- 1 837
- На пазар
и да отработя навика да НЕ посягам към тях. Сигурно 15 пъти посягах по навик да взимам кутията да изкарам 1 цигара, докато разглеждах обичайните неща пред компютъра.
)) Пиша ви, за да ви се похваля, но и да ви насърча в спирането. Аз не съм пушила вече 9 месеца и не съм бременна хихих. Преди пушех много и бях развила "социално пушене", така, че ми беше трудно да излизам без да пуша и прочее. Имах и физически симптоми, но успях да ги спра и се чувствам добре от избора си. Не мога да ви кажа, че има някакви награди, или ставаш по-доволен или горд, или дори по-здрав, но със сигурност махаш един робски товар от плещите си, без който животът става много по лек. Това е най-благодарният и прекрасен избор, който съм правила и наистина не се мамете да пушите дори една цигара. Недейте! Кажете спирам и просто спрете, без да мислите и разсъждавате философски над това - цигарите искат действия, а не мислене и съмнения. Успех на всички от вас и знайте, че всичко зависи от самите вас, а не от никотина. Дори да имате физически неразположения, това е само в началото и мнооого бързо ще отминат така, че да ги забравите изцяло
Желая ви прекрасна вечер! 
и не се плашете, че ще напълнеете, не се случва

Помощ
Препоръчани теми