Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
💖Принцеса💖, пак ще повторя, липсата на кръвотечение не е сигурен симптом на бременност! Аз винаги си знам кога ми е овулацията... и в кома да изпадна пак ще разбера  Laughing , но ми се е случвало да  ми закъснява с дни и бременност да няма!

# 736
Момичета,и аз съм на винце.О ми е била на 6-7 и сега просто чакам...ЛФ ми е 12 дни и според нея ми закъснява 1-2 дни,а по календара са 6 дни.Ако до понеделник не ми дойде, ще направя домашен тест. Нещо много се умълчахте,няма + тестове  Tired

# 737
💖Принцеса💖, пак ще повтоoря, липсата на кръвотечение не е сигурен симптом на бременност! Аз винаги си знам кога ми е овулацията... и в кома да изпадна пак ще разбера  Laughing , но ми се е случвало да  ми закъснява с дни и бременност да няма!
Искрено ме разсмя,това за комата. аз съм така

Наздраве от мен,днес съм именичка: )

# 738
Заповядайте в Новата тема,която ще напълним с две черти!  Hug
Започваме на чисто!Направих я,за да не закъснея за положителните тестове!Направо да започвате да я пълните с такива още от първите страници!
Стискам ви палци момичета  Heart Eyes
А сега,лека вечер от мен,а майчетата хубаво да ни я наръсят до сутринта  Hug

# 739
Ах колко късно пиша,но съм адски уморена Tired.Чак сега приключвам работа!Аз още нямам Ц,но си чакам спокойно. Whistling
Стискам палци на всички не чакащи  Praynig.Утре ще ви чета,затварят ми се очите. Tired
Честито на именниците които празнуват днес! bouquet
Лека вечер! Heart Eyes

# 740
Момичета, за съжаление Шуър чека дадде отрицателен резултат. Два дни до МЦ, смятам, че трябваше до покаже, ако има нещо.

Няма да се включвам в новата тема, защото както казах не правим опити и затова се бях вкопчила в този шанс.

Успех на всички ви  Hug

# 741
Благодаря за темата,Куки.
Нещо се бях покрила аз тези дни и вие цяла тема сте изписали.
Честито на момичетата видели две чертички и силни палчета за нечакащите.

# 742
Здравейте, аз да споделя малко вълнения. Трябва да ми дойде на 25-26.03. днес си правих тест, въпреки че знам, че е рано и беше отрицателен. От вчера обаче имам различни симптоми. Сякаш са като преди менструация, но не съвсем. Имам леко гадене от време на време и предменструални болки. Колкото и странно да звучи като легна по корем много силно ме заболява и трябва да се обърна. След като се обърна ми минава. Другото е, че вените на гърдите ми са някак изпъкнали и дори на ореолите се виждат много ясно, а и са доста наедрели. Мислите ли, че може да е станала магията. И това с вените случвало ли ви се е просто преди цикъл. Много се надявам и дано не е предменструално. И да не забравя + тест за ову имах на 11.03. Мерси и дано всички скоро бременеем, а на виделите две чертички ЧЕСТИТО!

# 743

Общи условия

Активация на акаунт