Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Cookie през първата ми бременност вкъщи имахме котка и проблеми не съм имала  Peace Бебето също Simple Smile За съжаление котака умря на 21 годишна възраст, но той не беше мой така си го заварих комплект с мъжа ми  Grinning  След като казах на лекарката за котката и след първия мисед аборт ми назначиха токсоплазмоза,е беше отрицателна Simple Smile Толкова много обичам животните,че никога не бих изоставила животинче по една или по друга причина. Зимата прибирам на топло и храня бездомните котета около нас,които вече ме познават и ме чакат на прозореца. Животинчето си го приемам като мое дете  Heart Eyes Да си призная не съм гледала котка до сега, а само кучета,но мисля,че ще се справя Simple Smile

По темата с овулацията,винаги ми е било голяма каша с нея,преди и аз си купувах лентички и следях докато не забременях,един ден след като ми беше свършил цикъла и всичко ми се видя абсурдно. И сега много се чудя дали да почна да я следя отново или не. Единствено с което ще ми помогне е да видя дали е има овулация през даден месец.Ние така или иначе правим секс всеки ден,има няма овулация  няма значение Grinning

# 586
Аз си събирам тест лентичките около О и по наситеност една спрямо друга, разбирам кога е О. Не мога да кажа, че са наситени колкото контролната, но са по-наситени от лентичките от предните дни.Като се прибера ще ги снимам, въпреки, че са минали 10-ина дни пак се вижда.

# 587
На Шуър теста се вижда чертичката, ама като правя снимка с телефона не се вижда. А Престото, колкото повече гледам, толкова повече се колебая дали не е изпарителна линийката, тъничка е, трудно се забелязва и не мога да ѝ определя цвета.. Вече не знам каква да мисля - в един момент се радвам, в друг се обезнадеждавам.

Ще изчакам 2 дена, да видя какво ще покаже другия тест.

# 588
  • Стара Загора
На Шуър теста се вижда чертичката, ама като правя снимка с телефона не се вижда. А Престото, колкото повече гледам, толкова повече се колебая дали не е изпарителна линийката, тъничка е, трудно се забелязва и не мога да ѝ определя цвета.. Вече не знам каква да мисля - в един момент се радвам, в друг се обезнадеждавам.

Ще изчакам 2 дена, да видя какво ще покаже другия тест.
Щом не се вижда на снимка изчакай още малко и тогава направи нов!Силно стискам палци да е +  

# 589
http://prikachi.com/images/753/8693753R.jpg"  това ми е един от тестовете за О .Не е от скоро,след този тест имах изпарителни чертички за тест за Б.http://prikachi.com/images/765/8693765P.jpg" http://prikachi.com/images/773/8693773d.jpg" Само да кажа,че тия снимки не са сега правени.  Naughty

# 590
http://www.prikachi.com/images.php?images/892/8693892Z.jpg 4 и 5 тест смятам за + , а последния е вече -

# 591
Дори и 4 и 5 мисля ,че не са положителни.По принцип втората черта трябва да бъде по наситена от контролната.Ето преди време момичетата с по голям опит тук ми казаха,че тая снимка където съм качила теста за О,че е отрицателен.И така беше.Ден по късно имах много наситена втора черта.По ярка от контролната.Не можах да намеря снимката,да видиш каква разлика имаше!

# 592
Ех момичета , това желанието и нетърпението са голяма работа . Сега пък имам чувство , че гърдите ми са по-плътни  Crazy а нали се уголемяват от покачването на хормоните , а това значи ,че и теста трябваше да отчете  ooooh!

Искам да кажа , че този месец съм пълна параноя  hahaha и ме е яд на мен самата , ама  #2gunfire

# 593
Аз януари месец  си правих експеримент и всеки ден след М си правих(е, пропуснах първите 5 дни) тестове за О. Резултата беше, че никога втората не е наситена колкото  контролната и винаги има втора черта,  дори и бледа. 23/24 ден втората черта беше по- наситена  в сравнение с предишните тестове два дни и после пак стана бледа до началото на МЦ.По същото време заради е.колите ходих на гинеколог,  който потвърди, че съм в О.Общо взето до някъде им вярвам, пък и чисто генетично хормоните или по-точно ЛХ е в различно съотношение при всяка жена.Аз вече 4 месеца се тествам  и по-наситена втора черта не съм виждала при мен. Успех на всички  Hug

# 594
Мери, дано параноята ти накрая се окаже основателна  Laughing
Аз откакто меря БТ, толкова добре познавам тялото си, че още на 7-8 ден след О съм сигурна, че няма нищо! Е това не пречи да се самозалъгвам от време на време  hahaha
Биби, твоят тест за Б направо си прилича на  положителен. Ти сигурна ли си, че е нямало нищо  newsm78 Егати изпарителните! Ако аз я видя тая черта ще летя в небесата, а после като трябва дя слизам на земята отново не знам как ще стане.Добре, че моите изпарителни винаги са били бели или сиви  Peace
Иначе, тестове за О също съм правила и положителния ми изглеждаше пак така по-наситен от едната страна като на Биби, само че доста по-тъмно червено!
Органза, и аз не виждам положителен тест за О от твоите! Може би е хубаво да отидеш да те гледат на Узи поне един месец да видиш как растат фукитата, дали има ДФ и дали се пука  Peace
Хриси, ,стискам палци  Hug
И на всички други нечакащи - да не дочакате  Laughing

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 16:27 от Cookie reall

# 595
Органза,вие се обичайте с ТМ и без тия тестове за О Heart Eyes.Не знам годините когато е нямало тестове за О е било по.добре. ooooh!

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 17:56 от bs30(биби)

# 596
  • Габрово
Момичета, много се радвам че темата живна.Честито на виделите две ++ . Да се радвате на лека бременност и здрави бебчета! На всички нечакащи да си останат така чакщи месеци  Peace
Искам да ви поитам, възможноли е при силен стрес три дни преди дата на М.Лф да се одължи и М да закъснее.Говорим за цикъл с доказана ОВУ.
Преживях поредица от кошмарни събития и не съм на ясно дали  може да ми закъснява от товa  ooooh!

# 597
Момичета да си изплача и аз болката. На 28 ден от цикъла съм. При средна продължителност 36 - 38 дни. За първи път от не знам колко време на този момент от цикъла нямам никакви,  ама никакви симптоми. Толкова се старахме , то не бяха добавки, витамини , секс през ден,  или всеки ден. Не усещам абсолютно нищо. Много ми е тъпо.  Sad

# 598
Скорпи, съжалявам за лошите събития  Hug След лошото винаги предстои доброто, хубавото! От сега нататък само такива да те спохождат  bouquet За Лф знам, че е константна.Моята е 14 дни, но мин месец според БТ беше 16.Не знам дали е възможно, но ето днес ми е 13 ден след О и зацапването ми се превърна в кръвотечение, каето ще го смятам като 12 дневна ЛФ.Или  аз съм повредена нещо или Т не ми е в ред, или не правя разлика между М и зацапване  newsm78 Можеш да питаш Денис в една от темите й, ще получиш компетентен отговор, а и на мен ще ми бъде интересно да разбера.Какво стана с твоето зацапване? Имам спомен, че пиеше Геритамин.На кой ден ат О си в момента? Ако са минали 18 дни има голяма вероятност закъснението да е от бебчееее  Heart Eyes
Минимаус, само 4-6 дни след О няма как да усещаш нещо  Peace Успокой се и изчакай още 7-8 дни за тест и дано да е положителен  Hug

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 17:35 от Cookie reall

# 599
  • София
minimouse, според мен ти е много рано за симптоми - остават още 10 дни до очакваната дата на цикъл, няма как да имаш бременни симптоми /аз съм 5-дневно закъснение на Ц, положителен тест за Б и почти никакви симптоми, само леко придърпване в яйчниците/. Зареди се с търпение и стискам палци след 10 дни да развееш 2-чертичково тестче.

danger#scorpion@, съжалявам за тежките моменти, цикълът се влияе от стрес и сътресения в живота и е съвсем възможно да се удължи в съответния месец. Обаче мен биха ме засърбяли ръчичките за тестче.

Общи условия

Активация на акаунт