Искам да кажа ... (74)

• 78 870
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
Искам да кажа, че днес времето беше чудесно и навъртях поне 10 км ходене, плюс джогинг сутринта. Не ми се харесва но съм свалила двата си секси килограма от Австрия,  като не мога да стоя на едно място,  така е. Rolling Eyes
 Все искам да се движа нещо - дали ще е зумба, фитнес или просто ходене...шило в торба не стои, дето се казва.

# 46
Лили, Благодаря  Hug
Джули - при лекар от ИСУЛ ще ходя, дано не е късно Praynig
Тарти - нищо не са ми правили... Преглеждаше ме, само ми погледна ухото и каза, че е зачервено, изписа ми капки, и други хапчета, изпих ги по схема и отидох на преглед, пак ме прегледа и ми наздачи антибиотик, аз през това време и много лоша кашлица развих. Не знам този антибиотик до колко помогна и на кое помогна, но като се закашлям, ако съм легнала не мога да стана от леглото. Вчера ми свърши антибиотика. Днес след прегледа ми изписа нови капки, антиалергичен препарат и ми каза... да дъвчам дъвка, да съм си раздвижела челюстта, за да може да се отпуши канала...

Сега за капак пак резци трябва да търся... Синът ми го сервира преди малко. Тая госпожа много обича линогравюрата  Laughing

# 47
  • някъде ... тук ...
Коте, бях ти писала и преди, че имаме. Ама ти не купи ли тогава?

# 48
Коте, бях ти писала и преди, че имаме. Ама ти не купи ли тогава?
Ели, купих и той ми донесе даже една хубава картина/рисунка, но му бях казала да ги подари на госпожата след упражнението Laughing (и за други занимания често пращам материали по него). Не подозирах, че ще им трябват отново, а не може да каже, че тази година няма, защото миналата ги е оставил за общо ползване. Аз видях, че на Шипка 6 има, евентуално утре ще мина, че нали днес съм на преглед - този път ме предупреждава - за сряда му трябват  Simple Smile

# 49
  • някъде ... тук ...
Имаш време Simple Smile Дано успееш днес да минеш на преглед  Hug

# 50
Такова хубаво време днес, а изведнъж се смрачи. Ще завали сигурно. Не ми пречи дъжда, но искам вече хубаво време и слънце. Чаят ми е готов, ухае страхотно на мента. Започнах да пия повече чай, което е добре.

Черно коте, оправяй се бързо. Най-гадно е да те тъпчат с лекарства, и да няма ефект.

# 51
  • Бургас
След бронхита на голямата,сега наред е малката. Има сополи и кашля като магаре. Само  обикаляме по лекари ,докато сме тук ooooh!
8 март празнувам. Важното е поводи да има Simple Smile
Захир е много красива!
Блеккет , стискам палци скоро да се оправиш Praynig

# 52
  • Sofia
Я,как се засилили да пишат  Hug!
Почвам подред:
Захир,прекрасна кума си  bouquet.И рокля,и усмивка-всичко  Peace

Ени е чудесна скипрена госпожица  Hug!

Лято, аз не бих подарила хартиен/или друг  нестандартен букет цветя на учителките  Naughty. На близка, която се кефи-да.Ама на учителките- рискът е прекален.После да ви обсъждат....  Crossing Arms

Черно коте, след един усложнен бронхит,преминал в отит, при моя син,преди години ми препоръчаха Транспортна болница (близо е до Централна гара). Там ходихме при някакъв доцент,ама не помня името. Правихме тимпанометрия- изследване на слуха...Препоръчаха ни пред ИСУЛ. Прегледът беше първичен и вторичен,след 20-30 дена.... Пожелавам ти скорошно възстановяване  Praynig!

За 8ми март. Имам уговорка да празнувам с девойки още от 18.30 ч. Мислех първо с моите двама да ги водя някъде на почерпушка,ама май ще им поръчам почерпушката дОма и ще си правят мъжка вечер  Flutter
Купих по 1 роза за учителките на сина ми.Много красиви...изкушавах се да си купя и на мен 5 броя,ама се въздържах...но пък дадох подробни инструкции какво и откъде да ми купят утре  Mr. GreenЧе ММ всеки път ми носи едни огромни букети с хиляди завъртулки по тях,колкото да го обръснат 30-40 лв.  ooooh!.Предпочитам пролетен букет или само рози-без финтифлюшки  Whistling.

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 18:13 от GeNa

# 53
Черно коте, бързо оздравяване!
Ени е прекрасна. Все по-очарователна става.
Захир - разкошна си!
Мъжът ми каза да ходя някъде утре, ама аз не съм решила какво да правя. Май ще си остана в къщи, че не ми се плащат куверти.
Лина, да минават болестите по-бързо. Поне си при мама и ти помага.

# 54
Моята дилема е решена.  Peace
Купил с цветя в саксия. Не знам какви са, пролетни били.

# 55
Захир, много хубава кума си била Heart Eyes

# 56
  • Варна
Утре ще се почерпим на работа за Осми март.  Grinning Всъщност за мен най-важно ми е да почета майка ми. Тази вечер минахме.Тя харесва този празник.
 По повод на празника да споделя нещо лично, от днес.
Скрит текст:
Имаме закачка между мен и дъщеря ми, че тя празнува само на 1.06. Да де, ама днес ми се обади, че...вече е голяма. Дано ме разбрахте.  Grinning Тъкмо обмисляхме преглед за другия месец, че е почти на 15 години. Та така, класира се за утрешния празник в последния момент.  Laughing Аз съм развълнувана, разбира се.  Да не ми се смеете на недомлъвките, ей. Ама девойката чете тук там из форума и мисля, че тук е подходящо да се похваля.

Захир е много красива кума!
Коте, много неприятно! Да оздравяваш!

# 57
Стейси, вълнуващ момент, почерпете се утре двечките някъде.  Simple Smile За бронхита нашия понамаля, но от темата прочетох за подбела и Она ми напомни и ще взема да се запася и да опитам следващия път с него, че кашлицата често ни навестява. Днес ме беше още страх да излизаме, но утре Ени е на контролен преглед, дано утрешният ден е поне като днешния.

# 58
blackcat,
По впечатления от хора с проблеми УНГ, в Ямбол има много добри специалисти.
Който ходи там, все доволен е останал.

# 59
  • София
Първи работен ден с адско главоболие как ще я изкарам тази седмица не ми се мисли. Sad

Общи условия

Активация на акаунт