"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 66 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Ще направя още един утре сутринта днес ми е 31 ден на цикъла а по принцип ми идва на 28 или на 29 дена .

Тихичко честито! Съвсем скоро бледата чертичка ще се насити Simple Smile

# 706
Благодаря дано така да стане.

# 707
Здравейте!Нова съм във форума и прочетох голяма част от темите относно бремеността и отчитането на евентуална такава, но все пак съм с много въпросителни.Не знам дали ще задам въпросите си в правилната тема /моля да ме извините, ако не е тази /, но все пак...Средата на март бях приета в болницата, защото лекаря ми каза, че имам течност зад матката, която го притесняваше и ме хоспитализираха за 7 дни, след изписването всичко беше наред по думите на лекарите и към края на март месец започнахме с опитите за бебе.Посещавам гинеколог всяка седмица от тогава за да следи дали всичко е наред, но в началото на април ми каза, че имам киста, която е 4 мм, изписа ми Дуфастон, който приемах по 3 пъти на ден 10 дни и след това го спрях, през цялото време не спряхме с опитите, защото лекарят ми каза, че дори и да опитваме шанса да зачена докато имам киста е минимален.На 16 април имах кафяво течение, което на следващият ден вече беше розово и много слабо в продължение на 2 дни и след това изчезна тотално.При прегледа лекарят каза, че кистата се е спукала и вероятно кървенето е било от нея, но не е менструация,вече всичко било наред и нямало проблеми.Седмица по-късно установи, че съм в овулация...А нашите опити за бебе са всеки ден от тогава досега...Въпроса е там, че от 16 април досега чувствам тялото и организма си по-различен начин, имам някой от симптомите, които са описани за ранна бременност, имам и правени 4 теста за бременност от тогава до днес и са отрицателни.Въпроса ми е след всичко, което е станало според вас има ли някаква вероятност тестовете да грешат? ОТНОВО МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ ЗА ДЪЛГИЯТ ПОСТ, но за да получа отговор с ваше мнение мисля, че трябваше да ви запозная обстойно с нещата.Благодаря!

# 708
  • Стара Загора
Здравей и добре дошла! Кажи колко и дължината на менструалния цикъл? За овулацията, опитите трябва да са преди нея и в деня на О,че и ден след нея за да има максимален шанс Simple Smile. А не след като  е минала! Можеш да си вземеш тестове да си я следиш да се ориентираш кога е горе долу.
Здравейте!Нова съм във форума и прочетох голяма част от темите относно бремеността и отчитането на евентуална такава, но все пак съм с много въпросителни.Не знам дали ще задам въпросите си в правилната тема /моля да ме извините, ако не е тази /, но все пак...Средата на март бях в приета в болницата, защото лекаря ми каза, че имам течност зад матката, която го притесняваше и ме хоспитализираха за 7 дни, след изписването всичко беше наред по думите на лекарите и към края на март месец започнахме с опитите за бебе.Посещавам гинеколог всяка седмица от тогава за да следи дали всичко е наред, но в началото на април ми каза, че имам киста, която е 4 мм, изписа ми Дуфастон, който приемах по 3 пъти на ден 10 дни и след това го спрях, през цялото време не спряхме с опитите, защото лекарят ми каза, че дори и да опитваме шанса да зачена докато имам киста е минимален.На 16 април имах кафяво течение, което на следващият ден вече беше розово и много слабо в продължение на 2 дни и след това изчезна тотално.При прегледа лекарят каза, че кистата се е спукала и вероятно кървенето е било от нея, но не е менструация,вече всичко било наред и нямало проблеми.Седмица по-късно установи, че съм в овулация...А нашите опити за бебе са всеки ден от тогава досега...Въпроса е там, че от 16 април досега чувствам тялото и организма си по-различен начин, имам някой от симптомите, които са описани за ранна бременност, имам и правени 4 теста за бременност от тогава до днес и са отрицателни.Въпроса ми е след всичко, което е станало според вас има ли някаква вероятност тестовете да грешат? ОТНОВО МОЛЯ ДА МЕ ИЗВИНИТЕ ЗА ДЪЛГИЯТ ПОСТ, но за да получа отговор с ваше мнение мисля, че трябваше да ви запозная обстойно с нещата.Благодаря!

# 709
Благодаря Smile
Между 26-28 дни, като продължителността е 7 дни.Ако това, което той казва за течението на 16 април , че не е МЦ означава, че цикалът ми закъснява с 38 дни.Опитите са правени преди,по време и след овулацията.Преди седмица на прегледа лекарят ми говореше нещо от сорта на това, че лигавицата е добре оформена и шансовете за бременност са много високи, но не можел да каже нищо конкретно.

# 710
Аз едно не разбрах,на 16 са видели,че кистата е пукната,а на коя дата е била самата овулация??

# 711
На 16.04 имах кафеникаво течение, което след това премина в розовеещ цвят и беше много слабо, на 18.04 ми казаха, че кистата е спукана, а на 25.04 , че съм в овулация. А опитите за бебе са правени през цялото време докато имаше киста и след пукането и също, в дните преди установената овулация и в самият ден на овулацията.

# 712
Вземи си Престо от Аптеката,и направи единия днес, а другия на 9 май!  Hug Успех! дано е това,което желаеш!

# 713
  • Стара Загора
На 10 ден след О е рано за уринален тест! Няма смисъл сега да прави!

# 714
  • София !
За рано е рано, но на мен Престо ми отчете бременност с бледа чертичка на 11ти ден  Peace

# 715
А кои са по-надеждни Престо или Шуър Чек? Иначе ви благодаря много за бързите отговори, вероятно и аз вече си внушавам разни симптоми, а още е рано за такива... Прави сте, че трябва да изчакам, но е трудно Sad

# 716
  • София
А кои са по-надеждни Престо или Шуър Чек? Иначе ви благодаря много за бързите отговори, вероятно и аз вече си внушавам разни симптоми, а още е рано за такива... Прави сте, че трябва да изчакам, но е трудно Sad

Престо!  Peace Успех! Да, аз забременях с поликистоза даже. Simple Smile

# 717
 ShockedРазбира се че се забременява с киста , що за глупости, какъв е този лекар . Хората с миоми в матката забременяват , той за една киста.
Сори за спама, ама не се сдържах Blush

# 718
Благодаря, denizara...А относно кистата - не знам, така ми каза, а не беше особено приятно...Искрено се надявам да греши, защото на един от последните прегледи пак имаше съмнение за киста...

# 719
Здравейте , момичета този месец се надявам да сме успели с бебеправенето.Последен цикъл 11.04 продължителност 5 дена засечена овулацая на 28.04 ( с тест) дано не ми дойде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт