"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Според мен след закъснението си направи тест.Кога чакаш цикъл?

# 676
След 6 дни.

# 677
Ако си нетърпелива, си направи тест след три дни. Ще покаже точно.

# 678
  • София
Най-рано 2-3дни преди цикъла тествай пак с другото престо в кутийката.
Късмет

# 679
Добро утро. Аз не си доизчаках датата за М и вчера сутринта си направих тест (касета).Озадачиме този тест защото се появи само едната черта но беше адски бледа.Четох указанието на теста и пише,че първата черта трябва да е наситено чербена а поленцето с черичките да е чисто бяло...а на моя тест беше леко розово а не бяло...това ме води до мисълта,че може би не е верен.Но дори и да е верен разбирам,че е отрицателен ,но 1-3 дена имам някакво зацапване,Първия ден беше бледо кафяво и много малко. Забелязах го едва,едва. третия ден обаче вече беше по-силно като течение и вече ми зацапваше бельото... Като цяло това зацапване ме претесни сега повече от отрицателния тест...Някой знае ли от какво се получава?

# 680
  • София
Може да е начало на МЦ.
Ако не се усили, след 1-2дни повтори теста.
Късмет Simple Smile

# 681
Брайда 10 ден след овулация,Престото е отрицателен,има ли някакъв шанс поне малък да е било рано   Cry Cry Cry Cry Cry

# 682
Здравейте! Последният ми цикъл беше на 23.03. След 6 дневно закъснение отидох на гениколог, той каза, че нищо не се вижда. Не сме правили опити, също така, ако има нещо, то е станало след 16.04. Може ли според вас да се види толкова рано,ако има нещо. Направих 2 теста и са отрицателни, лекарят ми изписа Оргаметрил,5 дни по 2 таблетки. Също така днес забелязах, че имам температура 37 и кръвното ми е паднало,вие ми се свят и нямам никакъв апетит 😕

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 17:15 от veronika.777

# 683
Аз ти препоръчвам един кръвен тест предида почнеш оргаметрила !!!!Ако си забременяла ще си направиш голяма беля с тези хапове!Успех!

# 684
Аз вече го пия 3 ден 😕 дано да нямам проблем след няколко дни съм на преглед. Може ли, ако е на 2 седмици да се види с видеозона?

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 21:25 от veronika.777

# 685
Момичета при мен на коремен ехограф се видя една мъничка точица..днес ми е последен ден на дуфастон,стискане палци да не ме посети лелката и точицата да порастне

# 686
Христос Воскресе! Бъдете здрави момичета и нека всяка скоро види заветните две чертички!
Мамунче, то ако доктора я видял точицата едва ли ще ти дойде Simple Smile
Стиснати палци!  bouquet

# 687
Здравейте, момичета! Нова съм, но следя темата от известно време и сега реших, че имам възможност да споделя и моята питанка. Последният ми МЦ беше на 13.04. Обикновено идва на 30-32 дни, но има пъти, в които е на 25-28 дни. Та предполагаемата О беше на 27-28.04. Усетих я защото започнаха болките в гърдите, които обикновено си имам по време на О. На 23.04 ( 3-4 дни преди О) имах рисков контакт с прекъсване. Не е имало еакулация в мен, но повторихме 30 мин. След първия акт. След това на датата на Ову правихме отново, този път само веднъж, като отново не свърши в мен, но малко преди да се случи забелязах отделяне на 1 2 блудкави капки течност от него. Та, след О гърдите продължиха да ме болят, днес още ме болят, но вече съвсем леко. Имам болки в кръста и от време на време ниско долу около единия яйчник. Пишкам по-често и се чувствам отпаднала, а според календара до сл. МЦ има още 10 дни, за да се дължи на ПМС. Не знам дали си въобразявам, по принцип ни е рано за бебче още. Днес сутринта направих тест, беше отрицателен, но знам, че още е много рано и не мога да му вярвам изобщо. Дали има възможност да съм бременна или всичко е плод на психиката ми? Ще съм много благодарна ако споделите мнението си. И на всички, които чакат двете чертички пожелавам успех!

# 688
Мани,не си бременна,със сигурност..
Аз съм 12 дни след ову и отрицателен тест...Шанса да съм бременна е под 1%..... Sad

# 689
По принцип съм много раздвоена, не знам дали да се радвам, или не.. След 1 седмица ще направя още един тест, за да станат поне 12 дни след ОВУ.. А за теб стискам палци да стане това, което искаш! !

Общи условия

Активация на акаунт