Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема37

• 67 320
  • 702
  •   1
Отговори
# 405
elica_2007, не мисли за интервенции, преди да знаеш какво точно се случва. Запази спокойствие Simple Smile и дай малко повече информация за себе си и състоянието си: кога последно бе на гинекологичен преглед и какви бяха резултатите тогава; имаш ли някакви оплаквания в момента; кой лекар си посетила и най-вече имаш ли му доверие? Спомняш ли си какво точно ти е обяснил? Какво точно е видял на колпоскопа?
Тук няма как да дадем адекватен съвет с входните данни, които даваш:) Като цяло ти препоръчвам да изчакаш резултатите и да ги коментираме, без да сме способни да назначим лечение  Peace Може да ти кажем нашия личен опит и да ти дадем съвет.

# 406
Благодаря ви за подкрепата бях при доктор Христов от Надежда

# 407
Момичета, родих вчера с планово секцио един голям мъж Иван - 3.140 кг, 48 см. Simple Smile
Прееи малко се срещнахме за първи път!
Пожелавам на всички ви да си имате хубави и здрави дечица, въпреки проблемите, които обсъждаме тук! Simple Smile

Елица, конизация не се прави непременно за предраково състояние! Спокойно! Simple Smile

# 408
  • София
Soul4e, да ти е жив и здрав Иван

# 409
Честито! Чудесни новини! Да сте живи и здрави  Grinning

# 410
  • София
Ехааа, Soul4e, честито! Да ви е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване!

# 411
  • София
Честито!Да ти е жив и здрав!!! Simple Smile

# 412
Здравейте,

не съм си правила цитонамазка след като родих (преди 1 година) и по време на бременноста също не са ми вземали. Преди 2 месеца посетих един спа комплекс и 2 дена след това започнах да изпитвам болка след уриниране( предполагам съм лепнала нещо от басейните). Та си запазих час веднага, но при моя гениколог трябва да се чака минимум месец. Взех интимохелп и уринал, и се пооправих малко, но от време на време пак усещах лек дискомфорт. Вчера бях на преглед за цитонамзка и казах за тези ми оплаквания. Нямаше да ми взема микробиология, но след като ме видя беше категоричен, че трябва да се направи. След това ме прегледа с вагинален трансдюсер и каза, че всичко е наред, но да отида задължително другия четвъртък да си получа резултати и да назначи лечение! Даже ме пита няма ли да правим второ бебе. Въпросът ми към вас е дали трансвагиналния ехограф би открил нещо по-сериозно като раничка или ракови образувания? Извинявам се за въпросите си, но колкото и да чета все ми се иска да го чуя от някой, който се е подлагал и е по-наясно от мен. Дано да е само някаква инфекция, а не нещо по-сериозно. От както станах майка съм голяма паника, преди това не можех да се трогна от нищо, а сега за всичко съм така   #Crazy  

Благодаря ви предварително

# 413
Soul4e, Честито! Да ви е живо и здраво и да го слушате много !

# 414
трансвагиналния ехограф няма как да открие раничка или нещо друго, това се вижда при нормален гинекологичен преглед , според мен си хванала нещо от басейните - замърсяване и евентуален цистит , не мисли за предракови образования - нямаш такива и нямаш повод за паника.  Peace
Няма как на такъв ехограф да се види - мен са ме гледали Н пъти но с друга цел, селд като не ти е казла нищо като ти е взимал микробиология. Защо  се  филмираш излишно, а не се радваш на детето  Hug

# 415
  • София
Соулче, честито! Да ви е жив и здрав!  bouquet

# 416
Soul4e, Честито! Живи и здрави бъдете всички!                                                                          Elica, не се притеснявай излишно. 5 години бях с изменения при шайката, с 3 ад група и се следих по препоръка на лекарите. Скоро си направих конизация, защото ми писна да обикалям цяла София по различни лекари и да чакам резултати.                       Момичета, днес ми е излезнала хистологията, докторката ми писа, че всичко е ОК, но ще си я взема в сряда.     Притеснява ме това, че първите 5 дни нямах никакво течение, а после почна някакво, включително и кръвенисто. Днес ми е 13-ти ден. При вас как беше?

# 417
  • София
нормално е в началото да няма течение, а след няколко дни да започне. всичко ти е наред.

на мен резултатът от цитото ми е 2Б. Не ми харесва, но и не е лошо.

# 418
Соулче , честито бебче . Живо и здраво да ви е и много радост да ви донесе. bouquet

# 419
Змия, трябва ли да правиш нещо, при това положение?

Общи условия

Активация на акаунт