи за цигара, но пък за сметка на това имам някакво безсъние безпричинно. Не съм сигурна дали е свързано с цигарите, много е странно тъй като аз попринцип винаги спя непробудно, никога не ставам през нощта. В последно време ставам по 4 пъти, или поне по 2... Много нетипично за мен. Някой събужда ли се често нощем ?

Аз. Много нетипично за мен. Аз бях Поспаланата.

# 490
Здравейте  Hug
За съжаление нямам време вече да следя темата и да поддържам първата страница актуална. Смених работата и ми е страшно натоварено в момента.
Та ако някой иска да поеме щафетата, ще бъде супер  Peace
Аз иначе все още не пуша, надявам се да чествам 4 години скоро  Simple Smile

# 491
Здравейте,момичета  Hug

Аз пак се цопвам тук / периодично го правя/ ...за жалост все още не мога да се похваля с нищо хубаво.
Но пък съм решила да ви изчета от началото докрай,за да си помогна.
Много обнадеждаващо въздейства когато виждаш колко хора са успели в нещо,в нещо,което всеки е смятал,че не може...
Нещо като да откриеш себеподобни на Марс. Или да разбереш,че диагнозата ти е грешна  Laughing
Кеф !
Ще чета и ще се включвам. Стискайте ми палци  ooooh! Whistling Confused

# 492
  • TX
Здравейте,
Оказва се, че не съм писала от първа тема, защото тогава някъде през пролетта на 2009 спрях цигарите за пореден и надявам се за последен път. Вече толкова години не пуша, не ми се пуши и не ми се е пушело във времето, но пак се надявам да не се обърка нещо. Токова пъти съм пробвала преди и все компромис с някаква там първа цигара.....
 В подпис на мейл имам тази картинка но сумата не е налична, вярно е че не може да е финансов мотива, но пък си се кефя на брояча. Пуших много и страстно. Пиша , за да окуража опитващите. Уверявам ви, че ЩОМ АЗ УСПЯХ, ВСЕКИ МОЖЕ ДА УСПЕЕ ДА СПРЕ ЦИГАРИТЕ. УСПЕХ!

# 493
Здравейте! Аз все още имам голям проблем с тези цигари.... #2gunfire Sick Кка да се справя веднъж и за винаги....

# 494
Ще съм благодарна за малко помощ!  Embarassed

Дай ми само една причина, заради която си заслужава да пушиш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт