Почивка на Малдивите /тема 2/

• 133 104
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • тук-там
Някъде има ли инфо за сватба на Малдивите? По-скоро за медена "седмица". Laughing
Но и някакъв проформа ритуал също. Искат ли свидетелство за граждански брак и реални ли са отстъпките за младоженци или им предлагат надути "екстри"? newsm78

# 631
  • Бургас
Някъде има ли инфо за сватба на Малдивите? По-скоро за медена "седмица". Laughing
Но и някакъв проформа ритуал също. Искат ли свидетелство за граждански брак и реални ли са отстъпките за младоженци или им предлагат надути "екстри"? newsm78
На нас специално ни искаха преведено на английски свидетелство за сключен брак. Бонусът ни беше около 800 евро отстъпка, кошница с плодове и шампанско и романтична вечеря на плажа. При различните хотели тези оферти са от 6 до 12 месеца преди и след датата на сключване на брак.

# 632
  • София
Как така преди датата на сключване на брака? То може изобщо да не се стигне до брак в такъв случай. Simple Smile

# 633
  • София
Копче, продължавам да си мисля, че си в грешка. Курсът е с продължителност няколко дни и включва много гмуркания (около 12, ако броим басейн/плитчина) Учат те да сглабяш и разглабяш бутилката, да работиш с дайв компютър, разни стресови ситуации и тн. Гмурканията open water са до 18 метра Wink
То за да ти вземат парите, може принципно и 2 месеца да бъде курса!   Simple Smile
Там всичко беше бърза и кратка процедура. Освен това мисля, че трябва да имаш над 50 гмуркания, че да те пусне някой  да се гмуркаш сам!
Ще взема да го снимам и да го покажа тоя сертификат сериозно като се прибера от ските!  Grinning
Щом има такъв голям интерес!  Hug

# 634
  • Бургас
Как така преди датата на сключване на брака? То може изобщо да не се стигне до брак в такъв случай. Simple Smile
тези хъни муун оферти не са само за младоженци, а и за годишнини от брака: 5, 10,15 и т.н.

# 635
Не е въпрос в дните - 5, 10, 15 дни, а в броя на гмурканията, които трябва да имаш.
Вземи вярно го снимай, че да разгадаем загадката възможно ли е курс на Малдивите да е по-евтин от курс в басейна на НСА в София. Ако действително е така при първа възможност заминавам, за да вдигна левъла и да попека кълка.

# 636
Аз доколкото знам се издаваха и карти тип пластири, като минеш курса,там също си пише имената.Изглеждат като кредитните карти. Дали все още е така?

# 637
Не, или поне в SSI е така.Имаш си ID и мобилно приложение, в което се вижда всичко. Няма пластики, карти и тн.

# 638
Не, или поне в SSI е така.Имаш си ID и мобилно приложение, в което се вижда всичко. Няма пластики, карти и тн.
Пластика /карта/ има, но вече не са задължителни и се заплащат допълнително по желание - 50 лв ако не се лъжа.
По номера на сертификата може да се провери онлайн в системата на SSI  или PADI дали си сертифициран и на какво ниво.
Курса OWD - /начинаещ т.е / се провежда 4 дни, така че няма как да е 2 месеца:) Ако някой не се справя с упражненията и не може да го премине е друг въпрос.
Цена от 150$ със сигурност няма никъде по света, най-евтини са курсовете в Тайланд и в България/в българските дайв центрове в Гърция също и са от порядъка на 350-380 евро. Но всъщност най-важен е инструктора, който те учи, защото получавайки сертификат никой не носи отговорност за теб и за твоите умения под водата.

Ще ми е любопитно и на мен сертификата и цената или може направо да им пиша да ги питам:)

# 639
Пластика /карта/ има, но вече не са задължителни и се заплащат допълнително по желание - 50 лв ако не се лъжа.
По номера на сертификата може да се провери онлайн в системата на SSI  или PADI дали си сертифициран и на какво ниво.
Курса OWD - /начинаещ т.е / се провежда 4 дни, така че няма как да е 2 месеца:) Ако някой не се справя с упражненията и не може да го премине е друг въпрос.
Цена от 150$ със сигурност няма никъде по света, най-евтини са курсовете в Тайланд и в България/в българските дайв центрове в Гърция също и са от порядъка на 350-380 евро. Но всъщност най-важен е инструктора, който те учи, защото получавайки сертификат никой не носи отговорност за теб и за твоите умения под водата.

Ще ми е любопитно и на мен сертификата и цената или може направо да им пиша да ги питам:)
Аз им писах, няма такава цена Simple Smile определено има някаква грешка или супер промоция или и аз не знам. Ние също пътуваме на там Март, та съм силно заинтересована от цената Grinning защото до колкото проверявах таква е цената на човек за един ден Discover Scuba

# 640
Аз и мъжът ми се сертифицирахме именно на Малдивите. По спомен курса беше около 650$ на човек за SSI. До колкото разбрах към тях излиза малко по изгодно от PADI.

# 641
Аз и мъжът ми се сертифицирахме именно на Малдивите. По спомен курса беше около 650$ на човек за SSI. До колкото разбрах към тях излиза малко по изгодно от PADI.
Да, от този порядък са цените за курс там!  Intro dive е около 100$

# 642
Здравейте, тези от вас, които ще пътуват март, мога ли да попитам къде, на кой остров?

# 643
  • София
Така изглежда: Simple Smile
Скрит текст:

# 644
  • тук-там
Катарците имат промоция - 450 евро с малък престой в Доха /4 часа/. Нещо инцидентно ли е или правят по това време. Дали ще се задържи поне 2-3 дни?

Общи условия

Активация на акаунт