Име за момче със 7 букви, да завършва на т

• 7 938
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Диамант - 7 букви, завършва на "т".
Обаче и аз живо се интересувам от имената на другите двама

Казваше се Наварантасми Конесваран - за по- кратно Конеш.

Е, този е чужденец, приемливо е. На чужденците сигурно Петър и Елица (например) им звучат шантаво

# 31
  • Австрия
Е добре, дай жокер какви са имената на братята.                          

Климент не се прие. Винсент е брат му.

Единият е Винсент. Жалко, че не харесват Климент  Mr. Green

# 32
Панайот

# 33
Еййй...както винаги в български форум дори и за име за бебе ще се наредят на опашка hater-и. Всичко винаги се опорочава за минути.

Често се търсят международни имена, защото МНОГО българи живеят извън България. Такъв е и моят случай и този на приятелката ми. Фамилията не е българска.

Не си давайте зор да мислите имена. Пуснах тема за хубава емоция и за да участвам и аз чрез вас с предложения за име, но нямам никакво желание да продължавам да ви чета предложенията за Пипилот и квалификациите за кое е идиотщина и кое не.

# 34
  • Австрия
Често се търсят международни имена, защото МНОГО българи живеят извън България. Такъв е и моят случай и този на приятелката ми. Фамилията не е българска.

Можеше още в началото да споменеш. Че и имената на братята.. така въпросът щеше да се приеме със степен по-сериозно. И все пак.. не може да се сърдиш на хората, които намират уеднаквяването и уравняването на имената на децата до такава степен, за .. странно, да кажем.  Peace

# 35
  • София
Иполит. Mr. Green И още руски имена има.

# 36
  • Австрия

Да... ама не покрива изискването от 7 букви  Naughty

# 37
  • София

Писах назад - ще сложат 2 п или 2 т и готово.

# 38

Писах назад - ще сложат 2 п или 2 т и готово.

може едно "х" отпред специално при това име.

# 39
Как се казва брата на Винсент?

# 40
Колко международно? Турско, западноевропейско или презокеанско?

# 41
Естествено три страници подигравки за Пипилот и Ланселот може , но моя коментар не върви. Извинете , че наруших спокойствието ви и не се включих във всеобщото плюене.

# 42
  • Пловдив
Всички посочени са чуждестранни. От Гарабет през Мохамет до Херодот (тва последното поне винаги се пише с Т накрая). Панарет също.
Темата като нищо е майтап. Бих заложила две към едно, че е майтап, но все пак не много голяма сума.

# 43
Август... звучи римско  Sunglasses
Бенедикт... пак ми звучи римско
Кубрат
Зигмунт Wink... това е попадение! точно 7 букви и завършва на т... само се шегувам, не се обиждай. темата е забавна.

шегата настрана, аз бих използвала от всички имена *Роберт*. 

# 44
  • София
Bennett
Jarrett 
Много ми харесват ако това им е правилното изписване, предложения не мога да дам, не съм достатъчно добре запозната с изписването на чуждите имена, още по-малко  и като не се споменава за коя държава иде реч, а това също може да влияе. И всъщност на кой език трябва да са 7 буквите на български или на латиница или и на двата?

От нашенските много,много харесвам Климент.

Общи условия

Активация на акаунт