Ей чертички, ей ги две, през март се виждат най-добре! - Тема 303

• 37 830
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Хей, дами...
Аз да ви кажа, че и този месец не е моя. Док беше прав за удебелената лигавица.  ooooh!
Нямах време тези дни да ви чета и се връщам да наваксам.

# 691
Ееееее, Сънии, съжалявам...Надявях се да ни зарадваш...Нищо де, другия месец ще ги чакаме тея черти  Hug
Биби, вземи врътни един тест, че Дай Боже ако е положителен с това зацапване не е на добре  Hug Поне да знаеш какво се случва!
Муши, я не се ядосвай на мъжо! Трябва да си спокойна заради бебчето  Heart Eyes Хайде отивай и ти на лекар вече да ти честитим сърчицето  Hug
Стискам палци на Орхидея, Органза, Мери и другите нечакащи  Hug
На мен ми вземаха кръвчица и другата седмица ще ходя на чист ден за резултатите и тъкмо да видят какво се случва там долу   Rolling Eyes Имам една чуденка
Скрит текст:
дето не ми давя мира, естествено ще кажа на докторя кято се видим.Знаете, че ми зацапва преди цикъл предимно кафяво-ръждиво на цвят, та в сряда цвета на кръвотечението си беше точно тъмно червено през деня, но доста малко и аз помислих, че лелката е пристигнала и казах на лекаря, че съм първи ден и той за това ми назначи хормоните за днес 3-ти ден от М.Обаче вчера цял ден  на няколко часа по малко, а вечерта нищо.На мен по принцип вечер не ми върви много.Днес вече съм с по-обилно кръвотечение и се чудя да не би днес да ми е 1ви ден, а ние пуснахме хомоните...Офф направо се чудя, с тези зацапванки не мога вече дори да си позная цикъла!!! Та как мислите, при вас случва ли се 3ти ден да вие силен?

# 692
Куки ,
Скрит текст:
след раждането явно от промяна на хормоните винаги 3 ден ми е най-обилен . Първия е слаб , втория среден и третия много обилен и на четвъртия само цапа , така че може и при теб да се е получило така този месец , но на какво се дължи  newsm78

Много сте мълчаливи момичета , айде вече някой да се похвали  Hug

# 693
Мери,
Скрит текст:
аз по принцип съм с по-оскъден цикъл,трудно да напълня превръзка...Може би пак нещо от хормоните,понеже пък сегашния лекар ми обясни за полипа,че се е получил от недостатъчни нива на прогестерон,който е  причина за излющване на лигавицата и при ниските нива е възможно да не се изхвърли цялата лигавица,а да се наслои и оттам полип.Може би има и логика,защото пък първия ми нормален цикъл след абразиото беше доста обилен.Това естествено в никакъв случай не означава,че да имаш оскъден цикъл е проблем,някои просто си имат такъв.Просто за мен нещата си ги обяснявам по този начин  Peace Абе хормоните са страшна работа,ще видим какво ще излезе накрая
Ние тебе чакаме,ти кого чакаш да се похвали не знам  hahaha

# 694
Като обясниш на доки за разликата и съмненията за разминаване , той ще прецени  Hug

А аз да ти кажа , съм сигурна , че има нещо този месец  Mr. Green Само че проблема е , че и други месеци съм била сигурна и нямаше нищо  Joy

# 695
Моя доки ми беше казал, че и капка кръв да е, да си я броя за 1ви ден.

# 696
Cookie reall, поговори с доки ... той ще знае най-добре... надявам се
Иначе ние сърчице чухме, но изостава(х)ме в развитието и мен това ме притеснява ... другата седмица, като се успокоя и всичко си влезе в релси ще ида да се видиме

# 697
Cookie reall, поговори с доки ... той ще знае най-добре... надявам се
Иначе ние сърчице чухме, но изостава(х)ме в развитието и мен това ме притеснява ... другата седмица, като се успокоя и всичко си влезе в релси ще ида да се видиме
Вярно,че така беше.Както казах и тогава,щом имате сърчице всичко ще е наред!Ще видиш сега като отидете колко мноооооооого е пораснало мъничето  Heart Eyes
Мери,
Цитат
А аз да ти кажа , съм сигурна , че има нещо този месец  Mr. Green Само че проблема е , че и други месеци съм била сигурна и нямаше нищо  35
Joy Joy Joy Е то все някога ще излезеш права с това чувство  Wink Дано да е сега  Hug
Хубав съботен ден,ако може да бъде двучертичков  Hug

# 698
Добро утро и от мен  bouquet

С всеки изминал ден все повече си мисля , че този месец сме успели . БТ от днес се покачи с още 0.2 и целите гърди са ми във вени и капиляри  #Crazy Вече си мисля , че може и да си внушавам , но в момента друго ме тревожи . Пия Дианксит и не знам , ако наистина има нещо как ще се отрази . Лошото е , че  като не го пия не се чувствам добре и получавам сърцебиене . Ходила съм на невролог , на кардиолог и личната и всички твърдят , че проблемите ми са на нервна почва и един вид внушение . Четох , че не се препоръчва приема му в последните месеци , но за първите не пише нищо . Още не съм правила тест , защото реших да изчакам евентуално закъснение след като теста на 8 ден след О беше - . Та , сега не знам какво да правя  ooooh!

# 699
Добро утро, момичета!
*Мери*, според мен щом има вариант да е станало, то по-добре го разкарай този Дианксит.
Щом се чувстваш зле без него, то посети лекаря си и се консултирай с него Simple Smile

# 700
Добро утро на всички.
Напрегната седмица беше за мен - радвам се, че е към края си.
Този месец го отписвам. Нямам двуфазност, само положителни тестове за овулация. Гинекологът видя фоликул 15 мм на 25 ден от цикъла. Явно има проблем с овулацията. Ще пускаме хормони и по-нататък ще видим.
Странното е, че преди да родя първото си детенце имах нередовен цикъл, но с овулация. Може и на 25-30 ден да е била, но имах. Сега цикълът ми е редовен, но овулацията е мираж.

# 701
Добро утро и от мен момичета  Simple Smile

Мери, ако е само за сърцебиенето, има и други варианти. Питай докторите ти - аз пия Панангин против сърцебиене, заради високата ми доза Л-Тироксин. ендото каза, че може да се пие и по време на бременност. Каза ми, ако все още имам проблем да пия и по едно хапченце Бизогама. Разпитай ги - има варианти, не се притеснявай, направи си едно кафенце и се наслади на този прекрасен ден  Hug

Честито, ако имаме именннички  bouquet

http://prikachi.com/images.php?images/906/8698906F.jpg

# 702
Vese , Dafnita , и аз това мисля да направя . Ще питам ДЖП-то за друг вариант съвместим с Б , но първо трябва да съм сигурна , че изобщо я има  Grinning До другата седмица ще ги пия поне през ден и ако имам + тест заминавам за консултация  Hug

# 703
Леле, момичета, ако знаете вчера (3-ти ден от МЦ) какъв огормен, ама наистина огромен съсирек падна, никога не бях виждала подобно нещо. Чак си помислих, че може да е друго... не можах да го видя добре, яд ме е как не огледах, но изпаднах в ужас.  smile3556

Mar_bella, дано се оправи най-после тази О.
Hrisi, може и да е станало, но да е рано. Стискам палци.
OrchideaBlue, още има време да излезе положителен тест. Пък може и да дойде в още по-специален момент.  Simple Smile
Биби, чакам те с тестче!

Хайде и аз в списъчето за другия месец. Първи ден - 16.03, О - 5.04, М - 19.04.

# 704
И моя месец не е. Дори подрани с 1 ден и  ми дойде днес.. ударих му един рев сутринта, а мъжо сякаш е над нещата и допълнително ме надразни..

Общи условия

Активация на акаунт