"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Виждам я,но този тест ми е отчитал бая розова изпарителна линия,зарадвах се и ми дойде,не искам да ти убивам надеждите,повтори с друга марка,дано е +

# 646
  • София !
Благодаря ви!
Може да повторя за по-сигурно в другиден сутринта. Ще пиша за резултата.
А може ли да е т.нар.химическа/изпарителна линийка  newsm78
Между другото имам и разни придърпвавия, менстуално подобни болки на моменти. Дано е за добро.

Най-хубаво е да повториш теста, ако трябва с друга марка  Peace
Аз например от такава бледа чертичка в момента съм в 15 седмица. Стискам палци!

# 647
Момичета, бременна ли съм??? Уплашена съм защото, повръщах два пъти без никаква причина миналия ден, просто изведнъж ми се догади... Измалявам бързо и ми се спи постоянно, имам болки ниско долу като при менструация и  постоянно ми се яде нещичко...

# 648
 Дано и при мен така се развият нещата. Лека и безпроблемно на теб до края!

Благодаря ви!
Може да повторя за по-сигурно в другиден сутринта. Ще пиша за резултата.
А може ли да е т.нар.химическа/изпарителна линийка  newsm78
Между другото имам и разни придърпвавия, менстуално подобни болки на моменти. Дано е за добро.

Най-хубаво е да повториш теста, ако трябва с друга марка  Peace
Аз например от такава бледа чертичка в момента съм в 15 седмица. Стискам палци!

# 649
Ще направя! Стискайте палци, дано има нещо!

# 650
Здравейте.Последен МЦ 5 Април 2015,овулация на 20 Април.От както мита овуто имам нещо като спазми,днес се засилиха в яйчника където беше овуто,имам болки в кръста,особено като се наведа,гърдите ще ми се пръснат ,много ме болят.Възможно ли е да са симптоми на бременност????  bouquet

# 651
Здравейте.Последен МЦ 5 Април 2015,овулация на 20 Април.От както мита овуто имам нещо като спазми,днес се засилиха в яйчника където беше овуто,имам болки в кръста,особено като се наведа,гърдите ще ми се пръснат ,много ме болят.Възможно ли е да са симптоми на бременност????  bouquet
Не, не е възможно!

# 652
  • София

Аз съм със същаите дати на последен цикъл и овулация  Simple Smile
И имам същите симпроми сега хаха
Успех  bouquet

# 653
Аз със този отрицателен тест днес започнах да пия дуфастон уж да предизвикам цикъл..Ще стане ясно след 7-8 дни дали има Б

# 654
Здравейте и аз да се включа към темата. За първи път правим опит с приятеля ми за бебе.Датите са 8,9,10,11.Без изчисления просто така.После като започнах да се ограмотявам по темата изчислих,  че е много възможно да сме улучили овулацията ми. От десет дни някъде имам почти константна болка долу в корема, понякога спазмите се засилват и дори не мога да спя. Гади ми се, някакво неразположение, чувствайки го в слънчевия сплит. Четейки по темата бях убедена, че може би имам симптомите на ранна бременност(непоносимост към цигарени дим, някои миризми). Закъсня ми два дни, но днес цикълът ми дойде. Обикновено имам много силно течение първите два дни. Но днес съм много безсилна и течението е многоооооо слабо и някак розово. В същото време ужасно ми се гади цял ден и имам разстройство. Моля ви дайте ми съвет. Някой имал ли в подобни симптоми? Полудявам вече

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 23:10 от Plamenadeniz

# 655
Пламена,направи си тест!

# 656
Здравейте. Изчетох доста вече теми из форумите. Интересно ми е кога най-рано се установява бременността? Има ли възможност няколко дена след половия акт да се  появяват дори и минимални симптоми за бременност ? Знам,че при всяка жена е различно, при някой симптомите се появяват по-бързо и по ярко от други... Тест не ми се прави още защото мисля,че е ранно. В много форуми изчетох за жени които са си го направили преди да им закъснеее и са се разочаровали , въпреки че след няколко дена наистина са разбрали ,че са бременни. Thinking

# 657
  • София
Аз не съм много навътре в нещата,но като съдя по себе си ....
Когато искам да е станало и аз си откривам какви ли не симптоми.
По-добре изчакай да закъснее м. и тогава си направи тест Simple Smile

# 658
  • София
След овулацията жените чувстват различни неща. От покачващия се прогестерон, което е нормално след всяка овулация може да има болки в гърдите, болки около матка и яйчници, повишен апетит, гадене, занижен апетит, подуване на гърдите и т.н.т.

Когато една жена е на старта на бебеправенето и следи О, тя започва да е много по-внимателна какво чувства, защото всеки месец очаква да е бременна. На психическа основа, много от гореспоменатите от мен неща се засилват и в месеца, в който се оказват бременни, жените са сигурни, че са чувствали симптомите още веднага след О, а всъщност не е било нищо по-различно от всеки месец.

Най-осезателните симптоми идват около деня на менструацията - масово всички чувстват, че едва ли не ей сега ще им дойде - типичните свивания около корема, кръста и т.н.т. но цикъл няма. Тогава и тестовете вече показват има ли бременност или не - около 12-14ден от овулацията вече би трябвало да може да засече бременност всеки тест.

Типичните бременни симптоми като сутрешно гадене, преумора, повишена леко температура, чувството че си болен, а не си и т.н.т. почват да се проявяват около седмица след закъснението най-често.

Заключението е - докато не се докаже с тест (кръвен или уринен), всичко което чувствате може да значи много неща - от хормоналните промени в тялото след О и преди цикъл до бременност.
Нищо обаче освен теста не гарантира бременността.

# 659
Мен ме притеснява това,че май почвам да си втълпявам разни признаци. Въпреки,че някой са доста обичайни... аз съм пушач от години а сега не мога да изпуша и 1 цяла цигара без да ми се догади.Едната сутрин имах и гадене от кафето,което също вече не ми е така сладко както винаги до сега.  Почна да ми се спи постоянно, снощи бях от 8:00 чеса в леглото и днес едвам станах сутринта а бях спала 12 часа... Работя с много хора.. и необичайно за мен ,вчера едвам понесох миризмата на чесън които лъхаше от клиента на колежката ми... и не само то него. Като съм на работа почнах да отварям вратите има няма през половин час... и наистина ми мирише много за разлика от преди или до сега по-точно.

Общи условия

Активация на акаунт