Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 103
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Здравейте!
От къде може да си взема бутилки кока кола като предам печеливши капачки от текущата им игра? Благодаря

# 526
  • Пловдив
Играта не свърши ли?

# 527
  • Пловдив
До 1-ви април беше.

# 528
Къде ще ми препоръчате да си търся качествени бански на сносни цени? bouquet bouquet

# 529
Къде ще ми препоръчате да си търся качествени бански на сносни цени? bouquet bouquet

На главната, малко преди подлеза на аптека "Марица" в дясно. Магазина е за бельо, пижами и бански, но не си спомням как се казваше.

# 530

На главната, малко преди подлеза на аптека "Марица" в дясно. Магазина е за бельо, пижами и бански, но не си спомням как се казваше.
Благодаря bouquet bouquet

# 531
  • Plovdiv
Златарски магазин препоръчвам "Сомаха" на Римския стадион на Главната. На мен повечето ми бижута са от там

# 532
  • Пловдив

Язък  Laughing

# 533
  • Пловдив
Злато купувам само от Ситела, разкошни неща имат Peace
Златарския срещу Хепи е затворен, на негово място е Мегз-за дрехи Peace

# 534
  • Пловдив
Знаете ли хубав солариум в района на Скобелева майка, Чеха-то, 1 блок, мнение за онзи в Аримага?
Днес ходих в онзи срешу 1 блок Елън /или нещо подобно се казва салона/, не съм доволна слаби лампи и 0,80лв. минутата.

# 535
Не е моя работа сигурно, но си пази кожата.
Не рискувай с тези солариуми. Peace

# 536
  • Пловдив
Ползвах миналата година на Акваленд и в ТЦ Европа /над аптека Милениум /.
По добре беше в Акваленд,нямаше разлика с цената на другия и двата са вертикални.Тази  година не съм ходила и не зная цени и дали всички лампи са наред.

# 537
Момичета,пиша тук, а не в другата тема нарочно. В четвъртък се възползвах от промоцията в Лидъл за облекла за "едри" дами. Рових на ред и взех от всичко налично в размер XXL.  Утре ще ги връщам. Ако някоя от вас прояви интерес - нека ми драсне на лични, поне да не ме е яд че не ми стоят добре. Материята е страхотна - погледнете в каталога за ориентация. 95/памук с 5 еластан

# 538
Къде да намеря продуктите на Икаров?  Rolling Eyes

# 539
Къде да намеря продуктите на Икаров?  Rolling Eyes

В аптеки Марешки съм виждала доста продукти на марката,но не знам дали има това,което търсиш,трябва да провериш.

Общи условия

Активация на акаунт