"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Мекрони, съжалявам мила. Не се отчайвай, горе главата!
Не знам от колко време правите опити...
Няма какво да ти кажа, за да се почувстваш по-добре, остава ми силно да те прегърна!  Hug

# 346
Благодаря ти! Опити правим почти от година. Не винаги сме били редовни, защото пътуваме доста, но все пак времето си минава. На години сме аз на 28, а ММ на 31 и би следвало на теория да се случат нещата, но да видим. За всеки случай няма да се откажем и знам, че ще сбъднем мечтата си.   Hug

# 347
Счита се, че до година трябва да стане. Щом не сте били редовни, изчакай още малко Simple Smile
Стискам ти палци за следващия месец.   Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Прави си тестове за овулация и мери БТ, за да знаеш кога какво става.
Най-страшното е да се отчаеш и да изгубиш надежда, но късмет, ти не си. Така ми харесваш!

# 348
Добро утро и от мен! Аз вече съм объркана  smile3556 Добрата новина е, че ми закъсня с 2 дни. Тази сутрин правих тест Clear и излезе отрицателен. Знам, че Престо е по-добър, но уви бяха свършили в аптеката и имаха само такъв и Sure Check, който изобщо не уважавам. Вчера усещах някаква странна тъпа болка ниско долу, но не е като онази преди цикъл, а по-скоро като тази, както когато ти се спука фоликула. Мъжа ми пък се ядоса на теста и започна да го човърка и да го отлепя от всички страни и да търси втора чертичка, паднах от смях просто. Викам му, ако иска ще му нарисувам и да се успокои. Ох, какво да ви кажа, внушението е голяма работа, надеждата също. Mekroni, стискам палци, ние сме на същите възрасти като вас, но тепърва започваме опитите, ще споделяме и хубаво и лошо, няма как....При мен пък гена е кофти, майка ми десет години ме е чакала, лекувала се жената и накрая на 35г. ме родила. Бог си знае работата и кога е правилния момент. Ние да си пробваме, пък когато ни се даде, тогава.  smile3521

# 349
  • София
tedyss - при 2 дни закъснение и следене на О, теста сигурно е верен.
Не се натъжавай, другия месец пак!

Меркони - след 1г непазене аз лично бих посетила лекар. Да, винаги има надежда, че в следващите месеци може да стане, но аз лично бих съжалявала, че не съм отишла по-рано в репродуктивна клиника ако до няколко месеца пак не стане.
Процедурите в клиниките са си мудни. Примерно първия месец ще ти правят изследвания на теб и на мъжа ти, ще ти проверят тръбите и т.н.т. Някои изследвания и планове може да наложат 2 месеца за подготовка, докато се стигне до процедурата, дори и тя да е обикновена стимулация. Т.е. не пречи човек да си действа в къщи, докато траят изследванията и подготовките за процедурите. А те зависят изцяло от вашите резултати.

# 350
Благодаря много! Със сигурнист е по-добре от рано да се започне, за да сме спокойни и дори и да няма проблем да не се вкарваме във филми. Решили сме да чакаме до лятото да стане естествено, а това са 2-3 месеца и след това на чичо доки. Поне да е ваканция, за да се разсейваме, да си почиваме и да бебепвавим междувременно Embarassed. Така де, няма нужда от излишен работен стрес.

# 351
  • София
И докторите са във ваканция, да знаеш Simple Smile
Иначе е добра идея да имате някакъв план и да го следвате. И аз имах план миналата година, казвах си да дойде пролетта, после си казвах - да мине лятото, после да дойде нова година и чак сега се наканих - е много съжалявам вече, че не отидох по-рано, но аз имах прилични извинения всеки път.
Дано се случи до тогава спонтанно, няма по-голяма радост от това Simple Smile
Сега се зареди с нови планове, сили и търпение и нека следващия месец е ваш и на коледа един страхотен подарък Simple Smile

# 352
Здравейте, момичета, не съм си мислила, че ще пиша в този форум тъй като съм доста педантичен човек и уж винаги всичко следя, но.... та ето го и моят казус - пия таблетки Линдинет 0.3 и тази сутрин с установих, че съм пропуснала вчерашната си таблетка. Веднага приех днешната, а изчитайки листовката отново сега разбирам, че трябва да пия и вчерашната, което ще направя довечера. Втора седмица ми е на тази опаковка, но вчера имах непредпазен контакт и се чудя дали има шанс да съм забременяла, защото ако е така трябва да преустановя приема на таблетките. Благодаря предварително за отговорите на тези, които са наясно с тези неща.

# 353
  • София
 в листовката на ОК пише риска от 1,2,3 пропуснати, в зависимост в коя част на цикъла са пропуснати.
Специално с 1 не знам дали има много голям риск.
Въпреки това случаи всякакви.
Направи си тест в деня на "цикъла" ако не ти дойде и не го мисли от сега и без това нищо не може да се направи!

# 354
Да, но въпросът е по-скоро дали да продължавам да пия таблетките при така създалата се ситуация...

# 355
  • София
Какъв риск ти дават на опаковката за тази пропусната таблетка?

# 356
В листовката пише "При условие, че таблетките са приемани коректно по време на 7 дневния период до първата пропусната таблетка, не е необходимо да прилагате допълнителни контрацептивни мерки.", но двете събития взети заедно...

# 357
  • София
Щом така пише, сигурно си била предпазена, все пак тук говорим за само 1 таблетка и то от 2-рите 7.

# 358
Много благодаря за бързото мнение. Успокояващо е да чуеш такова.... Благодаря!

# 359
Момичета,пускайте палците,било е остатък от Прегнила,много,много ми е тежко 2.56 mL/u ....Всичко в мен се срина,надеждите и мечтите ми умряха,не издържам,не искам вече да живея по този начин,и да се измъчкам всеически всеки месец,ще се откажа и ще чакам да ни одобрят от фонда,колкото и да е тежко  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт