Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 149
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
.Защото ми се искат 3 деца, но ако родя секцио второто - дотам ще съм.

Не е така.Може 3 секца и 3 деца.Само желание да имаш  Wink

А вагинално раждане след секцио е съвсем възможно.В Селена има такива случаи.Минев се навива.Други лекари предполагам също

# 391
Само второто. По спешност. Peace

# 392
  • Пловдив
.Защото ми се искат 3 деца, но ако родя секцио второто - дотам ще съм.

Не е така.Може 3 секца и 3 деца.Само желание да имаш  Wink

А вагинално раждане след секцио е съвсем възможно.В Селена има такива случаи.Минев се навива.Други лекари предполагам също

аз имах предвид, че няма да искам, не че не може, знам иначе и за до 4 дори..
Но 2 операции, ужас просто, по принцип искам да се напъна, но както казах няма да е лесно да ми се навият, заради другите проблеми, не само заради първото секцио, което също би спряло 90 процента в пловдив лекари.
Аз да опра да съм бременна ... Whistling

# 393
  • Пловдив
аз имах предвид, че няма да искам, не че не може, знам иначе и за до 4 дори..

Ееее,ти пък.Че какво толкова да боли.Искаш здраво постоперативно обезболяване и си пушка.

# 394
  • plovdiv
Момичета ,в предните теми много пъти коментирахте склад за плочки в "Кичука".Може ли да ми припомните как се казваше и къде точно се намира?

# 395
Може би имаш предвид този зад магазин Рила?

Всички лекари, които следят бременности и са ми помогнали по някакъв начин не работят със ЗК. Но ако има безпроблемна бременност, някакво средно ниво на компетенция е необходимо и тогава почти всички вършат работа и се опира до отношение, чакане и прочие за мен лиготийки, но това е на база преживяно и изстрадано.

Бих препоръчала д-р Михова в такъв случай примерно, защото ми се пада по ДКЦ и никога не ми е отказала талон, внимание и отношение примерно.

За 3Д винаги съм пътувала до София, но са следени много рискови ситуации, за общ профилактичен преглед, в Пловдив много лекари биха свършили работа, в Селена също примерно ме е гледала и д-р Малинова по спешност, доста високомерно, но професионално.

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 01:27 от Ерин Брокович

# 396
  • в сърцата на децата <3
Нормално след секцио е възможно. Казаха ми, че единственото условие (в моя случай) е да има минимум 2 години между двете раждания. Ще има близо двойно повече. Ако Петрова още в началото ми беше казала, че няма да стане за естествено, сигурно нямаше да реагирам така. Аз също съм с таласемия, но това изобщо не е индикация за секцио. Когато ме оперираха дори не са ми преливали кръв, не се наложи. Като цяло - не е нужно да изуча половин медицина, за да си знам правата. Нали това е работата на лекарите, да са компетентни, особено пък специалистите.

П.П. Следоперативното възстановяване е най-малкото, което ме притеснява. Търпя на болка много над средностатистическото и след секциото само първата вечер ми слагаха аналгетик. Въпроса е, че заради тази операция дори две години по-късно при по-сериозно натоварване усещам болка в областта на разреза (тренирам с тежести). Да родиш е най-естественото нещо на света. Не вярвам, че натоварването ще е повече от това, което сама съм си причинявала при клекове с 50 кг допълнителна тежест или при лег преса със 120...

# 397
  • plovdiv
Цитат
Ерин,същият , но как се казваше и къде се намира-забравих,а ми трябва.

# 398
  • Пловдив
Здравейте,
търся рокля с Маша (и мечока) за тригодишна госпожица (98см.) Нищо не откривам по магазините...

# 399
Цитат
Ерин,същият , но как се казваше и къде се намира-забравих,а ми трябва.

http://www.tulsbath.com/bg/home

# 400
Здравейте, момичета.
Може ли някоя да ми помогне с информация къде се премести магазина на д-р Шол, този който беше на Заимов ?

# 401
  • Пловдив
radostche_plovdiv, мисля, че магазинът не е преместен, а закрит.

# 402
  • Пловдив
Ще си публикувам въпроса от темата за детските градини, защото мисля, че тук ще има повече активност:

"Здравейте,
предстои ни кандидатстване за детска градина първа група. Живеем в района на Гранд и като фаворит засега ми е Малкия принц. Има ли майки, чиито деца завършват подготвителна група и може да споделят нещо за учителките, които ще поемат първа група?

А за Люляк филиал Иван Вазов впечатления?
Благодаря предваритело за всички мнения."

# 403
  • Пловдив
Момичета,да сте видели нейде да продават френска преса за кафе,ама по-голямка...като за 2-3 кафета?

# 404
  • Пловдив
Скрит текст:
Ще си публикувам въпроса от темата за детските градини, защото мисля, че тук ще има повече активност:

"Здравейте,
предстои ни кандидатстване за детска градина първа група. Живеем в района на Гранд и като фаворит засега ми е Малкия принц. Има ли майки, чиито деца завършват подготвителна група и може да споделят нещо за учителките, които ще поемат първа група?

А за Люляк филиал Иван Вазов впечатления?
Благодаря предваритело за всички мнения."
Портокалче, изпратих  ти ЛС.

Общи условия

Активация на акаунт