Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 943
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив Белащица
Има ли свестен магазин за сребро в районите на Кичука и Централна гара?

# 241
  • гр.Пловдив
Момичета,много съм ви благодарна за отзивите за РД!Наистина малко разводнихме темата,но все пак нали трябва да се съберат впечатления,иначе влизаш в интернет,щракаш "детски център" и отиваш,нооо друго си е да чуеш мнения  Peace

# 242
Напиши моля те после какво си избрала и доволна ли си, това което си очаквала ли е било?
Иначе си е по темата - за Пловдив, и лекари се обсъждат в тази тема, мина времето когато беше само за покупки на чорапогащници и сутиени.

# 243
  • Пловдив
Хайде и малко за покупки Simple Smile, знаете ли дали в Пловдив продават имитации на чантите на Lazzarini. Дали в китайските магазини би могла да се намери?

# 244
  • Пловдив
Съгласна съм с Ерин. На мен ми е приятно да чета в темата дискусии и споделени мнения, 2-3 страници не е голяма загуба на пространство.

# 245
  • в сърцата на децата <3
Има ли свестен магазин за сребро в районите на Кичука и Централна гара?
Какво имаш в предвид под "свестен"  newsm78 В подлеза на Централна гара има магазинче за сребро, жената имаше масичка докато течеше ремонта. Аз съм доволна, 925 е пробата, бяха на много добра цена бижутата докато беше масичка, сега не знам дали не ги е "подобрила".
В Сара Трейд имаше сребро, магазина е на Коматевско шосе, между бул. Вапцаров и бул. Стамболийски

# 246
  • Точно където трябва
Ох, и аз искам да питам за детски център. Този в МОЛ-а на Перущица дали приема малки деца? Чувала съм, че вземали над 3г.

# 247
Здравейте! Може ли да ми кажете къде има магазини в град Пловдив с евтини дрехи, храна и магазини "Левче"?

# 248
В кой квартал си? Grinning Магазини за 1лв има навсякъде, виж Евроленд на главната. За храна - Триумф, Лекси.

# 249
Мол Пловдив е при навършени 2 години /ако иска да стои само детето/, ако е с родител няма проблем и по-малко.

# 250
Все още не съм там, но ще бъда студентка живот и здраве на есен и се интересувам.

# 251
Къде в града могат да ми напълнят мои балони с хелий и разбира се да е най-изгодно.  Mr. Green

# 252
В Мола ще ти напълнят срещу съответното заплащане  Peace
Цените не знам как са, аз също питах но не получих отговор Simple Smile

# 253
Има студентски столове, там е най-изгодно храненето.

# 254
  • Пловдив
Жозефин, нашия РД също не излиза 100 лева, но не смятам в него обувки, рокли и пр.
А смятам единствено торта, храна и забавление за родители и деца. И далеч не съм от хората които не вземат нищо за родителите!  Wink

Нещо съм пропуснала ли?
не съм писала колко на теб ти излиза или взимането на неща за родители, а смешната разлика, която ме учуди - кой за 20-50 лв ще се лиши от тон бонбон, там освен цената, всичко друго е 6, особено за деца под 6 години като моята!
Аз лично съм писала последните ни два р.д разликата, като не съм убедена, че роклята ни беше в тази цена. В тон бонбон се даде голяма сума  (срещу мнг допълнителни неща - доп аниматор, фонтанче за 80 лв, балони колкото човек високи пак такава сума и т.н), 160 лв в мараята ми се видяха като 2 лв буквално. (пуснаха им дискотека, която не бях плащала, бяха ме питали и казах "не", но те си решиха и поеха).
Нашият следващ р.д е далеч, но не ми се иска да премине в детски център! То и този не ми се искаше и в последния момент ми се получи идеално, но вече или ресторант или и аз не знам какво, ще ви следя.  Joy

Последна редакция: вт, 22 мар 2016, 20:01 от Josefin

Общи условия

Активация на акаунт