Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са възможностите за транспорт от летище Ататюрк до гара Есенлер в Истанбул?
Как мога да получа турска SIM карта и откъде мога да я купя?
Как мога да направя семейно пътуване до Кападокия по-евтино?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са възможностите за транспорт от летище Ататюрк до гара Есенлер в Истанбул?
-
Как мога да получа турска SIM карта и откъде мога да я купя?
-
Как мога да направя семейно пътуване до Кападокия по-евтино?
За да направите по-евтино семейно пътуване до Кападокия, обмислете самостоятелно пътуване. Например, резервирайте полети директно от сайта на Turkish Airlines, настанете се в хотели чрез платформи като Booking и наемете трансфери чрез утвърдени компании. Това може да ви осигури повече гъвкавост и по-ниски цени.
-
Колко време отделиха за посещение на парка в Емиргян по време на екскурзията?
-
Кои са три апартамента, които се разглеждат за настаняване в Истанбул и къде се намират?
само ще се разходите,ще седите на пейки, ще хапнете, ще се наслаждавате на гледката и има много младежи вечерно време.
. Нямам нищо против съветите за дворците, аз тях не ги причислявам към скучните обиколки,защото са много красиви. Предния път видях само Долма Бахче, но беше любов от пръв поглед
, като вляза и няма излизане, за мене те са като част от забележителностите
, ноо като се знам каква съм , не ми се иска да губя цял ден в мол. Ще се боря със себе си да стоя далеч от тях. Мерси все пак са предложенията! Моите планове за Истанбул са чак за края на септември (тъй като момчето ми е на кораб) , но понеже лятото ме чака много работа, няма да имам време да се подготвям и чета.
Пиши нещо
поздравявам ви всички с нея