"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 21

• 67 017
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Като цяло, без да съм си правила тест за О. няма как да съм сигурна кога точно ми е била, а и не мисля, че тел. приложения са точни. Всеки си е индивидуален организъм. Все пак разчитах на късмета като за първи път. Мисля да изтърпя 2 дни засега. Разликата от преди е, че в предните месеци около О. или може би след спукването на фоликула усещах болка и при полов акт си беше понякога направо кошмарно. Този месец нищо, ама нищо.....

# 301
Не искам да те обезкоражавам, но само да споделя моя личен опит, че след опитите за бебче настъпват много гадни промени. Някои са от прекалено вглеждане (т.е. и друг път ги е имало, но не си обръщала внимание), други си ги внушаваме, а трети ей така се появяват, за да ни заблудят. Силно ти стискам палци да сте уцелили момента и да боядисваш яйцата с "компания". Успех Hug

# 302
Нали знаете, че от внушение човек може да си докара какви ли не "болести" и състояния. Аз затова уж гледам да не обръщам внимание и да не говоря излишно понеже така настройвам и мъжа ми и накрая ако теста е отрицателен, ще мигаме на парцали и двамата.

# 303
По това, което обясняваш е трябвало да ти дойде заедно с идването на мъжа ти, но си го забавила с витамин Ц и тогава всъщност е било не пазенето с мъжа ти. После ти е дошло, нали така?
Ако съм разбрала правилно, то аз не виждам възможност да си забременяла... Simple Smile
Да, правилно си разбрала (надявам се и аз да съм се изразила правилно) разбирам, че след като ми дойде (поне така си мисля, че беше много за кратко) няма как да е станала работата, но много ме притесняват тези болки и ниско долу и в гърдите, за това ще изчакам до датата, ама мисля преди това да ида все пак на лекар да няма някаква инфекция.
Мерси много за мнението. На всички пожелавам успех  Hug

# 304
Момичета, вчера и днес сутринта имам еднократно зацапване и после нищо. Имам един престо от вчера, който има чертичка но не съм сигурна дали е розова, шуър чек от днес отрицателен. Трябва да ми дойде утре или в другиден. Какво мислите да се надявам ли? И имате ли идея за зацапването? На мен никога не ми се е случвало и съм доста объркана Sad

# 305
  • София
Дай да видим престото, надявам се да мога да ти помогна да я различа от изпарителната.
Наскоро в другата тема на очевидно силно положителен престо, шуър чека показа ееееедва забележима черта. Прави ми това впечатление, че явно показва доста по-късно.
На една друга мацка, която правеше само Шуърчекове на много много бледа там, престото на другия ден беше доста видимо положителен.

# 306
Чакаме снимка Simple Smile

# 307
# 308
  • София
Черта се вижда, особено ако си обърнете снимката на 90градуса.
Но чертата доста прилича на изпарителна. Проблема е, че когато е направен рано изпарителните и истинските си приличат.
Иначе розовее чертичката.
Аз си мисля, че като остават 1-2до цикъла, ако направиш днес престо ще си покаже категорично. Чертичка трябва да има ако има бременност и тя да не е повод да мислиш дали я има или не (ако ме разбираш)!

Иначе това зацапване принципно може ако е бременност да е от инплантацията. Ако О е била само с 2дни по-късно, може сега да е тъкмо приключила или да тече инплантацията.
Късмет и силно стиснати палци!

п.п. зацапването розово ли е, кафяво или червено?

# 309
Черта се вижда, особено ако си обърнете снимката на 90градуса.
Но чертата доста прилича на изпарителна. Проблема е, че когато е направен рано изпарителните и истинските си приличат.
Иначе розовее чертичката.
Аз си мисля, че като остават 1-2до цикъла, ако направиш днес престо ще си покаже категорично. Чертичка трябва да има ако има бременност и тя да не е повод да мислиш дали я има или не (ако ме разбираш)!

Иначе това зацапване принципно може ако е бременност да е от инплантацията. Ако О е била само с 2дни по-късно, може сега да е тъкмо приключила или да тече инплантацията.
Късмет и силно стиснати палци!

п.п. зацапването розово ли е, кафяво или червено?
Благодаря ти, Брайда. Вчера ти писах на лично, но може да не си го получила. Зацапването е само на тоал.хартия и е  бледо кафяво сякаш примесено с бяло течение(каквото попринцип нямам).
Сега ако направя престото има ли проблем, защото пия доста вода и ще ми е 4-5 урина

# 310
  • София
изтрай около 2часа и го направи.
Всичките ми приятелки с престо не са били с първа урина като са се тествали.
Късмет!
Ще погледна за ЛС, че май наистина не съм разбрала...

# 311
И аз я виждам Simple Smile
Правилно ти е казала Брайда, изчакай колкото ти е възможно и повтори Престото.
Да се надяваме да е потъмняла Simple Smile

# 312
Момичета, страхотни сте. Повторих престото, но е отрицателен Cry. Явно няма нищо и този месец. А и още не ми идва явно от напрежението си го предизвиквам. Прегръщам ви

# 313
  • София
Направи втория след два дни, ако все още нямаш цикъл.
съжалявам за отрицателния тест  Hug

# 314
Мерси за подкрепата. Определено имах нужа. Надеждата умира последна newsm51 Днес е такъв хубав празник дано някой се похвали с добри новини

Общи условия

Активация на акаунт