"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 66 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Моля за помощ резултат от кръвния тест 0-1
Съжалявам отрицателен е, обикновено положителния е над 5.

# 16
Извинявам се,звънях в лабораторията и те казаха,че това не е резултата той не бил готов още а това било какво изследване ще правят

# 17
Пиши като разбереш резултата..... дано имаш късмет

# 18
Извинявам се,звънях в лабораторията и те казаха,че това не е резултата той не бил готов още а това било какво изследване ще правят
Е,късмет ти пожелавам и пожелавам на всички новата темичка да ни донесе много две чертички

# 19
Може би аз рано направих уриналния тест .... все пак се надявам да сме успели... бебеправихме от 20. 02 до 27.02 всеки ден.... доказана Овулация на 27. 02  с тест , значи овулацията е натъпила от 24 - 36 ч след това .... тоест някъде 28 - 29 февруари ..... малко късно, защото я очаквах на 26.02 , на 14 ден от М .... цикъла ми е 28 дни, сега го (не) чакам на 12-13 март, но предвид късната Овулация ще се измести предполагам ....... въпроса ми е - Да пусна ли едно ЧХГ или няма смисъл ,,,,, или да почакам или как мислите ?

# 20
Аз бих изчакала. Peace

# 21
За съжаление резолтата ми е 0.100 тотално отрицателен

# 22
Zdraveyte. Zakasnqva mi veche 5-ti den pravih vchera test i e otricatelen. S priqtelq mi se opitvame veche pochti 2 godini da si imame bebe, no vinagi do sega cikalat e nalice. Neznam kakvo da mislq i da pravq. Posavetvayte me. Blagodarq Vi. Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 11:36 от AnMary

# 23
Zdraveyte. Zakasnqva mi veche 5-ti den pravih vchera test i e otricatelen. S priqtelq mi se opitvame veche pochti 2 godini da si imame bebe, no vinagi do sega cikalat e nalice. Neznam kakvo da mislq i da pravq. Posavetvayte me. Blagodarq Vi. Simple Smile
Първо пиши на кирилица, това е задължително за този форум. Peace
Посетете клиника за репродуктивни проблеми щом 2 години се опитваш да имаш дете и не става. По принцип се посещава още след 1 година.

# 24
Пак аз да попитам,звънах в лабораторията и жената ми каза,че знака ми сочел,че е по голямо<0.100u/l как да я разбирам и има ли значение дали е mu/ml или u/lпобърквам се вече и се извинявам ако съм станала досадна

# 25
Колко ти е точно резултата?

# 26
<0.100U/Lреферентни стойности0-1

# 27
<0.100U/Lреферентни стойности0-1

Знакът сочи, че е по-малко от 0,100. Успех следващия път.

# 28
Мерната единица няма никакво значение.Изчакай да минат 48 ч. и направи пак, стига да не те е посетила лелката. Успех. Hug

# 29
Мерси,тази жена от лабораторията само ме разтрепера от очакване като каза,че знака сочел по голямо а то реално найстина е за по малко.а дали е възможно при мен да е пуснато грешно а тя да го вижда по друг начин,защото аз го гледам онлайн иначе изследването го правих във филиял на Кандиларов

Общи условия

Активация на акаунт