Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема37

• 67 288
  • 702
  •   1
Отговори
# 525
Голяма търговия удрят в Надежда  Confused

# 526
Nefertarri защо си разочарована от Надежда, притесниме, че и аз съм им пациент и чакам резултати от биопсия и цитонамазка от там, а ме насочват и за конизация

# 527
Момичета възможно ли е ако има побеляване при колпоскопия резултатите от цитонамазката и биопсията да са добри?

# 528
Nefertarri защо си разочарована от Надежда, притесниме, че и аз съм им пациент и чакам резултати от биопсия и цитонамазка от там, а ме насочват и за конизация
Не съм разочарована от Надежда, никога не съм стъпвала в тази болница. Съдя за това от постовете назад - 600 лв за биопсия с боничен престой  ooooh!
Ганчева и Дянкова го правят срещу 20 лв за 5 мин в кабинета.

# 529
Преди 3 години Дянкова ми взе 80 лв. за биопсията и още 20-тина за хистология на биопспията.
600 лв. и на мен ми се виждат доста за това.
Аз платих избор на екип за конизация във Вита 580 лв., което също е доста скъпо.

# 530
Зависи от процедурата, сигурна съм че това не е цена за биопсия на маточна шийка а нещо по сериозно, знам че има и биопсия на ендометриум, elica_2007 смени лекаря и болницата ако не си сигурна, знам че са добри и наистина правят чудеса . Професионалисти са, и все пак успех на всички и прекрасни резултати  Peace

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 13:39 от Анонимен

# 531
Правила съм биопсия за 50 най много със включена хистология, последната която ми беше Цин3 с колпоскопията, цитонамазката ми излезе 160, пхри моята док. съм я правила и за 50 с хистологията  Hug

# 532
Аз в болница Надежда за преглед,ехограф. колпоскопия, цитонамазка и биопсия платих 159лв.

# 533
Те май не работят с НЗОК

# 534
     Не, всичко направих платено без направление

# 535
При Ганчева ехография с колпоскоп и цито е 60лв.
Биопсия май прави само в болница по здравна каса, а не в кабинета.

Чудя се дали всички тези частни болници имат собствени лаборатории и патолози, които да гледат материала или ги пращат на едно място?
Защото аз дълбоко се съмнявам, че всички имат добри лаборатории.
Чудя се дали не е най-добре човек да си праща материала в Онкологията? Там би трябвало да имат най-голям опит или греша?

# 536
При Ганчева ехография с колпоскоп и цито е 60лв.
Биопсия май прави само в болница по здравна каса, а не в кабинета.
Прави биопсия в кабинета  Peace Поне така беше преди.

# 537
Здравейте момичета!Преди година и половина имах  кървене след полов акт и ми откриха раничка- цитонамазка пап2с от Генка и отрицателна за чпв 6,11,16,18.Изгориха раничката с ток и след 1 месец след горенето цитонамазката беше пап2б и пуснах за всички високорискови чпв -всички отрицателни.6 месеца след това цитонамазка отново 2б.През това време кървенето след полов акт не е спирало.Отидох при друг гинеколог и той видя възпаление в канала на шийката.Сега препоръчват обгаряне на канала.Цитонамазката е 2б отрицателна за интраепителна лезия или злокачествен процес , възпаление (включва типично възстановяване)незряла метаплазия.През цялото време ме лекуват от гъбички с  направена микробиология и антибиограма,но известно време след лечението пак се появяват.
Какво бихте ме посъветвали да направя от тук нататък?

# 538
Ако в действителност кървенето идва от канала, да направиш обгарянето, което ти е препоръчано  Peace

# 539
А проблем ли е ,че не съм гледана на колпоскоп?И какво означава незряла метаплазия?

Общи условия

Активация на акаунт