Искам да кажа ... (74)

• 78 873
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Добре се навечерях, за първи път ми се получава лазанята. Доволна съм, преди все нещо не доизпипвах както трябва. Хвърлям и по едно око на 13-ия войн. Гледала съм го много пъти, но няма нищо интересно по тв.

# 61
Благодаря ви момичета, страхотни сте  Hug Heart Eyes
Ходих на лекар, прегледа ме, даже в момента нямам възпаление и няма нужда от капки, не е било и отит, а обикновено възпаление от много обилната хрема се е получил вакуум и затова не чувам. Много време ми отдели, изчете всички листи с леченията, дето ми бе назначила другата лекарка. Замери ми нивата. С едно маркуче ми поотпуши ушите, но те изпукаха още когато с другия уред ме преглеждаше. Всичко ми го обясни на прост език, като за човек, който не е специалист. Каза, че няма място за притеснение за слуха, изписа ми хапчета и да си правя нагревки по 15-20 минути и след 14-15 дни да отида на проверка.
Аз го разпитвах има ли опасност за слуха ми, той търпеливо ми обясняваше, явно много ми е личало притеснението. Направи ми впечатление, че въобще не коментира лечението от другата лекарка. Беше пълно пред кабинета, не вярвах че ще се доредя, въпреки че ме беше записал, защото му звъннах по телефона.
Дано е моят доктор, силно се надявам и моля... В момента гледам/слушам телевизора на 25, а вчера на 55 не го чувах въобще. Мисля, че се поуспокоих малко Blush
Благодаря ви още веднъж момичета, за отзивчивостта, за разбирането, за това, че ме изслушахте и посъветвахте и насочихте добри пожелания за оздравяване към мен Praynig Heart Eyes Hug
За утре се подготвихме и ние с цвете. Синът ми е с класен, но имат една разкошна госпожа, която не може да не уважим Simple Smile

# 62
Коте, радвам се, че си по-добре! Дано бързо оздравееш сега. Hug

# 63
Привет, момичета😊
Първо да кажа, че Ени е прекрасна малка дама и много е пораснала😊
Захир е много лъчезарна и красива😊
Накрая и добри новини при Котето😊

Аз празнувам всички празници, поводи да има.Утре преди работа имам срещичка с мои много близки три момичета, с които учим заедно магистратура, събираме се ежеседмично на Хепи и си хапваме и бърборим Heart Eyes

Жаки, прибрахте ли се вече?

# 64
Коте, радвам се.

# 65
  • Sofia
Коте, чудесно развитие  Hug!
Стейси, попразнувайте си с порасналата девойка утре  bouquet
Какъв дъжд се изля навън  ooooh!...пак извадих дебело яке и ботуши за сутринта  Crossing Arms

# 66
  • Бургас
И Мариана вече е на АБ.  Whistling
Стейси, спомням си че моята майка ме заведе да ме почерпи мелба заради повода, за който се хвалиш Simple Smile
Блеккет ,браво!
Тоя подбел, може ли да се дава кашлящи 10 месечни магарици? Или е малка?

# 67
Аз наваксах с темата и да пожелая бързо оздравяване на дребосъчката на Лина.
Джули, добри резултати утре на контролния. Марипоса и ти да оздравяваш.
Поздрави на Стейси за порасналото момиче Simple Smile И аз горе долу по това време и възраст пораснах Simple Smile
Ако някой съм пропуснала - да оздравява Simple Smile
 Аз утре пица ще им поръчам, синът ще е доволен от менюто 😉

# 68
Не празнувам осми март.

Стейси, честито за порасналата девойка!

# 69
  • Sofia
Ей до сега гледах "Съдилището"...тежък филм, но съвсем реалистичен и истински  Confused. Асен Блатечки  Peace

Рано ли е да честитя празника  newsm78?! Никога не  рано/късно за празници  Whistling!

Да сме обичани жени и майки! Честит празник, момичета!  bouquet

# 70
  • Euskal Herria
Честит празник, дами! Бъдете красиви и щастливи!

# 71
 Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 00:44 от Down Under

# 72
Добро утро, дами! Честит празник! Да сте живи и здрави, много обичани и ценени!

Болните да оздравяват  Hug

Снощи окъснях и не можах да се доредя за цветя, дано кварталният магазин да отваря рано, че искам да взема за колежките.

# 73
  • София
Честит празник мили момичета Hug bouquet
Кой празнува, кой не празнува Laughing все едно Laughing
На мен обаче празникът ми е много мил от времето, когато невръстният ми син подготвяше дни наред "изненада за мама" (която винаги неволно разкривах, но пазех тайната до самия ден Laughing)

Даун, много ми беше интересно това, което сподели Hug
Все съм се чудела как става този рестарт в живота ... така описано - отстрани, изглежда чудесно, но между редовете се чувства колко воля и д..пе се иска за да направиш такова нещо, не е за слаби хора Hug Hug Hug

От днес се залавям със себе си, прегледи ... лекари ...  режим. Дойде ми воля и хъс!
Писна ми няколко месеца да стоя като някакъв плазмодий, и да се оплаквам и мрънкам. КРАЙ!

# 74
Луси, ето това е дух  Hug Ще се справиш!

Общи условия

Активация на акаунт