Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 907
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
  • под тепетата

miss_74, благодаря! Ще рискувам, пък дано не съжалявам после.

# 451
Може ли препоръка за магазин, от които да закупим мъжки панталон- официален на сносна цена / е не за сватба или  много специален повод /, а ежедневен.....

Хубава нова седмица !!! Simple Smile

# 452
Някой питаше къде може да си намери закачалка за шалчета- такава има в Немския магазин на главната, в много красиви цветове, днес минахме оттам.

Дороти, имаш в предвид този който е срещу фонтаните до общината ли, където преди беше Бонжур?

# 453
tonynette, ами Немският магазин, този където беше преди Бонжур- на центъра , цената  мисля  2,50лв. от плюшена материя. Дано да ти вършат работа  Peace.

# 454
  • Пловдив
Немският магазин не се ли пада някъде по-скоро срещу H&M? На мястото на Бонжур от доста време вече е книжарница Хермес.

# 455
Благодаря много!  Hug

# 456
  • Пловдив
Здравейте, моля за препоръка за добър педикюр (и маникюр) около Гранда/Военна болница. Държа на изрядната хигиена.
Имам си изпитана педикюристка, но ми е далеч, а сега ми трябва нещо в района.

И още един въпрос- от къде хубава детска каска за велосипед? Гледахме миналия ден в Лидл, тези които бяха пуснали, но не ни харесаха.
Гледам в сайта на Декатлон, около 20лв, струва ли си да ги гледаме на живо?

# 457
  • Пловдив
Може ли препоръка за магазин, от които да закупим мъжки панталон- официален на сносна цена / е не за сватба или  много специален повод /, а ежедневен.....

Хубава нова седмица !!! Simple Smile
Баста, срещу входа на Халите Peace

# 458
Немският магазин не се ли пада някъде по-скоро срещу H&M? На мястото на Бонжур от доста време вече е книжарница Хермес.

Да, Немският магазин се пада някъде срещу H&M.

armira , благодаря, ще проверим !!

# 459
  • Пловдив

И още един въпрос- от къде хубава детска каска за велосипед? Гледахме миналия ден в Лидл, тези които бяха пуснали, но не ни харесаха.
Гледам в сайта на Декатлон, около 20лв, струва ли си да ги гледаме на живо?

Най-добре в специализиран магазин, а не хипермаркет. Декатлона си става, зависи и колко си склонна да дадеш. Сега има и месец на велосипеда, предполагам са намалени. Има и от 20 лв, има и от 100 лв каски за деца. Ние имаме няколко варианта, разбира се най-хубавият ни е на микро, марката на скутерите, каските им са разкошни и около 75 лв. С нея може да кара скутера, баланс колелото и после по-голямо колело. На главната предполагам го знаеш магазина на микро. В макскома също има каски и всякакви велосипедни аксесоари, мисля, че имат магазин и на брезовско, освен на голямоконарско.

# 460
Здравейте, след съботна неуспешна разходка по магазините на Ив.Вазов и Главната да питам - търся обувки № 35 елегантни с ток 4- 8см. в черно, бежово или бордо. Вижда ли ли сте нещо подобно?

# 461
Разгледай сайта на Мегияс, имат 35 номер елегантни обувки, но не ги знам като качество как са.

# 462
  • Пловдив
Здравейте, след съботна неуспешна разходка по магазините на Ив.Вазов и Главната да питам - търся обувки № 35 елегантни с ток 4- 8см. в черно, бежово или бордо. Вижда ли ли сте нещо подобно?
Здравейте,аз нося 35 номер обувки и всичките са ми с висок елегантен ток и си намирам доста модели в магазина на Мегияс на центъра.Успех...ето и линк към сайта им:http://www.megias.bg/bg/

# 463
  • Пловдив
Да ви питам...в Глерията стоя ли м-ните с обувки...Фабиано,Тенденз?

Видяхте ли,че ще има Уайкики в Ритейл парк,с/у Баумакс? Peace

# 464
  • гр.Пловдив
Здравейте,обещах да споделя впечатления след рождения ден на малкия.Такааа  Simple Smile В крайна сметка избрах Happy land в Аркадия.В залата "Карибски пирати" бяхме.Много съм доволна,децата тичаха и играха на воля,не им се тръгваше изобщо.Имаше аниматор в стил Джак Спароу ,който първоначално  ги поуплаши с изразителния си тембър ,а и доста викаше,повече и от децата  Laughing което в последствие се коригира .Забавлява ги с игри,театър,танци и т.н.И родителите останаха доволни,мезенцата бяха много добре сготвени,пиха си по биричка,поседяхме ,поприказвахме.Общо взето за първа година нямам оплакване  Laughing Сумата която платих беше 263 лв.Кто включва 10 детски менюта,аниматор,3 порции хапки по 0.500 кг мисля,2 порции свински каренца пак по 0,500 кг 3 порции пържени картофи и питиета.Тортата си внесох,тъй като не предлагат.Това е от мен.

Общи условия

Активация на акаунт