Кутия за обяд, или какво приготвяте на децата за училище? 2

• 84 391
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Aila, не е много по темата, но можеш ли да споделиш рецептата си за кроасани?
Мм прави едни страхотни, но в тестото има една кутия Филаделфия и идват доста тежки, а не пухкави и леки.

# 91
Привет!

За утре
закуска - ябълка и сурови бадеми
обяд - спанак с ориз, кисело мляко, моркови
следобедна закуска - паста Балкони

Вторник
закуска - ягоди и кашу
обяд - кюфтета от тиквички, краставица
следобедна - мъфини с ябълка и канела

Сряда
закуска - круша и орехи
обяд - броколи със сирене, чери домати
следобедна - филия с мед и тахан

Четвъртък
закуска - ябълка и бадеми
обяд - леща, бейбибел, черита
следобедна - плодово мляко

Петък
закуска - киви и кашу
обяд - елда със зеленчуци кашкавал, салата пресни червени чушки и черита
следобедна - мъфини със сирене

# 92
  • София
Те са по рецепта на Морена тук от форума - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=716282
И клипчето, което си гледам ако съм забравила как се сгъват за по-лесно - https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2OAUM0MRgQw

# 93
Aila,благодаря, изглеждат чудесно!

# 94
 Добро утро  Simple Smile

Морена, браво на помощничките ( видях още веднага снимките,но през телефона не ми се пишеше)!

За детето- з- и тази сутрин не поиска да закуси в къщи, о- бутер- банички ( полуфабрикат), кроасан.

За мен- з- бутер-банички, о- ориз с гъби и малко пиле, домашна лютеница, филийка Вита, банан.

Приятен ден  Simple Smile

# 95
Тези кроасани са страхотни. Аз два пъти ги правя и ги замразявам. После вадя за закуска на детето и пека. Слагам по-малко от указаното масло, а първия път и малко лимецово брашно. Единствен недостатък, че е трудоемко.

# 96
На сандвич с масло и сирене сме днес.

# 97
Добро утро! За днес сандвич с масло и сирене с хляб от лимец и ягоди!

# 98
Пиле с ориз, гарнитура салата
Банан, ябълка, чушка, едно мини плодово мляко

# 99
  • Sofia
Днешната закуска - киви, ягоди, манго.

Скрит текст:

Много ми е приятно, че се харесват кроасаните ми! На мен не ми се виждат трудоемки по начина, по който аз ги правя - за два дни.  Simple Smile
Айла, simpatiuh4e, благодаря!  Hug
Зои, питането ти към Айла е съвсем по темата по мое виждане.
Въпроси за рецепта или продукт от нечия кутия, дали е ползвана или удобна някоя такава или чантичка, от къде, каква... идеи за закуска или обяд на някое питане... все са по темата.  Simple Smile
Елдас, браво на теб за седмичното меню!  При мен такава планировка е невъзможна почти. И да планирам, обичайно има промени в движение.  Crazy

Аз се замотах и отнесох, та си останаха снимките...  ooooh!

# 100
  • София
не е по темата,  но някой може ли да ми обясни как да качвам снимки от телефон с андроид  newsm78

# 101
  • Sofia
Аз
Скрит текст:
си ползвам кабела, щото не съм се навила да имам Гугъл фото - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android … .photos&hl=bg за който Айла писа, че я улеснявал.

Последна редакция: пн, 14 мар 2016, 13:10 от Morena

# 102
Не знаех за това гугъл фото. С кабела първо ги качваш в сайт и после споделяш тук нали? Питам да не би дааима по-лесен вариант.

А този пич от видеото каква перфектна правоъгълна форма на тестото изкара. Моето ходи във всички посоки, но разточвам с чаша.

# 103
  • Sofia
Дъждец, да,
Скрит текст:
с кабела от телефона също както и с апарата (макар от апарата да качвам с картата направо) -  в програмата ми за снимки на лаптопа и после някъде в нета.
Иска ми се и на мен по-лесно/бързо, ама за тоя Гугъл фото няма много инфо, а от малкото, което намерих - не ми вдъхва доверие...
Ако Айла ни просветли...  

# 104
Присъединявам се към темичката за идеи, въпреки че носи само закуска в училище. След един стомашен вирус си носи 2 дни и обяд обаче трябвало да седи сама на отделна маса от класа си в стола.Tired Да не се дразнели децата. И въпреки че обядът от вкъщи бил много по-вкусен, в крайна сметка помоли да продължим да купуваме купони.

За днес закуската е 1 плодово мляко, 1 ябълка, 3 чери доматчета и 1 киви.

Общи условия

Активация на акаунт