Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 918
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
  • под тепетата
Вършат ли работа тези колани за изправяне при гръбначно изкривяване ( скулиоза) ?
  miss_74, пускат ли дрехите боя след изпиране? Имам за боядисване  яке, но ме притеснява после да не ходя и с долните дрехи в черно издокарана?

# 436
Дайте координати за добър майстор за бяла техника, по домовете. Скъса ми се пружината на вратичката на фурната на ел. печка и трябва да се смени  Peace

# 437
  • Пловдив
Може ли някой да ме насочи за тестовете на Патриарха за прием 5- ти клас? Ще съм благодарна на някоя мостра Simple Smile

# 438
Момичета, я кажете някой наистина хубав бутик или къща за официални тоалети. За първи път ще съм кума и си нямам на идея къде да търся хубава официална рокля... Simple Smile

# 439
Може ли някой да ме насочи за тестовете на Патриарха за прием 5- ти клас? Ще съм благодарна на някоя мостра Simple Smile

Имам само по математика от 5-6 години назад
Прати ми мейл на ЛС и се ангажирам до 2-3 дни да ги изпратя, само да намеря къде съм ги запазила /ако ме имаш на фейсбук, бях ги и качила да ги свалят приятелки/

# 440
  • Пловдив
Момичета, я кажете някой наистина хубав бутик или къща за официални тоалети. За първи път ще съм кума и си нямам на идея къде да търся хубава официална рокля... Simple Smile
Принцес мога за препоръчам , много  доволна съм оставала винаги Hug

# 441
Принцес мога за препоръчам , много  доволна съм оставала винаги Hug
Благодаря, те са ясни Принцес, но за града ме интересува главно. Simple Smile

# 442
  • Пловдив
В смисъл? Rolling Eyes

# 443
В смисъл до София не ми се отива. Нещо в Пловдив. Wink

# 444
В Скандал на Лио Джо /или Жо/ има много хубави от новата колекция.
Проблем може да е цената, сега няма разпродажба, и за повечето модели е необходимо перфектно тяло.

# 445
  • Пловдив

Армира предлага точно,защото имат и в Пловдив.Все пак темата е къде в Пловдив.На ул Г Бенковски 21.Освен ако не са ликвидирали магазина

# 446
  • Пловдив
Принцес има в Пл от години, зад Халите във втората пряка, до фризьорски салон Добо и Капели Peace

# 447
Вършат ли работа тези колани за изправяне при гръбначно изкривяване ( скулиоза) ?
  miss_74, пускат ли дрехите боя след изпиране? Имам за боядисване  яке, но ме притеснява после да не ходя и с долните дрехи в черно издокарана?

bilqna_69, панталоните все още не съм ги обличала, но днес бях с якето,че ми беше топло и никъде не ми е изпуснало боя /кожено е -червено/  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 448
Ооооо, не знаех. Добре, благодаря ви моичета. ❤

# 449
Здравейте! Може би въпросът ми не е за тази тема, но все пак да се допитам. Търся бригада за грубия строеж, може ли да препоръчате тези, от които сте останали доволни?

Общи условия

Активация на акаунт