Испански сериали - Тема 6

• 147 571
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
Nikolija, благодаря ти, вече не съм сигурна, че ми се гледа. Confused

# 436
Здравейте
Искам да помоля някой ако има изтеглени субтитри за 3 сезон на Velvet ако може да ми ги изпрати, защото в букви.бг ми излиза някаква грешка и не мога да ги изтегля! Благодаря предварително!

# 437
  • España
От известно време направо съм обсебена от един сериал, който върви по Telecinco - " Se quen eres " !!!! Критиците го определят като испанския вариант на Туийн Пикс !!! Изключително завладяващ ! Препоръчвам го !!! Много добър актьорски каст ;заплетен и многопластов сюжет - има крими; мистика ;любови - коктейл от интиресни и преплитащи се сюжетни линии ! Снощи беше 14 епизод ,а все още за зрителя е неясно кой е добър, кой лош, кой лъже ,кой крие, кой е откровен... определено е доста интригуващ и добре направен !!! Много повече ми харесва от "Пулсациите" !  Peace

# 438
От известно време направо съм обсебена от един сериал, който върви по Telecinco - " Se quen eres " !!!! Критиците го определят като испанския вариант на Туийн Пикс !!! Изключително завладяващ ! Препоръчвам го !!! Много добър актьорски каст ;заплетен и многопластов сюжет - има крими; мистика ;любови - коктейл от интиресни и преплитащи се сюжетни линии ! Снощи беше 14 епизод ,а все още за зрителя е неясно кой е добър, кой лош, кой лъже ,кой крие, кой е откровен... определено е доста интригуващ и добре направен !!! Много повече ми харесва от "Пулсациите" !  Peace
Ауу страшно интересен изглежда .Току що изгледах трейлъра.Напомня ми на
 http://kinofen.net/filmi/trilari/7296-seriali-bajo-sospecha-bajo … sezon-1-2014.html

# 439
  • España
От известно време направо съм обсебена от един сериал, който върви по Telecinco - " Se quen eres " !!!! Критиците го определят като испанския вариант на Туийн Пикс !!! Изключително завладяващ ! Препоръчвам го !!! Много добър актьорски каст ;заплетен и многопластов сюжет - има крими; мистика ;любови - коктейл от интиресни и преплитащи се сюжетни линии ! Снощи беше 14 епизод ,а все още за зрителя е неясно кой е добър, кой лош, кой лъже ,кой крие, кой е откровен... определено е доста интригуващ и добре направен !!! Много повече ми харесва от "Пулсациите" !  Peace
Ауу страшно интересен изглежда .Току що изгледах трейлъра.Напомня ми на
 http://kinofen.net/filmi/trilari/7296-seriali-bajo-sospecha-bajo … sezon-1-2014.html

О, да..." Под подозрение" си беше много добър.... на мен повече ми хареса вторият сезон, но този сериал, за който говоря по-горе SE QUEN ERES  е още по-завладяващ !!! Peace

# 440
Дано го преведат Peace

# 441
Ето тук е онлайн с английски субтитри.
Мисля, че може и да се сваля, но не съм пробвала.
Иначе в замунда го има, мога да пратя руските суб., а и от bs player излизат.
Здравейте, от къде мога да сваля втори сезон на Vis a Vis, независимо със субс или без?

Тези, които са гледали La Fuga  и Vis a Vis, сходни ли са като сюжет двата?

# 442
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Под подозрение беше супер интересен, още не мога да разбера защо го спряха. Според инфо може да има още сезони след време, не били отхвърлили напълно тази възможност, ама знае ли човек.

# 443
  • Варна и...духом на Босфора
 HugТази вечер по БНТ2 започва третия сезон на Велвет от 20ч.
Дават ги само в събота и неделя.
И аз много го харесвам.
И Клара и Матео са ми любими и на мен!

# 444
  • Ямбол
Малко снимки от сериала "Телефонистки", който тръгва след 3 дни по Нетфликс.

Скрит текст:

# 445
Чакаме го с нетърпение,ще се гледа задължително Simple Smile

# 446
  • BG
Здравейте, да знаете къде мога да гледам с англ суб втори сезон на испанския сериал
Merlí

# 447
# 448
# 449
Някой знае ли дали има бг субтитри за Хората на Пако сезон 3,защото аз не можах да намеря?

Общи условия

Активация на акаунт