Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема37

• 67 689
  • 702
  •   1
Отговори
# 285
изчистен е целия болен участък, на цито след 6 месеца  Whistling Peace
Супер  Hug

# 286
Искам да ви попитам нещо. Изписаха ми гиназол и микомакс еднократно на мен и партньора, . Не знам защо лекарката ми каза да ги приложа след цикъла веднага. Какво значение има за лечението? До цикъла ми остават две седмици и не ми се чака толкова. Мога ли сега да сложа крема и да изпием микомакса?

# 287
Аз не знам, наистина има доста време до МЦ  Thinking Аз бих се обадила на АГ и да питам  Simple Smile

# 288
Излезе най-после и моята биопсия.Резултат - материал под 1мм с едва забележима кафява точица, хистологично: еритроцити,левкоцити,фибринни влакна. Забележка - направени са многобройни срези, в които се установява същото.
Доктора каза, че резултата е добър, това което може да ми предложи е изгаряне с ток. Струва 80 лв, прави се при първите чисти дни.Запазих си час. Каза, че течението ми е от това, дано се оправи след това.

по моя случай да питам, дават ли се болнични и ако да колко? Ако има някой скоро минал през тази процедура - ще се радвам да ми пише  Confused .

# 289
Момичета, моля ви насочете ме при лекар в онкология София, и по възможност да не се чака много

# 290
  • в Низината
LILYLOLO, доц.Дянкова преглежда в понеделниците до обяд в кабинетите на първия етаж. Часове не се запазват.

Момичета, аз много отдавна не съм писала, но ви преглеждам редовно. Simple Smile  Има ли тема за ендометриозата, защото не намерих такава или вие можете да дадете повече инфо за нея?

# 291
  • София
Има, в проблемното.  Peace

# 292
Зизу, мисля че за горенето с ток не се издава болничен, но все пак попитай доктора ти дали не може да ти даде такъв поне за самия ден!  Peace

# 293
За конизация на мен ми дадоха 34 дена болничен.

# 294
Момичета и аз Ви чета редовно, макар че не пиша често...та ..Първа цитонамазка 6 месеца след конизация излезе 2 група....но Кандидозен Цервико-Вагинит-ПАП 2. Бихте ли коментирали...На хистологията и биопсията съм нямала такива вагинити и кандиди...
Иначе подробно: Плоски епителни клетки от горните слоеве, с преобладаване на интермедиерните, показващи лека кариомегалия и плеоморфност, левкоцити ++ , еритроцити, бактерии-коки +, единични бацили и Кандиди ++
Благодаря ВИ!

# 295
Здравейте,
Днес мина и моята конизация. Болеше ме глава два ни преди това, така, че тази болка доминираше пред всичко. Доста се поизмъчих с упойката, повръщах после, беше ми много лошо 3-4 часа, но се оправих. Сега усещам нещо като менструални болки, но не е нещо особено.
Доки каза, че е минало добре, но не е било само повърхностно, а 7 мм в дълбочина и е поработила по-дълбоко с примката. Сега ще чакам резултат след 2 седмици. Залепила ми е тампон с някакъв локален антибиотик, който трябва да махне след 24 часа.
Хубавото е, че в болницата видях новородени бебчета, които ми напълниха душата. Милите сладки мишленца.
Късмет на всички момичета!

# 296
Зизу, мисля че за горенето с ток не се издава болничен, но все пак попитай доктора ти дали не може да ти даде такъв поне за самия ден!  Peace
много ти благодаря за отговора  bouquet

Неви, успех с възстановяването.  Simple Smile

# 297
За конизацията ми дадоха 32 дни болничен - 2 в болницата и още 30 в нас. На петият ден си бях на работа обаче.
Неви, има такава болка, нормално е  Hug
Айс кафе, гъбички имаш и увеличени левкоцити, коки - също вероятно. При всички случай имаш предписано лечение, нали?

# 298
За конизацията ми дадоха 32 дни болничен - 2 в болницата и още 30 в нас. На петият ден си бях на работа обаче.
Неви, има такава болка, нормално е  Hug
Айс кафе, гъбички имаш и увеличени левкоцити, коки - също вероятно. При всички случай имаш предписано лечение, нали?

Добре де те тия коки, гъби не се ли установяват с микробиология - на цитото излиза ли...до сега на цито никога не са ми изкарвали гъби...Още не съм се срещала с доктора, другата седмица а иначе колпоскопа е чист...По принцип нещо от типа на Лактожин глобули ли се изписват...или АБ?

# 299
И аз бях доста учудена, че излизат на цитонамазка.
Ноември ми правиха цито (бременна в 4-5 месец бях) и излезе, че имам Кандида.
Преди никога не са ми намирали гъби на цитонамазка, но явно може.

На мен ми изписаха Гино-Певарил, но по обясними причини хахаха. Не знам дали се изписва АБ попринцип.
Само като бременна съм имала гъби.

Общи условия

Активация на акаунт