Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 112
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Къде има голям избор на тревни смески(райграс) като изключим бриколаж и практикер?

# 511
Ерин Брокович, точно това търся и много ти благодаря за изчерпателната информация!  bouquet

# 512
  • Пловдив
sweet_maniche, miraluba, благодаря  Hug Hug

# 513
Момичета, къде да си купя хубав златен пръстен в Пловдив? Някой изпитан магазин/ателие.

# 514
Някъде да сте виждали от тези нашумели чанти на прилична цена  Laughing

# 515
  • в сърцата на децата <3
Момичета, къде да си купя хубав златен пръстен в Пловдив? Някой изпитан магазин/ателие.
За Сара Трейд съм чувала само хубави неща. Моят годежен е от един магазин на главната - срещу Хепи точно се пада, там са италиански. Иначе по Отец Паисий като тръгнеш... злато да искаш, все ще си харесаш.

# 516
  • Пловдив
Златарският магазин срещу Хепи и хотел България не е ли затворен? Мисля, че там има сега магазин за дрехи. Освен ако не са го преместили и някак да съм го пропуснала.

# 517
  • Пловдив
"Фортуна" са много добър избор. Но и цените им са хубави. Simple Smile
От "Сара трейд" съм много доволна също. Огромно разнообразие и спазват сроковете за изработка.

# 518
  • в сърцата на децата <3
Вчера минах, но не обърнах внимание  newsm78 Той магазина за дрехи си е там до него от доста време, но и златарския си стоеше...

# 519
  • Пловдив
Сноу, не споря, макар че и аз минах вчера оттам и магазинът за дрехи го видях, а ми се струва, че златарският магазин беше в същото помещение преди.

# 520
  • в сърцата на децата <3
И аз не споря  Peace Да не объркам съфорумката с несъществуващ вече магазин - да приемем, че ако минава от там - може да погледне (примерно ако реши да минава по Отец Паисий), но само за него да слиза до тази част на града - по-добре не  Hug

# 521
  • Пловдив
Някой да знае от къде мога да си купя книгата с рецепти "Манчев срещу Шишков", освен в олх.бг?

# 522
  • Пловдив
За изданието на Лидъл ли става въпрос? Освен ако в някой магазин го няма изостанало.

# 523
  • о`майна лунна нощ е
Нямат изостанали, бях събрала точките, но не успях да си взема, защото ги изчерпаха пред края на промоцията  Confused

За златен пръстен съм давала координати на златарското ателие, което ползваме с години - "Ройдовски и син" на ул. "Отец Паисий" 14 - точно срещу арменския ресторант. Там си правихме халките /и на останалите приятелски семейства, с които се женихме през годините/, от там миналата година поръчах и модел на Сара трейд - златен пръстен.

# 524
  • в сърцата на децата <3
Не знам дали тук е мястото да попитам - има ли физически магазин, в който да продават обувки MBT? Може и да не е в Пловдив, но ако е тук ще е супер  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт