Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема37

• 67 685
  • 702
  •   1
Отговори
# 240
За първи път ми излязоха такива Н на жрой клетки и изобщо не знам какво значат. Ако е само възпаление, добре..

# 241
Прибрах се и аз след прегледа.Всичко ок и на колпото и на ехото.Без атипизъм и пълна епителизация.Но неприятно ми беше да си гледам шийката на матката, хахаххаха.
Някой пита за цените при професора- на мен ми взе 60 лева за колпоскоп и ехография и 20 лева за цитонамазка (цените са леко надолу в сравнение с предишната му практика в майчин дом).

Последна редакция: пн, 21 мар 2016, 20:27 от Franceska

# 242
  • София
Franceska до колкото си спомням ти бяха правили Leep? Това първи контролен преглед ли ти е след процедурата? И какво и имаше на шийката, та беше неприятна за гледане?   Shocked Confused
Иначе супер, че всичко е наред!

# 243
  • София
И на мен не ми е кеф да си я гледам. Laughing

# 244
Теичка, имаш едни бактерии. Това не е нещо страшно - ще те оправят с глобули вероятно.

# 245
Не не, нищо и няма, но неприятна гледка просто.Сега просто ме накара да погледна и да се уверя както е по учебниците всичко Wink
Това ми е втори преглед и цито след процедурата.

# 246
Влизам да се похваля с резултат от Д-р Ганчева - PAP I, без следи от гъби и тем подобни, поканиха ме след 6-9 месеца на следващ преглед  Heart Eyes

Чудесен резултат!  Hug Нека повече такива резултати да споделяме тук!

# 247
  • Варна
Franceska, благодаря. bouquet Аз бях питала. И честито за добрия резултат.
Виждам на сайта на професора, че приема между 14 и 18 часа. А чака ли се много за час, т.е. може ли в понеделник примерно да си запиша час за сряда или четвъртък. И също така спазват ли се горе-долу часовете?

# 248
Имаше закъснение с половин час.Пробвай за час, но не мисля...Видях графика, нали съм си клю.За следващата имаше свободни тук таме.

# 249
  • гр.Варна
Прибрах се и аз след прегледа.Всичко ок и на колпото и на ехото.Без атипизъм и пълна епителизация.Но неприятно ми беше да си гледам шийката на матката, хахаххаха.
Някой пита за цените при професора- на мен ми взе 60 лева за колпоскоп и ехография и 20 лева за цитонамазка (цените са леко надолу в сравнение с предишната му практика в майчин дом).
Аз питах,благодаря.  bouquet И честито за хубавите резултати. А пробата от цитонамазката,ти ли я носиш в лаборатория или професора се ангажира с това?

# 250
Само течно- базираната се носи.С другата той се наема.

# 251
  • Стара Загора
Здравейте, от моята конизация мина 1 година и 2м. Първата година нали трябваше на 3 месеца цитонамазки, след това на 6 месеца ми каза доктора.......Обачеееее мен много ме е страх и се чудя как ще изтрая 6 месеца и дали да не ида пак другия месец на преглед. Blush

# 252
Здравейте, от моята конизация мина 1 година и 2м. Първата година нали трябваше на 3 месеца цитонамазки, след това на 6 месеца ми каза доктора.......Обачеееее мен много ме е страх и се чудя как ще изтрая 6 месеца и дали да не ида пак другия месец на преглед. Blush

Какъв ти е резултата след конизацията? Би трябвало вече да имаш 3-4 цитонамазки от тогава.

Според мен, ако всичко е наред няма смисъл да даваш пари и само да те бъркат за изследвания!

След моята конизация никога не съм ходила на някакъв интервал от време. Направих една след 6месеца и чак преди 3-4 месеца ми взеха пак, заради бременността. (Конизираха ме преди 2 години и 1 месец)

# 253
  • Стара Загора
Резултата от конизацията се потвърди от биопсията карцином ин ситу.След операцията-Чисти резекционни линии.Имам 4 цитономазки 2ра група.Шубеето е голяма.работа, правим опити и за бебе и ме е страх да не се върне :/

Какъв ти е резултата след конизацията? Би трябвало вече да имаш 3-4 цитонамазки от тогава.

Според мен, ако всичко е наред няма смисъл да даваш пари и само да те бъркат за изследвания!

След моята конизация никога не съм ходила на някакъв интервал от време. Направих една след 6месеца и чак преди 3-4 месеца ми взеха пак, заради бременността. (Конизираха ме преди 2 години и 1 месец)

# 254
  • гр.Варна
 Да се отчета и аз ,момичета. РАР 1- ва група.Заключение:цитонамазка с вид на нормална.Но останалото нищо не ми говори  :/ пластове суперфициални епителии от ектодарвикс,Leuc оскъдно,смесена флора с превес на коки ++,гъби + и леко намален Дьодерлайн / А сега де.  newsm78
Сега остава да си махна полипа,д-р Узунов ме насочи към Онкологията в Аспарухово при д-р Иванов.Отзиви за него ?Искам да махна полипа с хистероскопия и сега ще провеждам проучване на цените.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт