КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 11

• 31 638
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
# 706

Crazy Crazy

Добро утро  Hug Hug

Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Добро и от мен!  Hug Hug Party

Heart Eyes Heart Eyes

ама къде е Еличка?  Sad

Heart Eyes Heart Eyes

newsm78  И на мен ми липсва таз купонджийка Еличка ...  

# 707

newsm78  И на мен ми липсва таз купонджийка Еличка ...  

като се появи, да остави тел за връзка  Crossing Arms Crossing Arms Laughing

Laughing Laughing   Party Party

# 708

Много хубаво   Party Party и песньовките... чудо! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Делибалът не успя, но този клип ме разнежи, Laughing Laughing Laughing къмто насълзи  hahaha hahaha,   пууу, защо така минават и заминават хубавите работи, яяя!  ooooh!  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 709
Момичетааа, сколасах да ви изчета и тук Hug Hug Hug Hug

Уникални красотички и чудни разкази в картинки сте наредили love001 love001
Благодаря ви Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug на всички, за всичко споделено bouquet bouquet

...Ахх, как го обичкам туук Party Heart Eyes...мЪЛдащ и нахакан, нахакан... Crazy Crazy

Ма, вярно си ме търсила бе, Ивчее Heart Eyes Heart Eyes....тела ми е 0898**** Laughing Joy Joy Wink

Crazy Crazy Crazy Crazy

Екстра са ги спретнали и тук Crazy Party Party Laughing

Лулчик Hug Heart Eyes...тешекю ти за усмивките бее Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy

На второто гифче как си я шляпна по дупето Crazy Party Joy Joy Joy На сянката се скива Party палавника той  Crazy Party Joy Joy Joy

# 710

На второто гифче как си я шляпна по дупето Crazy Party Joy Joy Joy На сянката се скива Party палавника той  Crazy Party Joy Joy Joy

Елиавчик, ти си уникат, бе!  Hug Hug Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes

Днес по 15 мин киризих на гиф, веднъж гледах само коса, после очи, нос, уста, вратле, яка, цип на яката чачови...  ... hahaha hahaha hahaha ... ма сянката...  ooooh! ooooh! ooooh! верно се вижда... как я шляпва по дупата...  hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 711
Ма, вярно си ме търсила бе, Ивчее Heart Eyes Heart Eyes....тела ми е 0898**** Laughing Joy Joy Wink

ади записах го  Party Party  Joy

Crazy Crazy Crazy

тук така ги трескаше ашка, че забраха кви са им срамотни героите  hahaha hahaha hahaha

# 712

ади записах го  Party Party  Joy

Crazy Crazy Crazy

тук така ги трескаше ашка, че забраха кви са им срамотни героите  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha

Да, да hahaha hahaha Party Partyи целувката и погледа  Crazy в третото гифче са... "Само да те гепна..." стайл...  Blush Joy Joy Joy Joy

# 713
Скрит текст:

newsm47 newsm47 Party Party Party Party

Много хубаво   Party Party и песньовките... чудо! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Делибалът не успя, но този клип ме разнежи, Laughing Laughing Laughing къмто насълзи  hahaha hahaha,   пууу, защо така минават и заминават хубавите работи, яяя!  ooooh!  Joy Joy Joy Joy

И аз съм така. На Делибалчето не пророних сълзи, обаче тези двамата все още  могат да ме разплачат или да ми свият стомаха на топка  Rolling Eyes
Ели  wavey wavey
Как пък се сети да загледаш сянката  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Браво!

Crazy Crazy Crazy

Чачко хич не можеше да си спре ръцете  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Я тук къде му се разхожда пръстчето  Flutter Flutter Crazy Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing
А в гумаджийницата пък голямо галене беше  Crazy Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing

# 714

.......тези двамата все още  могат да ме разплачат или да ми свият стомаха на топка  Rolling Eyes

Я тук къде му се разхожда пръстчето  Flutter Flutter Crazy Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing
А в гумаджийницата пък голямо галене беше  Crazy Crazy Crazy Crazy Laughing Laughing Laughing

Вай- вайййй  Shocked   палавко... Crazy Crazy Crazy Crazy а аз блейка...

Е, отивам да гледам - 30 еп ли беше с гумаджийницата...  Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Какъв е оообличък, сладък Яманчик...  Party Party

# 715
Скрит текст:

.......тези двамата все още  могат да ме разплачат или да ми свият стомаха на топка  Rolling Eyes

Вай- вайййй  Shocked   палавко... Crazy Crazy Crazy Crazy а аз блейка...

Е, отивам да гледам - 30 еп ли беше с гумаджийницата...  Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Какъв е оообличък, сладък Яманчик...  Party Party
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Лу, гумаджийницата в края на 22 еп.  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 716
Добро утро  Hug Hug

Нещо за радост на ухото...  Party Party

http://cs6-11v4.vk-cdn.net/p23/7bc45ef0ac80c8.mp3

Benim hala umudum var  Party

и окото   Crazy Crazy Crazy Crazy

Вени, 22! Laughing Laughing  Благодаря   Hug Heart Eyes

http://cs6202v4.vk.me/u138249662/audios/88540814e9bf.mp3

Heart Eyes Heart Eyes  Sevdim seni bir kere  Party Party Heart Eyes

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 09:54 от Анонимен

# 717
Добро утро  Hug Hug

и окото   Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Ха добро утро  Hug Hug Hug

# 718
Медунчо развали хрониките на джадЪ  Joy Joy  и без това сега вече са ми по-разредени  Joy Joy

хайде средата на август   Party Party Party  НащУ в Чешме с Деря  Whistling  пък тя с гаджето си  hahaha hahaha hahaha ама кой го забелязва  Joy
Ей за този репортаж Серенайка се била вкиснала и отлетяла за Миконос  ooooh! ooooh!  

http://vbox7.com/play:a0ae4b6c4f

Ей тук на 2.47 вижте дали ще откриете нещо .... познато  Wink Wink Joy

Вени  Naughty Joy

# 719
Привеееет Hug Hug Hug Hug

Медунчо развали хрониките на джадЪ  Joy Joy  и без това сега вече са ми по-разредени  Joy Joy

хайде средата на август   Party Party Party  НащУ в Чешме с Деря  Whistling  пък тя с гаджето си  hahaha hahaha hahaha ама кой го забелязва  Joy
Ей за този репортаж Серенайка се била вкиснала и отлетяла за Миконос  ooooh! ooooh!  

http://vbox7.com/play:a0ae4b6c4f

Ей тук на 2.47 вижте дали ще откриете нещо .... познато  Wink Wink Joy

Вени  Naughty Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy

... кАжи Вени, кАжи  Praynig Laughing Laughing
Дзирапих се, дзирапихх  Shocked Shocked  Joy Joy ама на мен всички са ми непознати  Crossing Arms Laughing Laughing ...освен Чачи иСери  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт