Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 909
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Ескалибур имат и топла,и студена кухня.Могат да ти предложат доста неща.Аз не харесвам РД в детския им център.Посредствен е много.Нарисуваха децата с водни бои по лицата и се обринаха.Някаква руса кака,с n на брой екстеншъна се изживява като звезда.Едновременно води по микрофона и прави снимки на децата.
Погледни и ХЕпи ленда в Аркадията

# 211
Можеш също да провериш
Смирненски - детски център Марая
Тракия- Форума, бившото Фенси сладкарцата срещу Матевски, Пимпа
Кичук Париж - Ноте Ди Вино, Парти Миро
Център - Маккуин
И Хепи Ленд в Аркадия, но там финалът на сметката няма да е различен, ако търсиш бюджетно решение /освен ако не вземеш кофти час от предлаганите в Грабо/

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 09:13 от Ерин Брокович

# 212
  • в сърцата на децата <3
Не виждам никой да споменава детския център на торти Чочко? Честно казано не съм ходила, но винаги като мина е пълно, изглежда ми много добре отвън.

# 213
  • Пловдив
Не виждам никой да споменава детския център на торти Чочко? Честно казано не съм ходила, но винаги като мина е пълно, изглежда ми много добре отвън.
newsm78 къде е това?

# 214
  • в сърцата на децата <3
Точно след Ескалибур

# 215
  • Пловдив
то е на вън само мисля...и се казва Теди.

# 216
  • в сърцата на децата <3
Ами не знам как се казва, цялото е лилаво и на сградата пише "Торти Чочко" и до него букет с балони.. Както вече казах само съм минавала от там, но винаги ми е супер симпатично  Heart Eyes

# 217
  • гр.Пловдив
Лелеее ЕРИН,колко много предложения,благодаря ти,ще погледна и другите.Благодаря ви!За Торти Чочко дето казахте и аз се замислях,но прогнозата за времето не е предразполагаща  Cry А освен,че водещата в Ескалибур не става ,детският кът голям ли е,сами да си тичат и занимават децата?

# 218
Там е добър вариант, защото е на открито
Въпросът е кога, за да може да се хване последния влак и може би все още има шанс да се разминат нещата
Не знам при тази притеснена ситуация въобще приемат ли резервации и дали ще могат да ги изпълнят
http://www.marica.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B … 0-news554300.html

# 219
За 4-та поредна година ще празнуваме в ТБ  Peace
На фона на всички останали (в града) това е най-доброто за момента.

Доколкото съм чувала от приятелки (празнували другаде) накрая пак не им излиза кой знае колко по-евтино от ТБ.
В крайна сметка за мен би имало смисъл ако накрая спестя поне 50-60 лева, но за някви 10-15 до 20 лева разлика няма смисъл да си провалям празника на детето.

Сега нали има някви пакетни истории, 8 деца + торта май към 150 лева или нещо такова.

От кетъринга в ТБ има някои сполучливи неща - например солената палачинка, винаги я поръчвам за родителите, много хубаво я приготвят, всички я ядат.

Хора всякакви, вкусове различни!

# 220
  • гр.Пловдив

Там е добър вариант, защото е на открито
Въпросът е кога, за да може да се хване последния влак и може би все още има шанс да се разминат нещата
Не знам при тази притеснена ситуация въобще приемат ли резервации и дали ще могат да ги изпълнят
http://www.marica.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B … 0-news554300.html

newsm09 е стига де,дано не го премахнат,лятото е много хубаво там.Вътре не съм влизала и не знам има ли място за игра,но за вън няма да стане,защото ще бъде хладно.става въпрос за 3-ти април.Нямам много време, така че, днес започвам с проучването и обиколките

# 221
  • Пловдив
Този месец ни е много наситен откъм детски рождени дни.
Първият беше в Дисни. Децата се преобличаха с рокли и костюми, наглеждаха ги в лабиринта и ги рисуваха, накрая - дискотека. Не са се променили нещата отпреди 3 години.
Бяхме в Маккуин на втори етаж на кино Фламинго - отлично занимаваха децата, храната е като навсякъде - пица + сок, кетъринг за родителите.
Марабу, бивш ТБ в близост до Пешеходния мост - там също много се забавляваха децата, храната както съм писала по-горе.
Кошмарно беше във Форум Тракия  ooooh! - сервираха сандвичи на децата, при положение, че са били поръчани пица. За избраната торта 2 дни преди рождения ден се обаждат да кажат, че сладкарите не могат да я изпълнят и предложената не беше дори това, което са се споразумели за втори вариант. Батутът беше скъсан, малката на него си съдра чорапогащника. Една леля не пускаше децата при нас дори, за да пият вода... Tired
Бяхме и в ресторант Южен полъх. Задължително е обаче да има аниматор. Наличието и на други деца, освен тези за празника създава пълен хаос.
Тази седмица ще посетим и Смърфовете 2 в хотел Глобус. За там още нямам отзиви.
Показателно е обаче, че бяхме на 3 рождени дни в Тон Бонбон (нашият също беше там). За мен нямат аналог с другите детски клубове - всички аниматори са на ниво, игрите - креативни, играчките и залите - без забележка. Голямо предимство е, че храната се приготвя на място и е винаги топла и прясна.  Peace

# 222
  • гр.Пловдив
За 4-та поредна година ще празнуваме в ТБ  Peace
На фона на всички останали (в града) това е най-доброто за момента.

Доколкото съм чувала от приятелки (празнували другаде) накрая пак не им излиза кой знае колко по-евтино от ТБ.
В крайна сметка за мен би имало смисъл ако накрая спестя поне 50-60 лева, но за някви 10-15 до 20 лева разлика няма смисъл да си провалям празника на детето.

Сега нали има някви пакетни истории, 8 деца + торта май към 150 лева или нещо такова.

От кетъринга в ТБ има някои сполучливи неща - например солената палачинка, винаги я поръчвам за родителите, много хубаво я приготвят, всички я ядат.

Хора всякакви, вкусове различни!

Там и на мен ми харесва,но миналата година ходих да попитам за оферта и ми предложиха някаква (не помня точно) която излизаше доста по-скъпичко от други места.може и да греша ,но там се доплащаше за аниматор.А и на секундата след изтеклият час трябва да се махнем,казаха,защото имали постоянно РД.В другите поне се доплащаше на дете ,ако иска да остане.Не че 2 часа няма да им стигнат  Grinning Но и родителите трябва да ги юркам - пийте,яжте,щото тръгваме  Laughing Бяхме миналата година във Форума.Не ми хареса като цяло организацията на аниматорките(ако мога да ги нарека така),които през цялото време си ровеха нещо по тетрадките и телефоните и не обръщаха внимание на децата.Пиците им можеха да се използват за фризби  LaughingНо като теглиха чертата - някъде към 200 лв беше заедно с родителите.

# 223
Погледни в сайта им, там е описана тази оферта! Аниматора е 50 лева за два часа мисля.
Има опция да останат и след втория час като се заплати допълнително. Иначе ако се взема последен час (както всеки път правя аз), демек от 7 до 9 няма как да се остане по-късно защото в 9 затварят, а трябва да чистят и пр.

Креативните игри се случват предимно като има аниматор, през другото време или им правят рисунка на лице или вървят подир тях предимно.

Аниматорката на мен ми допада, успява да ги забавлява, има подход Simple Smile

Не сме я викали за наши РД, но на Рд на познати деца забелязах че се справи много добре Simple Smile

И нека все пак не забравяме че има разлика между човек учил актьорско майсторство и нарочена нафукана какичка за такава. Тук не визирам ТБ!!!

# 224
  • София
Момичета, трябва ми препоръка за хотели в Пловдив - два типа:
Единият - нормален хотел на нормални цени в Кършияка, може и тип семеен.
Другият - хубав хотел, може и в стария Пловдив, искаме да направим подарък на приятелка, почивка за ден или два, като за целта й купим ваучер, а тя впоследствие с мястото си уточни датите за престой.
Моля ако имате препоръки за такива места, пишете ми на лични. Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт