Испански сериали - Тема 6

• 147 578
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • София, България
Интернатът е голям съспенс, спор няма. Около 5-ти сезон зацикли малко, но после пак се раздвижи. Който го е изпуснал - да отива да тегли!

И също е готин Нишките на съдбата, препоръчвам  Peace

# 421
  • Mediterraneo
Нишките го изгледах, че после и книгата прочетох, така ме заплени историята.
Може би Интернатът ще е следващият...

# 422
Аз за втори път се опитвам да гледам Силикон за Рая - за сега е ОК, само ми е чудно на тази актриса наистина ли й слагат силикон - в началото има доста близки планове и се доста плоски, а в следващите серии вече този бюст здраво ни го навират в очите?

# 423
Аз за втори път се опитвам да гледам Силикон за Рая - за сега е ОК, само ми е чудно на тази актриса наистина ли й слагат силикон - в началото има доста близки планове и се доста плоски, а в следващите серии вече този бюст здраво ни го навират в очите?

Аз мисля,че бюста ѝ е естествен,не съм виждала толкова естествени изкуствени гърди  Grinning Grinning Grinning може би в началото са е пристягали с нещо....като цяло обаче щеше да е по-добре друга да е главната актриса,тази Саламанка много преиграва тук,в Гранд хотел по-добре играеше. 

# 424
  • Mediterraneo
В Гранд хотел я харесвах много Саламанка, докато не я видях във Велвет  Tired Tired

# 425
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

Кабелните момичета започва на 28 април.

Трейлър:

# 426

Кабелните момичета започва на 28 април.

Трейлър:

Чакаме ги да почнат,дано да има и превод Simple Smile

# 427
Предполагам, че ще има и няма да ни оставят на сухо.

# 428
Сигурно сте писали, но някой да каже къде има суб (може и руски) за последните 3 серии на 3 сезон на Силикон за рая?

# 429
  • Ямбол
Сигурно сте писали, но някой да каже къде има суб (може и руски) за последните 3 серии на 3 сезон на Силикон за рая?
Няма нито български, нито руски субтритри за тези епизоди.

# 430
Вчера беше презентацията на Колекция Кадифе

Първия сезон ще е от 10 епизода, премиерата е в края на октомври.

# 431
  • sofia
Nikolija, кажи нещо повече за  Колекция Кадифе, това продължение на сериала ли ще е? Ако е така, много ме зарадва!

# 432
Пише, че ще е нещо като продължение, но действието ще се развива в Барселона. Главната роля ще е на Клара.

Después de cinco años viviendo en Nueva York junto a Alberto y su hijo, Ana Ribera vuelve a España para dar un paso más en su proyecto. Alberto y ella han liderado la compañía a distancia y han conseguido, con la ayuda de todos sus compañeros y amigos, que Velvet siga siendo referencia de moda e innovación.

Ahora la empresa ha abierto una nueva sucursal en el Paseo de Gracia de Barcelona, y todos los protagonistas dejarán Madrid para trasladarse a Barcelona y así seguir expandiendo Velvet.

La serie es un spin-off de la serie de Antena 3, Velvet, pero esta vez protagonizada por Marta Hazas, que ya participó en las cuatro temporadas de la precuela.

# 433
  • sofia
Чудесно, Клара и Матео са ми любимци, надавам се да не ги разделят повече!

# 434
Nikolija, кажи нещо повече за  Колекция Кадифе, това продължение на сериала ли ще е? Ако е така, много ме зарадва!

Ето тук писах повече за сериала:

Добра новина за всички фенове на Велвет - в края на годината  ще се появи спин-офф-а на сериала - Колекция Кадифе (Velvet Colección).

Случаят е безпрецедентен, защото новите серии ще бъдат реализирани от друга компания, на която са преотстъпени правата, но творческият екип е напълно запазен. При формата на спин-офф историята не се продължава буквално, а се запазват част от второстепенните герои, които стават основни и се добавят нови такива. Така че, Матео, Ана Ривера и чичо й дон Емилио ще присъстват само в няколко начални епизода.

Какво ще гледаме всъщност:

1967 година. След 5 години на щастлив живот в Ню Йорк с Алберто и сина им, Ана Ривера се връща в Испания, за да предприеме нова крачка в историята на Велвет. Алберто и Ана не са изоставили магазина, а са продължили да ръководят компанията от далеч и са успели с помощта на всички свои колеги и приятели, които продължават да работят в магазина, а клиентите им непрекъснато растат - защото Велвет е символ на модата и иновациите.  

След прекарано толкова време в САЩ, Ана е наясно, че франчайзинга на престижни марки е бъдещето, тя решава да върви смело напред и да разшири границите на компанията. За да докаже на себе си, че това е верния път и за да разбере как реално ще се случи това, тя идва в Испания за да подготви откриването на втория магазин на Велвет - този път в Барселона, където нейните приятели ще работят неуморно да превърнат мечтата в реалност.

Приключението на Велвет в Барселона ще бъде водено от някои от най-обичаните герои в поредицата:
Педро (Adrián Lastra), Раул де ла Рива (Asier Etxeandía), Хонас (Llorenc Gonzalez), Клара (Marta Hazas), Енрике Ортеги (Diego Martín), Доня Бланка (Aitana Sánchez-Gijón), Барбара (Amaia Salamanca)

Сесилия Фрейре (Рита) в момента е бременна и няма да участва в продължението, но споделя че не това е причината. Всъщност, героинята й Рита не е победила болестта - такъв е бил сценария, но заради голямата жизненост на образа сценаристите са решили да не показват ситуацията буквално, а само да загатнат на зрителите развоя на събитията. Така че, за нея Рита е затворена страница, но с удоволствие би продължила партньорството си с Адриан Ластра, но няма да е под формата на Рита и Педро, а напълно нова любовна двойка.

Общи условия

Активация на акаунт