Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 885
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Момичета,не че нещо,ама...ще ни се скарат-има си отделна тема за празнуване на рож.дни в Пловдив. Peace

# 226
  • Plovdiv
Хотел "Русалка" е Кършияка  е не скъп и добре поддържан.

Скъпи хотели са Новотела, Марица, Санк Петербург

# 227
Момичета моля предложете къде може да да се намерят уроци по корейски език за начинаещи?И ако имате някакви отзиви ще е супер Simple Smile

# 228
  • Пловдив
И аз харесвам тон бонбон за детски център. Но за последния р.д не ми се даваха толкова пари...и Джей какви 50 лв разлика...Нашия р.д на 4 и на 5 имаше малко над 600 лв разлика. Просто в тон бонбон като го прави човек не върви да е на минимума, а всяко нещо, което е над минимума се плаща бая. Ние имахме доста неща, които не се и докоснаха като фонтан от шоколад например и затова исках следващия р.д да бъде по-семпъл. Изкарахме страхотно в марая, но като ви чета разбрах че сме били изключение! Излезе ми с ваучер,9 деца и майки с ядене и напитки 160 лв! Аз такава сметка нямям и като ядем тримата хаха. Доволна. Детето и то. Разбира се аз поръчвам и доста неща от интернет като Питки от Катя, торта от пепи, капкейк и бисквити от варна,рокля от дисни стор, солени торти и кетъринг за у нас, балони за сутринта у нас като се събуди и надпис от рошла чрд, торта за у нас от едно страхотно момиче от велико търново.. Прекарвам два дена в еконт и оставям едни 300 лв там. Но не в детски център за стоенето и играта там, реално няколко дни си ядем и черпим с поръчаното. Тази година бюджета ми беше 500 и за малко да се побера. Мин година 1200 лв, но не помня поръчката ми от дисни дали се вклч! Ние имаме винаги до 10 деца и смятам, че са брутални суми това.

# 229
Някой да препоръча студио за красота където правят хубави масажи и мога да купя ваучер за масажа .Благодаря Ви

# 230
  • Пловдив
и аз да си кажа мнението за някои от детските центрове в града...
Марабу - за малки деца (1-2-3) годишни е ОК, но за по-големи нещо организацията им куца.
Happy Land - по-неорганизирани работа не съм срещала никъде в града... Децата търчат по чорапи из цялата зала, висят по игрите, които пък гълтат лъвчета на поразия... Залата, в която е лабиринта и играчките - супер тясна...Храната - мега зле Sad ...обслужването - под всякаква критика. Боулингът - никаква организация "каката" и "баткото" крещяха по децата (5 годишни), които разваляха редиците #Crazy #2gunfire
Смърфовете - пълна какафония... Родителите изобщо не виждат какво става с децата, защото те са затворени зад врата newsm78. Едно момиченце се беше разплакала - едва ли ти го изгониха в ресторанта при родителите...
ДЦ във Форум-Тракия - за РД - в никакъв случай... Постоянно им се случват някакви "непредвидени ситуации"... Батута е скъсан, а наличието и на други деца, в ДЦ за мен е много лошо решение...
Сладкарница Бонжур - идеалното място за по-малко на брой деца и на по-малка възраст (1-2-3 годишни). Кухнята им става, но тортите, на мен лично не ми харесват... Плюс е, че плащаш само консумацията - няма такса за ползване на помещението Simple Smile
Тон Бонбон - винаги един и същ сценарий и игри Sad Кухнята става, тортите им не съм опитвала. Недостатък за мен е, че точно на втория час трябва да се изнесеш... И цената, разбира се Simple Smile
Парти Миро - същото е със сценария - винаги един и същ Sad Прави им чест, че се съобразяват с желанията на клиента - искам аз да си украся - няма проблем. Искам аз да вкарам храната - ОК, заплаща се сервиз. Предлагат пинята, но искам аз да занеса (РД е тематичен) - няма проблеми.
Предлагат също и фото заснемане - не струва Sad То не е само до апарата, а и до човека, който работи с него Simple Smile

За тези имам лични наблюдения Simple Smile

И понеже на 5.04 малката прави 3, все още съм в търсене на помещение, където да го отпразнуваме. Не искам ДЦ, не искам ресторант...искам точно помещение, където можем да се съберем и да празнуваме - достатъчно голямо за 6-7 хлапета на възраст от 3 до 6 години и място за 10-15 родителя Simple Smile
Ако някой се сеща, нека сподели Simple Smile p.s. вариант за навън няма - ако времето го позволява, ще празнувала на вилата Simple Smile

# 231
Всички хотели, които имат зали ги отдават под наем на цена, която започва от около 50 евро. Присъствала съм на организирани събития в почти всички хотели по този начин, някои изискват от тях да е храната, други не.
Удобно е че навсякъде е мокет е и е чисто и е просторно за децата.

Относно сценариите - винаги има различни и много варианти, както се коментира във всички постове, става въпрос за пари обаче - в момента има интересно кукинг шоу, олимпиада, съвсем скоро излиза и подвижна лаборатория, декупаж и арт работилница, изработване на парцалени кукли /за по-големите/ но това се все неща, които изискват предварителна организация, консумативи и тн т, които са финансово обвързани и са за по-големи. Иначе за игрите - колкото и да са различни, все са игри с две ръце и помощни материали, отстрани изглеждат еднакви.

# 232
Жозефин, нашия РД също не излиза 100 лева, но не смятам в него обувки, рокли и пр.
А смятам единствено торта, храна и забавление за родители и деца. И далеч не съм от хората които не вземат нищо за родителите!  Wink

Като казах миналата година на приятелка колко излезе нашия и тя ми каза: Ми нашия излезе с 20-30 лева по-малко, а далеч не беше същото качеството. Това искам да кажа! Тук говорим конкретно за меню на деца и родители.

Тортата в ТБ (поне тези в пакета) на мен не ми хареса! Но пък затова никой не те ангажира да си вземаш от тях, плащаш си сервиза и си вземаш откъдето ти е кеф Simple Smile
Приспадат сумата от 45 лева и нещо с което може да се вземе нещо за родителите евентуално, или украса или каквото и да е.

В крайна сметка отивате казвате си желанията и ако не могат да се съобразят, не искат или каквото и да е там друго  си казвате взаимно довиждане!

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 13:45 от Джей

# 233
  • Пловдив
Ерин, благодаря!
И през ум не ми беше хрумвало за зала в хотел Whistling
Тези дни ще обиколя, за да разпитам и събера оферти.

# 234
  • о`майна лунна нощ е
В Клуб 7.62 в Полиграфията имаше малка отворена зала с играчки за деца до към 5/6 годишни.  Знам, че организират детски рождени дни, но не съм присъствала на такъв и не мога да дам никаква допълнителна информация за самото тържество и цените.  Ходили сме с баткото да стрелят по мишени в залата с автоматите и съм пила кафе на масите за родители. Само до там ми е личното впечатление.

# 235
  • Пловдив
Ерин, благодаря!
И през ум не ми беше хрумвало за зала в хотел Whistling
Тези дни ще обиколя, за да разпитам и събера оферти.

Зала в читалище също.По-бюджетно е от хотел

# 236
  • Пловдив
Освен в Градската градина, има ли в някой от парковете бебешки люлки? Интересува ме главно Кючука, но ще се радвам на информация и за другите квартали.

# 237
  • Пловдив
Освен в Градската градина, има ли в някой от парковете бебешки люлки? Интересува ме главно Кючука, но ще се радвам на информация и за другите квартали.

В Кичука и аз не съм подала на свестни бебешки люлки.На новата площадка до училише Константин Величков има подобие на бебешка люлка,но е толкова нескопосана,че не я качвам

На парка Каменица има,на Гребната на новата площадка.

# 238
  • Пловдив
Благодаря! Аз вече бях започнала да си мисля, че явно не ги виждам. Вчера пак обиколих почти всички паркове наоколо, не открих и реших вече да питам. Simple Smile

# 239
  • Пловдив
Момичета, трябва ми препоръка за хотели в Пловдив - два типа:
Единият - нормален хотел на нормални цени в Кършияка, може и тип семеен.
Другият - хубав хотел, може и в стария Пловдив, искаме да направим подарък на приятелка, почивка за ден или два, като за целта й купим ваучер, а тя впоследствие с мястото си уточни датите за престой.
Моля ако имате препоръки за такива места, пишете ми на лични. Благодаря! Hug

Хотел "Трактат" в Кършияка - точно до училище Ботев, цените са прилични:

http://www.bghotelier.com/detaili-hotel-trakart-residence

Общи условия

Активация на акаунт