Испански сериали - Тема 6

• 147 230
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Недей стреля Семана Санта е все пак  Joy Joy Joy, нормално е да променят програмата, как иначе ще отразят процесиите в Севиля.

Joy

# 61
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Много трудно избрах само 2 сериала, защото много харесвам испанскоите сериали, но посочих Съседите и Кадифето, макар че исках да цъкна и Под подозрение и Министерството, че всички много ми харесват.

Много ми се ще да почнат повече сериали да купуват от бг телевизиите, направо ни мъчат с тея 2 сериала на кръст, дето излъчват.

Има ли шанс от някъде да се появят субтитри за Мистериите на Лаура? Гледах го на летището в Мадрид и ми се стори много интересен, даже видях че американците са му направили римейк.

# 62
Много трудно избрах само 2 сериала, защото много харесвам испанскоите сериали, но посочих Съседите и Кадифето, макар че исках да цъкна и Под подозрение и Министерството, че всички много ми харесват.

Много ми се ще да почнат повече сериали да купуват от бг телевизиите, направо ни мъчат с тея 2 сериала на кръст, дето излъчват.

Има ли шанс от някъде да се появят субтитри за Мистериите на Лаура? Гледах го на летището в Мадрид и ми се стори много интересен, даже видях че американците са му направили римейк.

А El Principe изобщо погледна ли го? Анатема  Joy #2gunfire

# 63
  • Mediterraneo
На 31 март по Антена 3 стартира втори сезон на Vis a vis.

Най- после!

# 64
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
А El Principe изобщо погледна ли го? Анатема  Joy #2gunfire

Изобщо  Grinning По описание и снимки не ме привлича дори да го пробвам... Embarassed

# 65
А El Principe изобщо погледна ли го? Анатема  Joy #2gunfire

Изобщо  Grinning По описание и снимки не ме привлича дори да го пробвам... Embarassed

Дай му шанс - изгледай само първи епизод на първи сезон. Аз винаги така правя с даден сериал. Ако не ме грабне не гледам повече. Не можеш да кажеш, че нещо не те привлича като не си погледнала действието и динамиката на сюжета и играта и присъствието на актьорите.

Не знаеш какво изпускаш като не гледаш El Principe. Не случайно е на първо място в анкетата. Случайни неща в живота няма  Mr. Green

# 66
Много харесвам испанските сериали.Нямат нищо общо с турските и индийските.
Любимият ми е "La que se avecina"  Peace

# 67
Започнал е сериала "Кадифе" по БНТ, всяка сряда и четвъртък от 21:05ч.
На майка ми много и е харесал. Laughing

# 68
Преди години майка ми следеше много изкъсо "Интернатът". Вървеше по Hallmark и беше със субс. Аз така и не изгледах и една серия да видя дали ше ми хареса. Но гледам някакъв интернат с униформите учениците и нещо не ми се хареса идеята.

# 69
Ееее , бива ли такова нещо  , как може да не си гледал Интернатът  Shocked 
от него започва всичко , както се казва хахаха поне в България е един от първите испански сериали , ако не и първият..
интересен е , много , лошото е , че е много серии и не може да спиш няколко дни , докато не го изгледаш Joy да ти кажа гледала съм го преди поне 6-7 години , затова не знам сега дали би ми харесал толкова, но тогава беше голяма зарибявка...има си основна сюжетна линия, която стои до края. Главните герои, тогава деца , сега са доста известни. Като сюжет може би се определя като тинейджърски крими сериал Joy

# 70
  • София
Много харесвам испанските сериали.Нямат нищо общо с турските и индийските.
Любимият ми е "La que se avecina"  Peace
Aqui no hay quien viva ми харесва повече. Обаче Луис Мерло щял да участва в новия сезон на La que se avecina, тъй че мога да погледам.

# 71
Мисля да започна да гледам "Толедо".
Благодаря за новата тема bouquet
Линк ?

На първа страница от темата има списък на сериали с бг.превод и "Толедо" е там. Потърсих, но не намерих нищо. Ако някой може да даде линк и на мен ще ми е интересно да го гледам Simple Smile

# 72
  • Ямбол
Рицарче, не си гледал Интернатът?! Shocked
Сега, ако кажеш, че си пропунал и "Хората на Пако", веднага те пращам на поправителен Naughty

Даниела, "Толедо" го има в замунда, просто изпиши заглавието с лат. букви - Toledo.

Heart Eyes

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 19:28 от DimiLoca

# 73
Откъде мога да сваля субтитри за Velvet? В замундата не са добри, излизат на някакъв странен шрифт.

За Isabel мога да кажа, че не ми хареса. Изгледах първия сезон и се отказах, някак повече разкош очаквах, не толкова политика и кланета.

# 74
Рицарче, не си гледал Интернатът?! Shocked
Сега, ако кажеш, че си пропунал и "Хората на Пако", веднага те пращам на поправителен Naughty

Лудичке, не съм гледал нито Интернатът, нито Хората на Пако  Joy  Peace

Общи условия

Активация на акаунт