"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Теди, сигурна съм, че на ПЪРВИ АПРИЛ ще извадиш положителен тест. Убедена съм Simple Smile

# 226
Теди, нали фоликула ти беше от страната на непроходимата тръба? За какви тестове пак говориш?
Да,доктора каза че тя  пропуска но много малко,надеждата умира последна.....

# 227
Теди, нали фоликула ти беше от страната на непроходимата тръба? За какви тестове пак говориш?
Да,доктора каза че тя  пропуска но много малко,надеждата умира последна.....
Правила ли си изследвания на хормоните: ФСХ, ЛХ, инхибин Б и АМХ?

# 228
  • Бургас
Уф, Аморе, не се хаби.

Подозирам, че девойката прави бебета само в мечтите си. Такова лъжене ни лъга, че аз вече не варвам и на една нейна думичка.

# 229
Уф, Аморе, не се хаби.

Подозирам, че девойката прави бебета само в мечтите си. Такова лъжене ни лъга, че аз вече не варвам и на една нейна думичка.

Да лъже постоянно и за нищо,това е психическо заболяване. Опитах се да й помогна лично, но тя ме излъга много грозно и...няма как да я обичам. Съжалявам я.

# 230
  • Стара Загора
Здравейте , само да питам , направих си One step тест  лента днес не беше с първа У -отрицателен. Положителния ми тест за О беше на 6.03 , ако О е била на 7-8 в крайна сметка са минали 10-12 дни рано ли е било за тест според вас?
Моляяя виии не ми се карайте ако задавам глупави въпроси  Sad

# 231
Да,доктора каза че тя  пропуска но много малко,надеждата умира последна.....
Правила ли си изследвания на хормоните: ФСХ, ЛХ, инхибин Б и АМХ?
ФСХ и ЛХ да,ама на инхибин и АмХ не

# 232
OrchideaBlue, ако теста за О е бил + на 6.03, да речем , че тя настъпва 24-48 ч след пика на ЛХ, което означава най- късно на 8.03.До сега са минали 10 дни. По принцип кръвния тест може да засече ЧХГ на 10-11 ден, а уринарния тест 12-14 дни. На мен например теста за Б ми отчете много много бледа чертичка на 11 ден от О. С каква чувствителност ти е теста? Ако е от онези с 10 чувств. може да ти засече ЧХГ ако го има. Такива са ББ тесовете. Аз имам от тях, и ако си от София и искаш може да се видим да ти ги дам. Аз имах среща с Теди да й ги подаря на нея и си зарязах ангажиментите, за да отида на срещата, но тая лъжла не само не дойде, но и 2 дни й беше изключен телефона. Имала изпити в София моля ти се Simple Smile Сега я питам какво учи а тя се покрива и "не вижда" въпроса. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Така, че ако искаш може да се видим да ти ги дам и дано ти донесат късмет Simple Smile  Peace

Теди и колко са ти стойностите на ФСХ и ЛХ?  И какви изпити имаше в София? Какво учиш? Ама адски ми е любопитно! Simple Smile

# 233
  • Стара Загора
Лелее , благодаря ти за отговора и за поканата амаа аз съм от Стара Загора , теста ми не знам с каква чувствителност е , пратиха ми 10 с тестовете им за овулация One step.  ББ тест ми показа изпарителна черта миналия месец и аз се радвах напразно Sad и май не ги обичам тях. Благодаряя ти още веднъж ще се надявам да е било просто рано за теста. Simple Smile

(За Теди , много кофти постъпка, дано се поучи Simple Smile )

OrchideaBlue, ако теста за О е бил + на 6.03, да речем , че тя настъпва 24-48 ч след пика на ЛХ, което означава най- късно на 8.03.До сега са минали 10 дни. По принцип кръвния тест може да засече ЧХГ на 10-11 ден, а уринарния тест 12-14 дни. На мен например теста за Б ми отчете много много бледа чертичка на 11 ден от О. С каква пувствителност ти е теста? Ако е от онези с 10 чувств. може да ти засече ЧХГ ако го има. Такива са ББ тесовете. Аз имам от тях, и ако си от София и искаш може да се видим да ти ги дам. Аз имах среща с Теди да й гинподаря на нея и си зарязах ангажиментите, за да отида на срещата, но тая лъжла не само не дойде, но и 2 дни й беше изключен телефона. Имала изпити в София моля ти се Simple Smile Сега я питам какво учи а тя се покрива и "не вижда" въпроса. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Така, че ако искаш може да се видим да ти ги дам и дано ти донесат късмет Simple Smile  Peace

Теди и колко са ти стойностите на ФСХ и ЛХ?  И какви изпити имаше в София? Какво учиш? Ама адски ми е любопитно! Simple Smile

# 234
OrchideaBlue, може би са били несполучлива партида. На мен тестовете ББ не са ми давали изпарителни черти. Дано се похвалиш тези дни..Наръъъъъсвам те обииилно с вълшебен прашец Simple Smile

# 235
  • София
one step са с чувствителност 10
аз ги ползвам от амазон ги купувам
има много положителни мнения и много отрицателни, при мен не са ми давали грешен резултат до сега. Купувам си ги от миналата пролет. Излизат много много по-евтино. За всеки случай на 12-13ден проверявам и с един престо и така.

Този тест не го приемай на 100% в момента. Повтори го след 2 дни и вече каквото покаже - това е!
Специално бб тест също отчитат когато чхг е повече от 10 (поне от това, което съм засичала по форумите). ББ тест винаги ми дава изпарителна черта, но не е розова.

# 236
На мен точно бб тест миналия месец ми даде изпарителна Розова черта, която с времето стана дори по-наситена #Cussing out Заради него се изстреллях към лабораторията и излезе 0,100. Малко ме е шубе пак да пробвам с такъв. Миналия месец за няколко часа, докато излезе кръвния, доста си бях повярвала. И после се разочаровах двойно. Cry
Нищо, все ще стане и при мен и при вас! Hug

# 237
Здравейте искам съвет ако може Simple Smile . Засъснява ми с 4 дни но имам болки в гърдите и в кръста,но менструация не.Правих 3 теста но всичките са отрицателни.Четох за тест със сода бикарбонат.Правих го 2 дни подред и според него съм бременна,а според тестовете не и съм много объркана.Какво да направя???

# 238
  • София
FBID1060188854006442 - теста със содата кипва винаги ако си яла по-киселинна вечеря, примерно с месо... Този тест е пъъъълна глупост!
Щом ти закъснява 3 дни и тестовете са отрицателни, изчакай още 2 дни, направи тест и ако и той е отрицателен и не ти е дошло отиди на лекар!

# 239
Уф, Аморе, не се хаби.

Да лъже постоянно и за нищо,това е психическо заболяване. Опитах се да й помогна лично, но тя ме излъга много грозно и...няма как да я обичам. Съжалявам я.
Момичета, писала съм и пак ще го напиша. Ако смятате, че някоя потребителка лъже и създава интриги и особено ако имате доказателства за това пишете директно на Татти или на Мамма, за да си проучат нещата и да не се допускат проблеми на по-късен етап във форума. Имало е не един такъв случай по темите. По-добре е да се знае кой лъже, а не после да се замразяват акаунти и да има истерии в темите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт