"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 66 896
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Разбирам и се извинявам Simple Smile
Тъй като помня когато исках бебе и дума не можеше да става за прекъснат полов акт.
Всичко вътре, грижливо пазено поне 30 минути Simple Smile
Пожелавам ти на 18.03 да няма цикъл, а две чертички!

# 76
това с лежането е мит... сперматозоидите се изтрелват с голяма скорост и това им е нужно... има много случаи на забременели жени станаливеднага след ката и дори измили се... все едно да вярваме, че аспирина предпазва от забременяване  Wink ако лежането бепе критерии и важно за забременяването, то нямаше да се пълни форума с теми за инвитро и жени борещи се месеци и години за бебе  Peace Аз сега забременях с два акта, като последния беше 3 дни преди овулация и веднага след това станах, отидох до тоалетната и се изкъпах

# 77
  • England
Разбирам и се извинявам Simple Smile
Тъй като помня когато исках бебе и дума не можеше да става за прекъснат полов акт.
Всичко вътре, грижливо пазено поне 30 минути Simple Smile
Пожелавам ти на 18.03 да няма цикъл, а две чертички!

Много благодаря Simple Smile каквото дойде ... То на нас ни е вече време... Simple Smile
Относно кръвния, казах че ще ходя при личния защото и лабораторията е там Simple Smile Успех на всички мамитки Simple Smile

# 78
  • Стара Загора
това с лежането е мит... сперматозоидите се изтрелват с голяма скорост и това им е нужно... има много случаи на забременели жени станаливеднага след ката и дори измили се... все едно да вярваме, че аспирина предпазва от забременяване  Wink ако лежането бепе критерии и важно за забременяването, то нямаше да се пълни форума с теми за инвитро и жени борещи се месеци и години за бебе  Peace Аз сега забременях с два акта, като последния беше 3 дни преди овулация и веднага след това станах, отидох до тоалетната и се изкъпах

Много правилно , здравите круши вятър не ги брули! Ако е писано ще стане , от нас само зависи много да се обичаме и  по честичко .  Wink

# 79
Колко съм здрава круша (по отношение на забременяването)- незнам, защото преди време една година опити до нищо не доведе, сега обаче стана бързо
Успех на всички да видят желаните резултати

# 80
Не твърдя, че се е получило защото съм лежала.
Но пък и нищо не ми пречеше да си полежа 30 минути.
Ако не е помогнало, то поне не е и навредило Simple Smile

# 81
Здравейте!Имах + тест за О на 04.03 и 05.03 и тези дни (не)чакам да ми дойде. От няколко дни имам странно течение- бяло и гъсто без мирис.Никога не съм имала бяло течение,единствено си спомням, че преди години получих след прием на антибиотик и бързо отшумя.В момента пия само  Огестан.Това нормално ли е или след опитите тотално може да се промени всичко?

# 82
  • София
При тези данни, О най-вероятно ти е била на 6-ти, следователно от тогава са минали 8-9дни и би трябвало да ти дойде след още 5-6дни.
Бялото течение е бактериално и е различно от цервикалното течение. Такова бяло течение, както го наричаш, а може би е по-скоро цервикално мисля е нормално за преди цикъл.
Ако замирише или имаш сърбежи - отиди на лекар за една микробиология.

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 15:14 от Brayda

# 83
Аз с моето дете забрененях без да следя Ову и т.н бях на 17г нито да съм лежала и е станало.Когато му е писано на човек ще стане Simple Smile

# 84
  • Стара Загора
Здравейте!Имах + тест за О на 04.03 и 05.03 и тези дни (не)чакам да ми дойде. От няколко дни имам странно течение- бяло и гъсто без мирис.Никога не съм имала бяло течение,единствено си спомням, че преди години получих след прием на антибиотик и бързо отшумя.В момента пия само  Огестан.Това нормално ли е или след опитите тотално може да се промени всичко?
Аз имам такова преди цикъл.Без мирис. Simple Smile

# 85
Здравейте!
Колебаех се, но реших да пиша..
Правим опити за бебе вече около половин година, не бих могла да кажа, че в началото са били твърде интензивни... И така.
Цикълът ми като цяло е редовен, в добро здраве съм, занимавам се активно със спорт...
На 27ми ден вечерта ме приболя корема и започна слабо течение, вчера 28ми ден тече, сякаш на моменти, споходено с болки, но имаше кратко прекъсване, днес цикъла ми отсъства.. Не изпитвам нищо, освен едно къркорене, особено снощи при лягане..
Според вас, има ли вероятност?Simple Smile
И благодаря ви предварително.

# 86
  • Стара Загора
Здравейте!
Колебаех се, но реших да пиша..
Правим опити за бебе вече около половин година, не бих могла да кажа, че в началото са били твърде интензивни... И така.
Цикълът ми като цяло е редовен, в добро здраве съм, занимавам се активно със спорт...
На 27ми ден вечерта ме приболя корема и започна слабо течение, вчера 28ми ден тече, сякаш на моменти, споходено с болки, но имаше кратко прекъсване, днес цикъла ми отсъства.. Не изпитвам нищо, освен едно къркорене, особено снощи при лягане..
Според вас, има ли вероятност?Simple Smile
И благодаря ви предварително.
Направи един тест!

# 87
Знам повече неща за цикъла на съседката от колкото за твоя от това, което споделяш!
Колко е дълъг цикъла? Засича ли се овулациа и ако да по кой метод? Кога за последен път сте правили секс и през колко време (веднъж седмично, през ден??? )?

# 88
Знам повече неща за цикъла на съседката от колкото за твоя от това, което споделяш!
Колко е дълъг цикъла? Засича ли се овулациа и ако да по кой метод? Кога за последен път сте правили секс и през колко време (веднъж седмично, през ден??? )?

Здравей:) да, малко непълна информация дадох... Не засичам конкретно овулация към момента, цикъла ми трае 4-5дни, секс правихме за последно преди 3 дни, в общи линии го правим често, ако не всеки ден, то през ден...

# 89
Ивелинавъзможно е да е било имплантация ,направи си тест за бременност !  Hug
Брайда имам един въпрос към теб,ако оже да ми отогвориш,благодаря
Скрит текст:
Здравейте,този месец ми правиха стимулация на овулацията от 3 до 7 ден  и днес на 10 ден от цикъла ходих на фоликуметрия,в ляво имаше фоликул 9 мм,а в дясно 14 мм,той ми каза че този от дясно към 15 ден ще отдели яйцеклетка,и да ида на 14 ден,въпроса ми е като се спукя този от дясно, дали фоликула от ляво ще си продължи растежа,защото лявата ми тръба е здрава и проходима,и искам когато той примерно стане към 20 мм,да ида да поставят изписания Прегнил а не на 14 ден,както каза лекаря,защото ако спукат този от дясно с инжекцията,то онзи от ляво ще спре развитието си... Ще видим на 14 ден,колко ще е пораснал този от ляво...По колко мм растат на ден фоликулите

Общи условия

Активация на акаунт