. Ще пробвам съвета на Geri ATHINA с тенджерата, мерси
.
. Да са ни живи и здрави, това е най-важното!
Истината е,че не можем да си позволим ежедневно разнообразие като в ДК,но пък сготвеното от мама е по-вкусно,защото има "специалната" съставка-ЛЮБОВ!
Ограничих захар,тестени,ям до към 20ч.,всеки ден правя половин час тренировка вкъщи...но отслабване няма
оплаках се 
.
.
.

А и явно Сиси се беше спогодила добре с баба си и дядо си
и ми се иска да споделя с някой. 
голямо въртене пада.
Иначе аз сега вече обърнах поредността - първо се вечеря и след това следва миене на зъби, баня и сън
В противен случай полза от миенето на зъби няма. Пък и за мен е важно да си създава навика 
Кураж и сили и дано всичко това много скоро да бъде само спомен за една преодоляна трудност 
Непрекъснато иска да се изправя, да пълзи и т. н. За мен драмата е съществена, защото хич не ми се иска на това хубаво време да си стоим вкъщи, за да може малечка да дивее по пода. Тя обожава да пълзи и да се изправя, но определено още не й е дошло времето за прохождане и аз нямам намерение да я насилвам. Проблемът ми е, че навън доста трудно намирам места където мога да я пусна да пълзи... Все повече претръпвам, де. Както казах, много избор нямам
Мисля обаче да й купя триколка с родителски контрол и да пробвам да я слагам в нея вместо в количката. Дано да й хареса повече
Другото, което замислям, е да се транспортираме с моето колело до градинките, където мога да я пусна да попълзи 
Препоръчани теми