Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема37

• 67 318
  • 702
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Змия, трябва ли да правиш нещо, при това положение?

Забравих да звънна на доктора вчера, няма да го притеснявам през уикенда, ще му се обадя в понеделник, но предполагам, че няма да правим нищо.

# 421
Благодаря на всички!
Желая ви само добри резултати.

Аз след два месеца трябва да ходя за горене със Солкожин.
А може би и тест за HPV отново.
Цито май на 40тия ден след раждане. Не помня Grinning

Змия, предното ти цито какво беше?
Моите винаги са 2Б (само един път 3а).

# 422
Момичета диагнозата ми е умерена дисплазия на шийката на матката чакаме резултати от биопсия и цитонамазка,  но доктора ме предупреди да се готвя за изрязване.Има ли друг с такава диагноза и как се лекуват?

# 423
А как установиха, че е умерена дисплазия без резултатите?

# 424
Незнам точно но при прегледа доктора каза че шийката на матката е много изменена и разширена и ми е написал тази диагноза

# 425
  • София
Аз бях с умерена дисплазия,но ми я установиха след биопсия.Гориха ме с ток,после със Солкожин няколко пъти и накрая стигнах до конизация.Споко,не е страшно,но нека първо ти излязат резултатите от биопсията. Peace

Последна редакция: сб, 09 апр 2016, 10:46 от bonibon :)

# 426
  • София
Чак пък толкова изменена при умререна дисплазия...,не знам,аз имах раничка.Гледал ли те е с колпоскоп?

# 427
Да прави ми колпоскопия но директно ми каза да се настроя за рязане, което ме притесни адски много
А конизация с каква упойка се прави и колко време е престоя в болницата

# 428
  • София
Изчакай си резултата от биопсията.Дори и да се наложи конизация,не се шашкай,не е страшно. Peace

# 429
Благодаря за подкрепата

# 430
Благодаря за подкрепата
Аз бях с умерена дисплазия, с резултат от цитонамазка 3А - 3Б. При колпоскопия се установи абнормални клетки /променени клетки/. Конизацията с електрическа примка-1 нощ престой в болница с пълна упойка-абсолютно нищо страшно...

# 431
Някой има ли отзиви от частната болница Надежда на д-р Стаменов и по специално от доктор Любомир Христов

# 432
Към Соулче - честита ти рожба  Hug Да расте голям, здрав и с късмет  Hug bouquet

# 433
Да прави ми колпоскопия но директно ми каза да се настроя за рязане, което ме притесни адски много
А конизация с каква упойка се прави и колко време е престоя в болницата

Аз бях с карцином ин ситу, дълбока скалпелна конизация със спинална упойка. Една нощ в болница, болки не съм имала, поне не значими. При теб нещата са по-леки, така че спокойно, няма нищо страшно  Hug
Soul4e, честито бебче! Много здрав и късметлив да ви е, а на теб бързо възстановяване!

# 434
Здравейте!
Гинеколожката ми каза,че е необходимо изгаряне на раничка.Цитонамазката ми винаги е била 2 - ра група.Посъветвайте ме,дали е задължително изгарянето на раничката?Има ли някакви последствия след това,може ли да се появи отново,изобщо всякаква информация би ми била полезна.Следващия път ще ме прегледа с колпоскоп,но какво по - точно показва той?На 24 години съм,не съм раждала.

Общи условия

Активация на акаунт