"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 66 896
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Със сигурност не си бременна, няма какво да го мислиш. Peace

# 691
Денси,възможно ли е на 11-12 ден след ову теста да не отчита още

# 692
Денси,възможно ли е на 11-12 ден след ову теста да не отчита още
Не знам. Изчаквай закъснения. Peace

# 693
Момичета,втори ден след спирането на Дуфастон,МЦ не е налична Grinning

# 694
  • София !
Аз си мисля, че дори и да има нещо е много рано за тест!
По това, което прочетох ову е била на 28.04. а ти теста си го правила днес - т.е. за 4 дни дори да има нещо е абсурд да покаже! Изчакай си да наближи датата и тогава тест. Дано резултата е такъв, каквото искаш!

# 695
Да, права си, избързах с теста, но ми е чудно дали изобщо може да е станало, а и тези болки в гърдите и общото неразположение.. Времето ще покаже. Благодаря за бързите отговори, момичета!

# 696
Мани,аз от седем месеца и повече се чудя дали е станало..имай малко търпение,при мен май се  получи този път

# 697
Мани,аз от седем месеца и повече се чудя дали е станало..имай малко търпение,при мен май се  получи този път
Браво, мамунче! Чакаме да се похвалиш официално Heart Eyes

# 698
Мани,аз от седем месеца и повече се чудя дали е станало..имай малко търпение,при мен май се  получи този път
Мамунче, щом на ехограф се е видяла точица, то пиклив тест със сигурност ще покаже точен резултат. хайде препишкай един... Simple Smile

# 699
Здравейте,днес бях пак на лекар.Каза ми ще ти дойде,ако не след 1 седмица ела пак.Каза,че няма нищо,но вече ми закъснява 11 дни...

# 700
Здравейте,днес бях пак на лекар.Каза ми ще ти дойде,ако не след 1 седмица ела пак.Каза,че няма нищо,но вече ми закъснява 11 дни...
Теста какво казва?

# 701
Не съм правила сега,защото почна да ме боли корема и ми капна една капка, но за сега с нея си останах. Утре сутринта ще направя един,ако не ми дойде.

# 702
Здравейте имам закъснение на цикъла от 2 дни днес правих тест и ми излезе една много бледа едва забелижима втора черта на теста и незнам като какъв да го определя.На шестия ден от овулацията имах 3 капки розово течение ,което незнам какво е.Четах, че при имплантиране може да се появи такова зацапване но дали е това незнам.Имам болки в гърдите и яйчниците дали има вероятност да е бременост а теста да не показва още защото е рано.

# 703
  • София !
Щом има бледа черта, значи трябва да е положителен. Пусни ако искаш една снимка да го видим.
И си направи още един утре сутринта или пусни един кръвен.

# 704
Ще направя още един утре сутринта днес ми е 31 ден на цикъла а по принцип ми идва на 28 или на 29 дена .

Общи условия

Активация на акаунт