Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 160
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
  • plovdiv
Цитат
Може би имаш предвид този зад магазин Рила?
Ерин,същият , но как се казваше и къде се намира-забравих,а ми трябва.

http://www.tulsbath.com/bg/home

Благодаря ти,точно така беше,ама като блокирах и....не си спомних.

# 406
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, имам спешна нужда от помощта ви за координати на някой телефонен шаман, който да съживи телефона ми. Вчера ми показа черен екран, а иконата на андроида се просна по гръб и на корема й се появи червена удивителна. Респ. - телефонът умря.
Моля за координати на момче, което да е в района на центъра или бул. "Руски" в частта му близка до кръстовището с бул. "6-ти септември". Нямам възможност да минавам пеша  по целия Руски,  а с кола там е невъзможно да се спира. Търся някой на пешеходно разстояние от Четвъртък пазара.

Благодаря ви много за препоръките!

# 407
  • Plovdiv
Аз искам да попитам дали знаете фирма, която може да ми почисти матрака на спалнята.

# 408
  • Пловдив
Момичета,да сте видели нейде да продават френска преса за кафе,ама по-голямка...като за 2-3 кафета?
В Гама елит  Peace. Преместиха магазина от Галерия в уличката срещу Радио & Телевизия, някъде преди Верди  Wink.

# 409
  • Пловдив
`ТуиГ, препоръчвам ти ателието за ремонт на телефони на ул. Петко Д. Петков, отстрани на пицария Верди.

# 410
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря, Бенджи! Не го знам, но се ориентирам къде е. Ако се налага, ще стигна и до там.

# 411
Момичета, имам спешна нужда от помощта ви за координати на някой телефонен шаман, който да съживи телефона ми. Вчера ми показа черен екран, а иконата на андроида се просна по гръб и на корема й се появи червена удивителна. Респ. - телефонът умря.
Моля за координати на момче, което да е в района на центъра или бул. "Руски" в частта му близка до кръстовището с бул. "6-ти септември". Нямам възможност да минавам пеша  по целия Руски,  а с кола там е невъзможно да се спира. Търся някой на пешеходно разстояние от Четвъртък пазара.

Благодаря ви много за препоръките!
Стоян,който беше на Руски 20 се е преместил срещу Търговската гимназия ( Радиоком сервиз),ако те устройва....

# 412
radostche_plovdiv, мисля, че магазинът не е преместен, а закрит.

Ха така ...  Sad

# 413
Бихте ли ми препоръчали добър специалист УНГ за възрастен, за лечение на синузит!!!! Предварително благодаря!!

# 414
Бихте ли ми препоръчали добър специалист УНГ за възрастен, за лечение на синузит!!!! Предварително благодаря!!

д-р Елмония Арнаудова

http://www.arnaudova-ung.eu/index.html

Последна редакция: чт, 31 мар 2016, 13:20 от Анонимен

# 415
Аз също препоръчвам д-р Арнаудова
Моят синузит е много тежък и д-р Арнаудова ме е спасявала многократно, обърни внимание и на другите съвети, които ще даде, защото те са били много по-ефикасни при мен отколкото лекарствата - спирт, мед, лук, загряване и тн т

# 416
  • о`майна лунна нощ е

Стоян,който беше на Руски 20 се е преместил срещу Търговската гимназия ( Радиоком сервиз),ако те устройва....

Не знам дали попаднах точно на Стоян, но успях да стигна до Радиоком сервиз и оставих пациента. Очаквам да се обадят.

Благодаря за насоките!

# 417
И от мен глас за Арнаудова!

# 418
  • Пловдив
Скрит текст:
Ще си публикувам въпроса от темата за детските градини, защото мисля, че тук ще има повече активност:

"Здравейте,
предстои ни кандидатстване за детска градина първа група. Живеем в района на Гранд и като фаворит засега ми е Малкия принц. Има ли майки, чиито деца завършват подготвителна група и може да споделят нещо за учителките, които ще поемат първа група?

А за Люляк филиал Иван Вазов впечатления?
Благодаря предваритело за всички мнения."
Портокалче, изпратих  ти ЛС.

miraluba, благодаря ти още веднъж!
Ще се радвам на отзиви и от други мами.

# 419
  • гр.Пловдив
С две ръце за Арнаудова.По препоръка от тук водих малкия при нея и вече ми е любима лекарка.Много внимателна,обяснява всичко,преглежда го до края на болестта,та и след това и то само с едно направление.И най-важното поне за мен -по всяко време приема обаждания по тел.  и консултира.

Общи условия

Активация на акаунт