Зимата полека отминава, Юнчето пълзи и се изправя.

• 82 785
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • в матрицата
Привет момичета! Радвам се, че все по-активан става темата. Губи ми се кокончето, а Мимко тотално изчезна оттук.....
Карина също е на кухня, леща яде, но червена. За сега много рядко харесва нещо от кухнята, а тя определено е вкусна. Уверих се, че яде само това кото и харесва. Колкото и странно да беше за падиатъра, детето определено има вкус и не яде всичко. Вече официално и със сладолед е захранена, него не го отказва никога Mr. Green

Аз сега съм на вълна -търсене на лека, удобна лятна количка..... Все модели по над 500 лв харесвам  Sad . Накрая ще взема да купя каквото харесвам, и без това Карина все "доизносва" от кака, от съседчета, поне количката и да е като хората. Вие ще взимате ли нещо по леко за лятото? Събирам идеи ....

# 211
Катериче радвам се, че сте оздравяли!
Относно почивка не мога да дам мнение, но аз съм решила да сме на нашето море..може би Албена..
Елле честито прохождане...моята Мишел въобще не си дава зор...даже напоследък вдига краката като я спусна на земята и директно си сяда...не иска да ходи...мързел...пък и килограмчетата май са ни множко и й тежи дупето.
Евето ти наистина се изгуби!
Емили и аз ти пожелавам добър синхрон между двете фъстъчета!
Относно комарите и ние ще ползваме на Бочко.
Относно храненето-млечната кухня е направо е рай! Бебка папа всичко! Както е писала Атина само да има кой да й дава, все й се папка!
Исках и друго да пиша, но....от телефона ми е по памет и може да объркам вече..
Хубав ден на всички!

# 212
Хе хе Сузка пишем по едно и също време Hug. Тук съм...беба е киселяк напоследък и все ми е в ръцете. Спи по много малко...понякога по 20 минутки само и не ме остава на мира. Чудя е какви са тези бебета да спят по 2-3 часа...мечта!!!

# 213
  • Горна Оряховица
Благодаря момичета ще ги разгледам офертите за Гърция все пак е по-близо...Simple Smile
Суза аз след голямо чудене си поръчах лятна. И на мен ми харесват все модели около 500 лв  Crazy бях харесала модела на Recaro easylife 5 кг, но не го намерих никъде за под 460 лв. После харесах Nuna Pepp Luxx за 600, но в немския Йбей я поръчах за 340 с доставката. По-тежка е от Рекарото и не е от типа "чадър", но пък ми харесва и има голям багажник и легнало положение.

# 214
  • Варна
И аз не знам, какво да правя с количките  Sad Първо си мислех да си взема двойна на TFK, но като си помисля, колко е голяма, а аз на повечето места с сегашната едвам минавам... А и се съмнявам, че Ема ще иска да стои лятото в нея. Две колички ми се струват глупаво, защото ако съм сама не мога да ги бутам... Най си харесах buggypod, но в БГ не се продава  ooooh!
Иначе и преди не мислех да вземам лятна, защото моята тежи едва 9кг, а и е много off-road, а каквато и лятна да пробвам не е така лесно подвижна.

# 215
  • в матрицата
Jeini и аз в Recaro  съм се огледала Mr. Green Столчето за кола е такова и съм доволна. Днес гледах едни новозеландски, пак леки и сгъване тип куфар. Аз държа да мога да я сгъвам лесно и да е лека. Че, направих трицепс с прибиране и сгъване на сегашната... Но, колкото повече гледам, толкова повече се обърквам. Едно знам, искам да е до 6кг и сгъване тип куфар!

Коконче, виж като си помисля за теб и ти се появяваш  Heart Eyes

# 216
Сузи  Hug
Следя с интерес мненията за количка...и ние сме на тази тема.
Хубав ден мами и бебоци😘😘😘😘😘

# 217
  • в матрицата
Такаааа, след много гледане, чудене и пак гледане, днес купихме количка. Коренно различно от това, което първоначално търсех... Е, пак е тип лятна, но става и за зимата, сгъването е тип чадър  Mr. Green, и е 6 кг. Но пък има голяма сенник, който почти покрива цялата количка, облегалката се пуска до пълно легнало положение, сгъва се с една ръка, има хубави гуми, прозорче на сенника да гледаш детето, което се и закрива. абе хареса ми, ама  цената хич не беше за харесване, но пък Кариан си няма нищо ново! За това прежалих 730 лв и взехме Maclaren. Взех поставка за чаша/бира, към количката - като е гарга да е рошава!  Дават я до 25 кг, доживотна гаранция на шасито, някаква нова материя на седалката и т.н..... Ще видим, довечера Карина ще има да ни черпи!!! Ето я количката http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … hno XT - Cardinal

# 218
Сузи завидях Ви ...много ми хареса количката, но ние се поотпуснахме с първата миналата година и сега не мисля да го правя пак...още повече, че после няма какво да ги правя тези колички...хъм...трето не мисля да раждам Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green поне за сега де...пък нищо не се знае Joy Joy Joy може и да ми изпие кукувица ума както се казва! Това в кръга на майтапа.
Хубава и спокойна вечер на всички!

# 219
Здравейте
Отдавна не съм писала тук.Мартин е вече голямо момченце(9 месеца и 23 дена).Не лази,не се опитва да сяда,не се изправя(и не ходи).Хапва си държавна детска кухня от 3 дена.Тежи 9.500 и е 76,5 см висок.Отивам да ви чета сега.

# 220
Честит празник мами Hug bouquet Heart EyesБъдете много обичани и любящи майки и съпруги Simple Smile Пилешко Hug Благодаря за новата тема Да ви питам имали други мързеланковци, които не могат да сядат, пълзят или да се изправят?
Има,има.

# 221
И аз съм от озъртащите се за лека лятна компактна количка, но може да ни се отвори парашута да вземем от едни познати.Wink
Маги света, за кръщенето в Драгалевския сигурно ли е, че ще кръстят само Лери, защото четох по форуми, че било на конвеер, а и на мен много ви харесва мястото. Ние имахме фалстарт, защото се оказа, че отецът от Симеоновскатя църква, който ни венча с ММ и кръсти каката ни, е починал:( беше невероятен човек и свещеник!

# 222
  • София
Рали, на конвейр е, всеки половин час има кръщене, но в този половин час ще кръщават само нея. На нас мястото ни е много любимо, а и ще сме само два семейства - нашето и на кръстниците, после ще си направим пикник, да се налудеят децата. Не ми пречи, че са много кръщенета, не обичам дълги церемонии, в които бебето просто се подлудява, а отецът си пее и си пее...

Днес бяхме на ДК - 10м и 2 дни - Лери тежи 8970 гр, висока е 75 см.
На кухня официално няма да ходим... Събрах всички документи, нагласих и ги занесох днес (преди това ходих поне пет пъти, но преди да навърши точно 10 месеца не искаха и да чуят да пусна молба)... ... отговориха ми, че за май месец няма да "извървят пътя до горе и да се върнат" и купони ще мога да си купя чак за юни... Е да, но нас с децата ни няма през целия юли, за август също няма да сме в Сф цял месец, а от 1 септември дзвери тръгва на ясли... Та благодарих им любезно, прибрах си документите и си тръгнах...

# 223
Маги, благодаря за инфото. То половин час е предостатъчно(като се сетя каката как плака, като я кръщавахме точно на годинка;() На мен и на Семинарията ми харесва църквата:)

# 224
  • athina
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА!!!

Моето съкровище последните 3 нощи не спи добре-подути са му целите венци все едно ще излязат всички зъбки на веднъж.Много се мъчи горкото,а и аз покрай него.Като махнем това,сме добре,хава си нормално,не се спира,ходим на разходки два пъти на ден тук вече след 12.30ч на обяд не се стои на вън-или поне на нас с Никола не ни понася.
СУЗА-хубава количка-със здраве да си я ползвате!!!
МАГИ- радвам се,че сте успели да си запишете час за кръщене там където сте желали.Гадно е това с детската кухня,къде пък толкова на високо ще се изкачват,че няма да им стигне времето до май,и тези "умници" като си знаят системата защо не са ти взели документите месец по-рано?Ужасно е понякога се сблъскваме с гадни недомислици.
КОКОНЧЕ- Нали си чувала приказката,че НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ.Пък и не си чак толкова голяма за едно трето детенце. hahaha

ХУБАВ ДЕН МАМИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт