Испански сериали - Тема 6

• 147 565
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
За този сериал дали има някъде субтитри ?
И тези които разбират испански биха ли казали за какво става дума ?
Скрит текст:

# 541
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Първи снимки от Колекция Кадифе

Някои снимки могат да бъдат сметнати като СПОЙЛЕР

Скрит текст:

Не помня дали поствахме снимки от презентацията на сериала, аз лично се радвам най-много на Адриана Азорес. Като доня Тереса в Гранд хотел беше ненадмината, дано тук е същата змия  Heart Eyes

# 542
Продължение на сериала "Кадифе" ли има? Учудващо как съм пропуснала тази новина! Може ли подробности, ако не ви затруднявам. Същите артисти ли участват и главните герои остават ли и в този сезон?

# 543
Обикновено започват да рекламират пусането не сериал доста месеци предварително. Не съм видяла реклама, та и да има няма да е скоро  Laughing.
За този сериал дали има някъде субтитри ?
И тези които разбират испански биха ли казали за какво става дума ?
Скрит текст:
Не съм го гледала. Пише, че е само един сезон от 9 серии по 70 мин. всяка. Действието се развива в Мадрид 46 год. на мин. век. Разказва за две фамилии живеещи в един и същ квартал и враждуващи помежду си. Едните имат всичко, другите са имали всичко. Набляга се на насилието на мъжете над жените, типично за епохата и така модерна тема днес. Жертва е главната героиня.
Мен лично ме загуби като зрител.

# 544
Продължение на сериала "Кадифе" ли има? Учудващо как съм пропуснала тази новина! Може ли подробности, ако не ви затруднявам. Същите артисти ли участват и главните герои остават ли и в този сезон?

Ето тук писах повече за сериала - първия сезон е 10 епизода, в края на октомври е премиерата-

Добра новина за всички фенове на Велвет - в края на годината  ще се появи спин-офф-а на сериала - Колекция Кадифе (Velvet Colección).

Случаят е безпрецедентен, защото новите серии ще бъдат реализирани от друга компания, на която са преотстъпени правата, но творческият екип е напълно запазен. При формата на спин-офф историята не се продължава буквално, а се запазват част от второстепенните герои, които стават основни и се добавят нови такива. Така че, Матео, Ана Ривера и чичо й дон Емилио ще присъстват само в няколко начални епизода.

Какво ще гледаме всъщност:

1967 година. След 5 години на щастлив живот в Ню Йорк с Алберто и сина им, Ана Ривера се връща в Испания, за да предприеме нова крачка в историята на Велвет. Алберто и Ана не са изоставили магазина, а са продължили да ръководят компанията от далеч и са успели с помощта на всички свои колеги и приятели, които продължават да работят в магазина, а клиентите им непрекъснато растат - защото Велвет е символ на модата и иновациите.  

След прекарано толкова време в САЩ, Ана е наясно, че франчайзинга на престижни марки е бъдещето, тя решава да върви смело напред и да разшири границите на компанията. За да докаже на себе си, че това е верния път и за да разбере как реално ще се случи това, тя идва в Испания за да подготви откриването на втория магазин на Велвет - този път в Барселона, където нейните приятели ще работят неуморно да превърнат мечтата в реалност.

Приключението на Велвет в Барселона ще бъде водено от някои от най-обичаните герои в поредицата:
Педро (Adrián Lastra), Раул де ла Рива (Asier Etxeandía), Хонас (Llorenc Gonzalez), Клара (Marta Hazas), Енрике Ортеги (Diego Martín), Доня Бланка (Aitana Sánchez-Gijón), Барбара (Amaia Salamanca)

Сесилия Фрейре (Рита) в момента е бременна и няма да участва в продължението, но споделя че не това е причината. Всъщност, героинята й Рита не е победила болестта - такъв е бил сценария, но заради голямата жизненост на образа сценаристите са решили да не показват ситуацията буквално, а само да загатнат на зрителите развоя на събитията. Така че, за нея Рита е затворена страница, но с удоволствие би продължила партньорството си с Адриан Ластра, но няма да е под формата на Рита и Педро, а напълно нова любовна двойка.

# 545
ААаа няма да е лошо това сериалче. До колкото разбирам сега се снима, а не е излязъл?

# 546
Какво стана с превода на las chicas del cable

# 547
Какво стана с превода на las chicas del cable

Чакаме го Simple Smile

# 548
  • sofia
Първи кадри от Кадифе, изглежда добре, но не виждам Алберто.

http://galeriasvelvet.mizonatv.com/primer-avance-velvet-coleccion-movistar/

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 20:14 от Tюркоаз

# 549
Защото Алберто го няма, то в последния сезон едвам го имаше, та сега ли. Нещо самия Луис Мигел на мен ми е странен като човек, ясно е че участието му в 8-мо чувство си е успех, ама все пак е странно така да зареже всичко останало.

Хубаво изглежда трейлъра, много лъскаво и като кино филм.

# 550
Нещо самия Луис Мигел на мен ми е странен като човек,
Мигел Анхел

# 551
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ми препоръчали хубав сериал, който да не е типичната латино сапунка. По-скоро предпочитам криминалета и мистерии, но не е задължително да е такъв. Искам да гледам интересен сериал, с който да си тренирам испанския. Благодаря Ви предварително!
П.П Нов съм.

# 552

Той, де Grin

Здравейте, бихте ли ми препоръчали хубав сериал, който да не е типичната латино сапунка. По-скоро предпочитам криминалета и мистерии, но не е задължително да е такъв. Искам да гледам интересен сериал, с който да си тренирам испанския. Благодаря Ви предварително!
П.П Нов съм.
Те не произвеждат сапунки, въпреки че имат едни една ниша на дълги сериали, но бих ги нарекла по-скоро домашни, такива които да пуснеш за фон докато вършиш нещо .

Иначе криминале Под подозрение (Bajo sospecha), а мистерия Министерство на времето (El ministerio del tiempo), таман почна 3ти сезон. Има ги в замунда.

# 553
В замунда има този сериал: http://www.imdb.com/find?ref_=nv_sr_fn&q=Lo+que+escondian+sus+ojos+&s=all

Но няма превод. Sad Cry

# 554
Може и да го преведат, все пак е само 4 епизода.

Общи условия

Активация на акаунт