Искам да кажа ... (74)

• 78 876
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!
Честит празник на всички, които го чувстват като свой.
Стейси, прекрасно пораснало момиче.
Страхотна новина и за Котето, добре, че все още има и свестни лекари.

# 76
Добро утро,  честит празник на празнуващите. На болните бързо оздравяване.

# 77
Честит празник на празнуващите. И бързо оздравяване на всички.
Даун, с интерес прочетох написаното.

# 78
Честит празник, дами! bouquet

Като си изпия кафето отивам при мама с букет цветя. В добро настроение се събудих, хубаво ми е. Дано целият ден е така.

# 79
  • София
Честит празник, мили дами!  bouquet
Бъдете много усмихнати, позитивни и обичани.

# 80
Добро утро на всички прекрасни дами!  bouquet Пожелавам ви да сте щастливи и обичани!!!  Heart Eyes

Благодаря ви за милите думи за сватбата, за мен беше голяма чест и притеснение.

На болните- да се оправят, радвам се, че при котето има добри новини и положението не е чак толкова сериозно, на останалите дами - бъдете здрави!! Дано четем по-хубави новини, приятни поводи и позитивни постове.

Скрит текст:
Мен моята половинка много ме разтрои днес. Вчера се сдърпахме за някаква глупости, сутринта се направих, че няма нищо и исках да съм по-мила и да оправим нещата, но той се държи непоносимо. С половин уста ми честити празника, не ми говори, просто... ужасно много ме разтрои. И на работа само гледам цветя, букети.. на колежките и се чувствам още по-глупаво. Съжалявам, че го пиша ама исках да си го кажа.

# 81
  • София
Честит празник, дами!

# 82
  • дядовата ръкавичка
Честит празник  Laughing

Нали е "празник на колежката", днес ще ходим с колежките да се черпим на обяд, то и без повод си ходим, де.

blackcat, радвам се за доброто развитие при теб.
Болничките бързо да оздравяват!

Стейси, честито пораснало момиче! Моето, почти 14-годишно, още е момиченце, но аз никак не бързам. Майка ми, обаче, е много смешна, все ме подпитва, големи вълнения.

Даун, интересно ми беше да те прочета. Забавно, авантюристично и малко старшничко. Често съм си мислела, дали бих могла да живея другаде и как бих се чувствала, ама като се знам каква съм инертна консерва, май не бих.

# 83
Честит празник на всички виртуални приятелчета!

Люси, напред и нагоре!

Даун, винаги съм искала да разкажеш как се озовахте в Пърт. Благодаря за разказа. Бих плочела и още!

Захир, мисля, че довечера ще му мине, а може и да те изненада с нещо. Дано! Ама му натрий носа, като му мине.

# 84
Добро утро момичета. Честит празник, да сте здрави, красиви, щастливи, обичани и усмихнати  Heart Eyes

Захирче, не го мисли толкоз, ще му мине и довечера ще те посрещне с букет Simple Smile
Даун, толкова ми хареса, за момент си мислех, че препускам с раниците из летищата и аз, ако имаш желание още да споделяш - с удоволствие ще прочета Peace

# 85
Честит празник! bouquet

Много слънце и радост завсички!

Стейси, сега видях, честита пораснала госпожица и честит първи празник за нея! Ама, ...пак и се полага и първи юни, сега е моментът два празника да има!

Даун, много хубаво пишеш!Имаш ли блог, би било интересно да чета там, особено хубаво пишеш за растения и животни, аз от това бях много впечатлена. Разбира се, от пътуването също!

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 10:02 от Светкавица

# 86
Ей, много приятна е днес темата! Страхотни новини за Котето и Луси, момичетата, които ми липсват са се разписали, а разказът е написан много образно и  увлекателно, дори си представих отделни картини и ситуации. Чакаме следващия, ретроспективен Simple Smile
След обед сме на контрола, дано дробчетата са чисти, да може утре Ени да си направи тържеството и в детската градина, че са големи вълнения за втората торта.

И разбира се поздрав за празника с една от моите бегонии - да е слънчев днешния ден като нея Simple Smile

Специален поздрав и за Елени, която днес има двоен празник bouquet

# 87
  • Телиш/Плевен
Честит празник, дами! Hug

Честит двоен празник на Елени и честит рожден ден на Бъни и майката на Жаклин! Heart Eyes Hug Всички бъдете здрави, много щастливи и обичани!

Черно коте, радвам се за добрите новини и ти желая бързо оздравяване.
Дано и другите болни оздравеят бързо! Hug

Луси, успех и дано всичко е наред. Hug

Даун, изключително интересно ми беше и на мен, благодаря, че сподели. Hug

Захир, мисля, че до довечера има много време, на мъжа ти ще му мине и ще те изненада.  Hug

Сигурно пропускам някого/нещо - съжалявам, не е умишлено. Peace

Искам да кажа, че днес ми пристига новият лаптоп и въпреки че близо седмица просто ще си го гледам (без операционна система е), ми е много приповдигнато настроението.  Heart Eyes

# 88
Честит празник, момичета! Бъдете здрави и щастливи! Днес моята майчица е рожденичка, става на 55 години, да ми е жива и здрава, все така крепна и усмихната си пожелавам. Записахме и клипче с поздрави, накаря Жаки вика, бабо, обичам те за мен ти си коварна панда.. Joy Не знам от къде го е чула, вероятно от някое филмче, нито защо го счита за комплимент:) Ходи обяснявай на тригодишно какво е "коварен"
А на мен ми каза, честит празни, мамо, ти си много хубава, млада жена:) Абе такива ги дрънка, спуква ни от смях:)

Коте, радвам се че си по-добре и не е трайно увреждането на слуха.
Луси, само така Hug

Стейси, вълнуващ момент е това, Мими никак не бе очарована от промяната, на 13 и малко беше Simple Smile

Екатерина, след седмица си тръгваме.

П.с. Лаленце, благодаря Heart Eyes

# 89
Жаки, почти винаги знам, че прочета ли твой пост, ще следва минимум усмивка или смях с глас. Жаки е безподобна скица!  bouquet Честито на ''коварната панда'', да ви е жива и здрава, както и на Бъни, дано този път улуча датата Grinning

Общи условия

Активация на акаунт