Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 122
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Много ми похвалиха яйцата на тази птицеферма.
Ще ги пробвам тези дни.

# 481
Момичета, след гел лака коя техника се нарежда по трайност? Бихте ли ми препоръчали добра маникюристка, спазваща изрядна хигиена?

# 482
  • Пловдив
Мира, ние ядем само на тази фирма яйцата.

# 483
  • Пловдив
Мира, ние ядем само на тази фирма яйцата.
Благодаря Тони.

# 484
А в магазинчето на ул.Родопи - да има случайно бели яйца?

# 485
И ние взимаме яйца на Андип. Даже скоро разбрах, че и в Триумф ги зареждат.

# 486
  • Пловдив
Момичета, след гел лака коя техника се нарежда по трайност? Бихте ли ми препоръчали добра маникюристка, спазваща изрядна хигиена?
Ако е направен добре, гела трябва да издържи в прерфектен вид 15-20 дни.
После става с леки забележки.
При теб колко издържа?
За друга техника , по-издържлива-май няма Peace

# 487
  • Пловдив
А в магазинчето на ул.Родопи - да има случайно бели яйца?
Утре ще ида да проверя и ще пиша.

# 488
Копирам си тук въпросът / от темата за бял списък за гр. Пловдив, която не е особено активна, да не кажа - хич/, та: може ли да ми препоръчате  дерматолог, по- специално да е добър в диагностициране на бенки?

# 489
  • в сърцата на децата <3
На пазара в Кючука (до Кауфланд) има магазин за яйца. Вече почти три години купувам само от там и никога не е имало проблем  Peace Обаче нямам представа на коя фирма са, никога не съм се заглеждала...  Става въпрос за магазина, който е САМО за яйца, не онзи, в който продават и други неща. По въпроса с цвета - само тъмни са яйцата, не съм виждала бели.

# 490
armira, и при мен издържа толкава, даже и по месец понякога в зависимост от това кой ми е правил ноктите. Знам, че няма нищо по-трайно от гел лака, но тъй като ме притеснява пиленето на нокътната плочка, искам да сменя техниката. Затова ме интересува, коя техника е втора по издръжливост след гел лака? Търся си и нова маникюристка. Някакви предложения?

# 491
  • Пловдив
Търся майстор за направа на решетка на прозорец, ако имате някой...може и на лични. Благодаря!

# 492
  • Пловдив
armira, и при мен издържа толкава, даже и по месец понякога в зависимост от това кой ми е правил ноктите. Знам, че няма нищо по-трайно от гел лака, но тъй като ме притеснява пиленето на нокътната плочка, искам да сменя техниката. Затова ме интересува, коя техника е втора по издръжливост след гел лака? Търся си и нова маникюристка. Някакви предложения?
Мъгла, при гел лака не се пили,стои се с ацетон с памучета, да не си с гелиш?
За съжаление, маникюриска не мога да препоръчам. Вдигнах ръце , накупих си продуктите и си се правя с гел сама.
 Hug

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 18:01 от armira

# 493
Копирам си тук въпросът / от темата за бял списък за гр. Пловдив, която не е особено активна, да не кажа - хич/, та: може ли да ми препоръчате  дерматолог, по- специално да е добър в диагностициране на бенки?
Дерматолог, който да е добър за бенки е по-скоро онкодерматолог. Аз съм ходила при доктор В.Йорданова в МЦ Хипократ, тя работи и в КОЦ във ВМИ. Може и при д-р Ваня Балева, даже май по- добре направо при нея, частният кабинет е на Костаки Пеев, зад Ректората.

# 494
  • Пловдив
Д-р Матева в 3ДКЦ на Бул."Марица" или д-р Апостолова в 4ДКЦ в кв. Хр.Смирненски
Ако искаш наистина най-добрия дерматолог, той е в Стара Загора и се чака много за преглед, тоест за записване. Ако се интересуваш, ще ти пиша на лични.

Общи условия

Активация на акаунт