"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Мила Теди, пиша ти с най-искренни добри чувства и голяяяяяяямо очудване! Месеци наред се подвизаваш под различни псевдоними, с различни сърцераздирателни истории и резултатът винаги е един и същи- фалшив положителен тест! ПРез всичките тези месеци ти научи много неща (не винаги правилно), повтаряш ги като развалена грамофонна плоча и всеки месец задаваш същите въпроси! С този Прегнил, който са ти били (?) за пореден път (?) знаеш много добре, че теста ще е положителен и то поне 2 седмици, но въпреки това ти отново и отново искаш да привлечеш вниманието върху себе си с още един фалшив положителен тест! Питам се- как не ти омръзна? Наистина ли иси толкова дебелокожа, че фалшивите ти положителни тестове не те докосват психически (освен патологичното лъжене и ниското самочувствие)? Как можеш да издържаш на цялото това напрежение, което създаваш около себе си? как могат близките ти да те издържат с такова държание? Те като начало знаят ли за тази твоя страна? Писах ти преди, пиша ти го и сега- СПРИ! Престани да се държиш по толкова незрял начин и съхрани егото си (ако е останало поне и малко), узрей първо психически и емоционално и после тръгни спокойна да работиш за бебе!
С най-добри чувства
Диана

# 361
Мушмуранка,няма смисъл.Тя даже забрави,че този път не е качвала тестове и пише за някаква напразна тревога.То като всеки месец сценария е един и същи,накрая сам се омотаваш.Теди,кое е било напразна тревога?
Пп.Извинете за спама,но не се издържа вече.Тя е навсякъде Sick

# 362
  • Бургас
Тя този път се надяваше на положителен тест при положение, че фоликула беше откъм запушената тръба ... За какви положителни тестове и стиснати палци си говорим въобще. Да пази Господ от такива болни мании .. дано да се усети и да потърси помощ навреме.

# 363
То лошото е, че положителните тестове ги размахва като носни кърпички! Сега пак е зачезнала и след 10/15 дни пак същата история! От една страна хем я съжалявам, хем ме ядосва, защото е по-незряла и неразбрана от синът ми!!! Аз много се чудя за заобикалящите я хора- дали се държи така и пред тях и ако да, как я издържат? Разбирам и уважавам жаждата на всеки човек за дете, но държанието й не е присъщо на жена, която се бори за дете, а на разглезено, невъзпитано двугодишно бебе, което седи и се тръшка и лъже, опитвайки се да вземе шоколад преди вечеря! Размахвайки Прегнилски положителен тест или нечий друг положителен тест за бременност няма да доведе до бебе, както и аз колкото да размахвам снимките на жени с перфектно тяло няма да ми вдигнат гърдите където бяха, нито ще ми свалят излишните килограми... независимо колко го искаме!

# 364
Писахте ли на администратор за тази жена и нещата, които твърдите че прави?
Лъжи, интриги, заблуждение, спам?

# 365
Според мен момичето не осъзнава какво се случва. Може да е развила маниакалност, да се самозаблуждава. Не бъдете жестоки, защото има различни видове психопатии, които не личат от форумни постинги. Просто я игнорирайте. Simple Smile

# 366
ЯHHA, никой не е жесто към нея- нито я псуваме, нито нищо, но има жени на които им действа много отрицателно психически, когато всеки месец вади положителен тест за бременност и се вайка колко й е зле положението, измисля си истории, лъже и се крие! В този форум има много жени, които от години се борят за бебе и гледат да си помагат взаимно, а тя все едно се подиграва с тях... кокото и да игнорираш, когато някой ти се вре в очите е трудно да си казваш "Не те виждам"! Пък и защо цял куп жени да се настройват около тазмесечната история на Теди, а не тя да се вразуми малко? Аз пиша от 4-5 месеца във форума и конкретно в една тема, ами то за толкова време тя си смени самоличността поне 4-5 пъти, и всеки път историята й беше достойна за издаване от поредицата Арлекин ... тъпо е! И аз в началото гледах да я игнорирам въпреки, че ми беше смешна, но да влизаш в тема от раздела "Искам бебе" и да пускаш нещо от този род:
Да разчупим малко обстановката,това е фалшиво положителен тест от лекарството Прегнил
http://prikachi.com/images.php?images/130/8704130Y.jpg  Пожелавам ви на всички  и на себе си скоро време същия резулат  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Олеее, Теди това ти ли си пак? ooooh!

Да,аз съм,смених името просто,исках да разчупя обстановката,текста е фалшив  Grinning
просто е нагло! Няма нужда никой да вярва на товва, което пиша аз или десетките други запознати със случая "Теди" ... просто прегледайте й писанията и сами си вадете изводите!

# 367
Здравейте момичета, не успях да намеря информация дали кръвния ЧХГ тест трябва да се прави на гладно сутрин или  може по всяко време на деня? Направих Shure Check сутринта на 4 ден закъснение (цикъла ми е много точен по принцип) но е със съвсем бледа втора чертичка и затова искам да пусна кръвен..

# 368
Няма значение по кое време и дали си яла или не! Момичетата всв казват, че като направиш единия, след два дни да повториш, за да се проследи как нарастват стойностите. Успех, дано е каквото искаш!

# 369
Няма значение по кое време и дали си яла или не! Момичетата всв казват, че като направиш единия, след два дни да повториш, за да се проследи как нарастват стойностите. Успех, дано е каквото искаш!
Благодаря много за отговора!Така и ще направя. Имам един мисед аборт и изобщо не смея още да се радвам и надявам, отивам към лабораторията  Praynig Peace

# 370
Хей, да не помислите, че онова Теди съм аз и сега да ме изхвърлите от форума заради потребителското име? Бай дъ уей, прави бяхте вчера, 2 дни закъснение може и тях да съм си ги вкарала от внушение. Час по късно си ми дойде цикъла, другия месец продължаваме......
 tongue

# 371
Xcentric, щом има чертичка, макар и бледа, то значи бременност има. Два кръвни теста през 48 часа ще ти покажат как нараства хормона Simple Smile
 Hug

# 372
Здравейте, момичета! При мен нещата са вкратце следните. С мъжа ми сме женени от 4 години и респективно от тогава работим по въпроса да имаме деца. Проблемът е при мен - ПКЯ. С нередовен цикъл съм била винаги (в добрите години ми е идвало макс 4 пъти годишно). Лекувам се активно от близо 2 години. Имам инсулинова резистентност, която след започване на Метфогамма и лека корекция в храненето се повлия добре (свалих натрупани 13 кг, намалиха ми се нивата на тестостерон). Овулация през времето на лечението ми нямам засичана, защото според мен биваше предварително прекъсвана с ранен прием на Дуфастон (от 13-ти ден на МЦ) или пиех противозачатъчни. От януари смених гинеколога. По негов съвет приемах Утрогестан за 10 дни от 35-ти ден на МЦ. Меря БТ и цервикална слуз. След един курс с Утрогестан на 23-ти ден от следващия МЦ температурата ми се повиши, слузта ми беше най-плодна точно тогава (но имах и болки в гърлото и мислех, че тези промени са от настинката). БТ остана висока и по съвет на док. на 29-ти ден изследвах прогестерон. Беше висок. Док. каза, че съм имала своя овулация. на 39-ти ден от МЦ (което беше вчера) правих тест Шуър чек - категорично отрицателен. И ЧХГ също отрицателно 0,1. От една седмица симптомите на МЦ ме подлудяват. Корема ми бълбука и имам чувството, че ще ми дойде всеки момент, а не идва. Толкова ревлива и нервна не съм била друг път. БТ продължава да ми е завишена вече 18 дни?! Вчера док. каза да продължа с Утрогестана още 4 дни и да повторя теста. Възможно ли е Утрогестана да забавя идването на МЦ и да ме държи в толкова обострен ПМС? Предварително благодаря на включилите се!

# 373
  • София
Аз също съм с пкя и приемам утрогестан след О. Докато го пия не ми идва.! Като го спра ми идва на втория ден. 18дни висока Т и отр. тест значи че не си бременна съжалявам! Цикъла ще ти се забави от утрогестана но не е проблем принципно.
Щом си решила да послушаш доктора взимай го още и ще ти дойде като го спреш.
Късмет!

# 374
Брайда,
Питам те директно теб защото знам, че го знаеш Wink
Ако вчера съм имала "- " тест за О с бледа втора черта, в днес втората черта хич я няма, това има ли някакво значение?

По м/у другото, ходих по лекари тия дни потвърдиха ми че имам само условие за спкя, а не самия синдром! Т.е. само имаи 1 симптом, без хормонни отклонения!!

Та така, сега преследвам О. Почнах съвсем от рано... Док ме посъветва да правя тестовете 2 пъти на ден... Малко е сложничко с това неходене до тоалетната...😬

Общи условия

Активация на акаунт