Празнувате ли 8 март?

• 20 943
  • 220
  •   1
Отговори
# 60
Честит 8 март! Аз да, аз го празнувам.
На мен цял ден ми е празнично настроението, свикнала съм с идеята за 8 март и независимо от тълкуванията ми харесва да има такъв ден, посветен на жената.

# 61
Смешен ми е фейсбука, заринат в еднотипни картички и поздравления.
Също като някои теми тук с безброй празни постове с пожелания. На всеки празник едно и също и бас държа, че никой не се вглежда много много в пожеланието на другия, а гледа да си постне неговото, за да се отбележи.

# 62
Оценявам 8ми март като ден, в който се отбелязва възможността на жените за образование, право на работа и равни условия на труд, гласуване и участие в обществения живот.

За мен да празнуваш, че си жена или мъж е като да празнуваш, че си се родил във вторник - тотална глупост  Peace

# 63
Ааа, баш си е за празнуване то, не знам какво щях да правя ако не бях жена  Simple Smile

# 64
От два месеца биг бос е жена при нас. Още от вчера започнаха хубавите моменти за колектива.
Аз самата смених отдела и имам шефка, вместо шеф. Супер е, тя също ни създаде страхотно настроение в отдела.
В момента с колежките и колегите волно си правим каквото искаме, защото работното ни време за днес приключи.
Вече съм напред с харченето за себе си - само три магазина - козметика, книги, бижу.
Минах през мама, зарадвах я с подарък, напазарувах за довечера - ще спрятам няколкостепенно меню.
Доволна съм.
Подаръците отдомочадието бяха поднесени още в 6,30. bouquet
Как да не харесвам 8 март Heart Eyes

# 65
никой не се вглежда много много в пожеланието на другия, а гледа да си постне неговото, за да се отбележи.
А, не съм съгласна! Получих много забавни стихове и статии, всичко прочетох, а на две се смях до сълзи. Аз не пускам картички, а написах със собствени думи пожелние и наистина го мисля от сърце. Пожелах на моите приятелки винаги да имат избор в живота си, защото това е то да си еманципиран според моите виждания. Simple Smile

Тук не се празнува с банкети и цветя, но обикновено има интересни предавания за женските движения, интервюта, исторически факти около развитието на нашия пол. Ако имаше празник, сигурно щях да съм там. Нямам против цветя, музика и приятна вечеря.

# 66
Празнувам разбира се... Слушам детски песнички цял ден...
Чувствам се толкова щастлива.  Peace
Букети, поздравления ...от зори...Много е приятно ... Всички са усмихнати и позитивни...

Направих сутринта фастантичен и огромен кекс Wink и днес черпя колеги и познати.
---------------
Рано сутринта големия син ме изненада с букет от гербери.
Малкия сега ме изненада с орхидея и почерпка /дюнер/  Laughing
Как сърцето ми да не се изпълни с щастие при стая пълна с цветя, специално за мен....!

Поздравих мама /направила съм и и изненада/ ...

Честит празник на всички!  bouquet
https://www.youtube.com/watch?v=CXflnMV6dWQ&list=RDCXflnMV6dWQ#t=6

# 67
Не празнувам  - не знам дали е комунистическа измишльотина или ден, който чества правото на жените на независимост от мъжете .. ( нещо такова имаше в Уикипения, ако не се лъжа), но просто не ми е присърце.  Моят мъж не ми подарява цветя на осми март и се радвам, че не го прави.

Истинският ден на жената е православният празник Благовещение - денят, когато Божията майка е разбрала, че ще има дете.

# 68
Какво значи "истински", не всички са религиозни все пак  Crazy тези празници са точно толкова измислени, колкото и всички други.

# 69
  • Най-красивата страна
Да,празнувам newsm57

# 70
  • Sofia
Празнувам  Peace
Понякога шумно, понякога кротко  Mr. Green.
Повод да се наконтим, да се чуем и поздравим, да си пожелаем хубави неща!

Честит празник, момичета  bouquet!

Синът ми носи цветя в училище за всички госпожи,които му преподават в осмомартенския ден. Не му е досадно, приятно му е. Надявам се и по-натам да подарява цветя с удоволствие  Praynig

# 71
Което ме подсети - накупихме вместо цветя - кутии с бонбони-сърчица. Почти съм сигурна, че ще останат по-доволни от едно мъртво цвете.
Скрит текст:
До миналата година беше лесно - 1 бр., само на класната, тази година - седем Mr. Green

# 72
  • София
Мъртви, живи - харесвам и приемам всякакви цветя. Чак пък толкова превъзнасяне, хайде няма нужда.
За госпожите от класа на дъщеря ми събрахме по 10 лв от дете. По-голяма идиотия, здраве му кажи. Затова ще минат без цветя днес.

# 73
Не е превъзнасяне, а практичност. Това с 10-те лв. наистина е идиотия.
Скрит текст:
Да крепя нещо до вкъщи, пък след 2 дни да смърди вазата на...
Приемам, за да не обидя, когато е някой непознат, близките ми подаряват само живи.

# 74
Обичам всеки повод за празнуване, и без това животът ни поднася достатъчно неприятни изненади за да се лиша сама от възможността за положителна емоция. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт