Новата изненада на "Чиполино" – "малки бижута" от Испания!

• 12 113
  • 93
  •   1
Отговори
# 45
Живот и здраве, другият месец ще ставам мама Simple Smile Категорично съм ЗА експерименти от всякакъв тип Simple Smile Времената се менят, продуктите и начините за гледане на бебета - също Simple Smile

# 46
Експериментираме с аксесоари и интересни играчки, с храна умерено:)
Момиченце! Grinning

# 47
с момченцето ми не експериментирам много, предпочитам по-изчистени и момчешки аксесоари, обаче с момиченцето ми сега е някак по-различно и бих пробвала!

Бебе момиче Simple Smile

# 48
  • Варна
Аз съм за експериментирането.По този начин откривам какво е най-подходящо за моята бебка.

# 49
Всяко детенце е различно и ако човек не експериментира няма как да знае кое ще пасне на неговото. Експериментирам и заедно с моят тримесечко се радваме на всичко ново и интересно.  Момченце.  newsm32

# 50
  • Пловдив
Експериментирам - предлагам храната в различни купички, чинийки. Експериментирам и със самата храна - предлагам разнообразни комбинации от традиционни и екзотични продукти, например ориз с кокосово мляко и плодове. Simple Smile

Имам дъщеря. Simple Smile

# 51
След няколко месеца очаквам нашата малка принцеса. Да, ще експериментирам, защото смята че това е начина да намериш най-доброто за бебчето  Simple Smile

# 52
Моето момче е злоядо малко и се чудя как да го накарам да хапне и за това експериментите ми помагат определено!

# 53
Аз също експериментирам с храна,дрешки,разни аксесоари с мисля,че така хем на дъщеря ми и е интересно,хем и аз научавам различни неща,които мога да прилагам живот и здраве и на другото си дете

# 54
Определено експериментирам  с моето момиченце.

# 55
  • София
И аз съм от експериментаторите, защото обичам новите и интересни неща. Момче.

# 56
Винаги ме радват по-шарените неща, а защо не и по-авангардните и смели!
Разгледах продуктите и бих казала, че има добри попадения за близо четири месечния ми син   Whistling
 Право в десятката е серията с щампа на куче. Имаме си в домакинството и четириног любимец - бавачка. Разполага с дрехи с щампи на кучета, но, уви, няма шишета, залъгалки и други  аксесоари с кучета.

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 23:29 от dollly

# 57
  • Телиш/Плевен
Експериментирам смело и дъщеря ми много се радва на всякакви новости. Последно й купих шише за вода с нестандартна форма - в момента е любимото й, макар да предпочиташе да пие сок (сокът все още е в "стандартно" шише). Grinning
Ще се радвам много, ако спечеля и съм сигурна, че дъщеря ми също ще се зарадва на поредната новост. Heart Eyes

# 58
Определено експериментирам с храната.
Ако спечеля награда(за момче или момиче е без значение) ще бъде подарък за някой близък, защото децата ми са вече големи.

# 59
  • Бургас
Експериментирам с аксесоари, интересни играчки и с храната, но по - внимателно.  Simple Smile
Момиченце!

Общи условия

Активация на акаунт