Празнувате ли 8 март?

• 20 952
  • 220
  •   1
Отговори
# 210
  • Куциндрел
Браво, Таис. Ошамарила си орталъка. Joy Joy Joy Joy

Ти какво искаш да кажеш бе Цеце???? "Орталъка" предполага бая народ. Инсинуации ли правиш? А?А?  Laughing
newsm03 newsm53

Хили се ти, хили. Ей сега ще дойде Таис да те ошамари, да видиш ти!  Laughing

Отивам да продължавам борбата си напред! С усмивка!

Аз пък ще я погаля по косата, за да не съм изяла напразно шамарите.
За какво ще се бориш?

# 211
  • София
Браво, Таис. Ошамарила си орталъка. Joy Joy Joy Joy
Ааа само двамца, Цеце. Бях много серт кат' млада, сега съм памук  Flutter  Laughing

Продължаваме напрет, Софи!!!

# 212
[
Единственият човек, който има право да пипа косата ми е щерката. Стискам зъби, но й давам, майка съм 'се пак. Цялото останало човечество го очаква звучен шамар. В началото на всяка връзка мило предупреждавам - двама индивиди навремето решиха, че се майтапя и го отнесоха. Настоящият съпруг №2 по-скоро би пипнал пепелянка с гола ръка, отколкото да посегне към някой разлетял се кичур на главата ми  hahaha
Joy hahaha Joy hahaha

# 213
Таис, поне мъжът ти ще е спокоен, че като ходиш на фризьор, не го правиш, за да може да ти ровят в косата и ти да се възбуждаш тайно. От друга страна, фризьорът ти носи ли каска?

Отивам да продължавам борбата си напред! С усмивка![/b] 

Защото си длъжна! Нали!

# 214
  • София
Теорията на Аква за фризьорите и жените е велика, обаче за мен не важи  Crossing Arms
Иначе моят пич е гей и има най-леките ръце на света. Изобщо не усещам кога ме подстригва. Понеже седя със затворени очи на стола (дремейки), не го и виждам. Само крайния резултат  Heart Eyes

# 215
Аз го празнувам винаги и с удоволствие, и се сещам за милионите жени, които нямат равни права в обществото в 21 век. има страни, в които можеш да убиеш жена 'от чест', да я насилиш да се ожени на 12 и да я пребиваш, или да я лишиш от образование:

http://www.avaaz.org/en/womanifesto_redirect/?rc=fb
https://secure.avaaz.org/en/pakistan_end_honor_killing_65_img/?pv=82&rc=fb
https://secure.avaaz.org/en/justice_for_afghan_women_loc/?pv=69&rc=fb

Редовно чета и подписвам такива петиции. Виждам, че има смисъл - разни посланици се задействат, приемат се закони. Дано някой ден и там да празнуват 8 март като нас.

# 216
Редовно чета и подписвам такива петиции. Виждам, че има смисъл - разни посланици се задействат, приемат се закони. Дано някой ден и там да празнуват 8 март като нас.

Само от кютек на барикадата разбират посланиците!  bambam

Слава Богу , че се родиха смели хора преди нас, за да празнуваме и 8-ми март, а и рождените си дни!
Поклон пред тях! Flowers Rose Flowers Rose
"Свободата иска Караджата!!!"  - важи за всички случаи...

# 217
  • София/Севлиево
Тaзи годинa не го прaзнувaх.Бях в болницa,зaщото зaгубих тaкa чaкaното и искaно бебе Sad От солидaрност и сестрa ми не прaзнувa.Но другa годинa му се рaдвaм нa този прaзник.Зa мен е хубaво,че го имa и незнaм зaщо,но още от дете свързвaм този ден с идвaнето нa пролеттa.Може би зaщото зa първи път след Коледa виждaм нaвън много усмихнaти и видимо щaстливи хорa...

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 11:20 от Елислава

# 218
Ели, прегръдка от мен! Hug
Скорошно възстановяване! Ще има време да празнуваш и с още едно мъниче!
Аз вече почти се бях примирила, че ще си остана с едно дете, когато съдбата се намеси в моя полза.
Децата ми имат 9 г разлика.

# 219
  • София/Севлиево
Блaгодaря.И при моите рaзликaтa ще е минимум около 9 години,но нямa знaчение.Вaжното е дa ми се случи отново,a то ще стaне.Сигурнa съм.

# 220
Блaгодaря.И при моите рaзликaтa ще е минимум около 9 години,но нямa знaчение.Вaжното е дa ми се случи отново,a то ще стaне.Сигурнa съм.

Ще стане, пожелавам ти го от сърце! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт