Испански сериали - Тема 6

• 147 233
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
  • в града на атомното слънце :)
Здравейте момичета,
да се отчета, изгледах 1 сезон на Министерство на времето и беше много приятен и спокоен. Обаче в Замундата втори сезон не е преведен. Някой знае ли, къде може да го гледам с превод? Търсих в http://seriali.online но няма.
Преведен е само първи. Да се превежда по слух е трудно, така че предполагам това е основният проблем. Ако някой има испански субтитри на който и да е сериал, да ги праща на преводачите. До тогава колкото и да се пише (мрънка) тук....смисъл няма да има.

# 46
http://www.rtve.es/alacarta/videos/el-ministerio-del-tiempo/capi … arentena/3521756/
на този линк от страни на серията вървят субтитри. За жалост другите програми не го предлагат, но ако някой се интересува от министерството може да е от полза.

# 47
благодаря ти целувки! Simple Smile

# 48
Благодаря ви!

Да попитам за два серияла на които попаднах.
El caso cronica de sucesos - Някой нещо за този сериял знае ли? Няма го в Замунда.
И този Seis Hermanas, него също го няма в Замунда. В него участва един актьор, който съм го гледала в сериала Тайните на времето. Изглежда ми обещаващ, а и до сега май са над 200 серии. Joy

Разбрахте ли, в новия 4 сезон на Кадифе ще участва Concha Velasco от Гранд Хотел и Aitor Luna от Гранд Резерва! Изглежда ще е интересно, дано БНТ излъчи всички сезони поне до сега. Laughing
http://galeriasvelvet.mizonatv.com/velvet-viaja-en-su-cuarta-tem … sco-y-aitor-luna/

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 22:56 от Ефра

# 49
Шест сестри го дават в линка който дадох в предишната ми публикация всеки ден в 5.30 испанско време. Има испански субтитри ако някой се наеме да превежда.

# 50
Благодаря Ви за новата тема! bouquet

# 51
Мисля да започна да гледам "Толедо".
Благодаря за новата тема bouquet

# 52
Мисля да започна да гледам "Толедо".
Благодаря за новата тема bouquet
Линк ?

# 53
# 54
  • Ямбол
Дали ще е дублиран?

На 31 март по Антена 3 стартира втори сезон на Vis a vis.

Малко снимки на участниците в новия сериал La Embajada, който ще се излъчи тази пролет по Антена 3:
Скрит текст:

Сериозен каст. Очаквам сериалът да е добър thumbsup

И две наши любимки за разкош Heart Eyes

# 55
Дали ще е дублиран?

На 31 март по Антена 3 стартира втори сезон на Vis a vis.

Малко снимки на участниците в новия сериал La Embajada, който ще се излъчи тази пролет по Антена 3:
Скрит текст:

Сериозен каст. Очаквам сериалът да е добър thumbsup

И две наши любимки за разкош Heart Eyes

Дими , има ли трейлър за този нов сериал /от който си постнала тези страхотни снимки /  ?Изглежда ми сериал точно по мой вкус .
А другия сериал за който споменаваш , има ли ги някъде сериите с бг суб !
Много ти благодаря предварително !

# 56
  • Ямбол
Vis a vis го няма преведен, за съжаление. Може някой да се заеме с превода по-нататък.

Няма излязъл все още трейлър на La Embajada, само няколко кадъра от сериала.

# 57
Днес няма да има El Principe. Чак другата седмица на 30-ти Март  #2gunfire

# 58
Недей стреля Семана Санта е все пак  Joy Joy Joy, нормално е да променят програмата, как иначе ще отразят процесиите в Севиля.

# 59
  • Свети Влас
Сигурно  ще е дублиран, ако намеря някакво инфо ще ви кажа.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт