Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво обсъждат във форума?
Каква е теорията за разпределение на пола въз основа на момента на зачеване?
Какви са основните стъпки и цени за изкуствено осеменяване в репродуктивна клиника?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво обсъждат във форума?
-
Каква е теорията за разпределение на пола въз основа на момента на зачеване?
Теорията за разпределение на пола въз основа на момента на оплождане предполага, че сперматозоидите, отговорни за момичетата, са по-бавни, но живеят по-дълго от тези, отговорни за момчетата. Според тази теория вероятността да се роди момиче е по-висока при секс 2-3 дни преди овулацията, докато вероятността да се роди момче е по-висока при секс 2-3 дни преди, по време на и веднага след овулацията.
-
Какви са основните стъпки и цени за изкуствено осеменяване в репродуктивна клиника?
-
Какви са основните изследвания и процедури преди инсемниране?
-
Какви са основните симптоми и индикации за безплодие?
Бебето също
За съжаление котака умря на 21 годишна възраст, но той не беше мой така си го заварих комплект с мъжа ми
След като казах на лекарката за котката и след първия мисед аборт ми назначиха токсоплазмоза,е беше отрицателна
Да си призная не съм гледала котка до сега, а само кучета,но мисля,че ще се справя
а нали се уголемяват от покачването на хормоните , а това значи ,че и теста трябваше да отчете 
и ме е яд на мен самата , ама
Егати изпарителните! Ако аз я видя тая черта ще летя в небесата, а после като трябва дя слизам на земята отново не знам как ще стане.Добре, че моите изпарителни винаги са били бели или сиви
За Лф знам, че е константна.Моята е 14 дни, но мин месец според БТ беше 16.Не знам дали е възможно, но ето днес ми е 13 ден след О и зацапването ми се превърна в кръвотечение, каето ще го смятам като 12 дневна ЛФ.Или аз съм повредена нещо или Т не ми е в ред, или не правя разлика между М и зацапване